Neodgovorjeni klici iz 070 številk, ki jih ni mogoče poklicati nazaj
V roku enega tedna sem imela 5 neodgovorjenih klicev v razmaku približno dveh dni iz različnih številk 070 v času med 12. in 13. uro, ki jih ni možno poklicati nazaj. Predvidevam, da kaj ponujajo.
Ima mogoče kdo podobno izkušnjo?
Drugače me nikoli ne kličejo neznane številke. Če bi bilo iz šole ali kaj drugega bi jih, predvidevam, lahko poklicala nazaj.
Ne vem no. Če tudi sem naredil, da me iz vseh imenikov izbrišejo itd, me še vedno najdejo nekje. Kličejo me nonstop za prodajo tega in onega, za turistično agencijo, za to in za ono itd. Znoriš. Že po pozdravu veš, da bo še en/a, ki mi čas kradel/kradla.
Pred meseci me je ena številka klicala ob pol sedmih zjutraj! se oglasim, kdo in kaj bi rad ob taki uri. In začne ženska:” Dobro jutro. Na domu opravljamo neke meritve itd”. RESNO?!
Ljudem, ki po telefonu ponujajo vraga in pol, je to sluzba, ne zabava. Delajo zato, da lahko placajo poloznice in kupijo kruh. In delajo pac tako in takrat, kot firma od njih zahteva.
Saj lahko vprasas, kje so dobili stevilko. Lahko tudi zahtevas tocen naziv firme, poisces direktorja in ga klices ob dveh ponoci, da ga vprasas po zdravju in pameti. Punca na telefonski liniji pa ni nic kriva in ne bo klicala niti enega manj, pa ce jo se tako naderes.
Ves, eni bi radi zamenjali službo, delali tisto, kar jih veseli, ampak ker pametnih služb ni, potem vzames tudi za minimalca. In zdaj reci,da je preveč diplomiranih. Nisem moški, ki bi delala na področju elektronike, elektrotehnike, krovstva, tesarstva itd. Torej, kaj mislis, da mi preostane?
[/quote]
Hm. A kot zenska pa ne mores delati v elektroniki, na primer? Ce te veseli, zanima, se komot prekvalificiras. Rabis glavo in roke, vsebina mednozja nima s tem nic opraviti.
Druga zgodba pa je, da se vsak(a) pa tudi ne more prrkvalificirati in potem pac delas karkoli, da ne visis doma.
bedast odgovro in plitka miselnost. Vedo in res vedno, sta dve možnosti. In v tvoji glavi je , katero izbereš – vendar ne najslabše, da ljidi nadleguješ. In če je nadlegovanje ljudi služba, potem smo pa res daleč prišli. jaz te pošljme u 3 p.m. v takem primeru in ocenim tvoj IQ na sobno temperaturo.
Kreteni!
Forum je zaprt za komentiranje.
. .