Najdi forum

NEO

Pozdravljeni,

naj vam povem, da sem nekaj časa razmišljal o zamenjavi v NEO smartbox. In se na koncu le odločil in uredil prehod. Katastrofa od katastrofe. Zelo mi je žal, da si nisem prej v živo ogledal kako to zgleda. Skratka nepregledno, daljinec zelo neodziven…rečeš nekaj, naredi čisto nekaj drugega….dobra reklama za nič. Resno razmišljam o tem, da vse skupaj odjavim in grem k drugemu operaterju.
Dobro razmislite preden se odločite za ta korak.

Vi pa res pojma nimate kaj je dobro in kaj ne….mi ga imamo in smo zelo zadovoljni…z daljincem je pa pač potrebno znati delati 😉

zadeva je čist fajn, ampak ta daljinec je res neposlušen…ima še kdo take težave?

Koliko časa pa uporabljaš NEO? Pri nas je tudi trajalo kakšen teden da smo se navadili. Ko pa se navadiš je v bistvu precej bolj preprosto in intuitivno kot stari smartbox.

Midva sva načeloma še kar zadovoljna, sva pa želela zaradi utrjevanja angleščine nastaviti angleške podnapise (filmi, dokumentarci…) pa žal ni te možnosti. Tudi za gluhe nastavitev nisva našla denimo – da so zvok in podnapisi v angleščini.

To naju je zelo, zelo zmotilo, zato če se kdo od telekoma oglasi, bova vesela morebitne rešitve pri tem.

Se strinjam z vami…na daljinca se je potrebno navadit, ker je pač drugačen kot daljinec na katerega smo bili prej navajeni….če moji otroci to obvladajo, potem res ne vem, če je to znanstvena fantastika.

baterije na daljincu

Tudi mi smo se nekaj časa “lovili” in navajali na nov smartbox….ampak ko se navadiš je pa super…ni nam žal, da smo menjali.

Lep dan

Otroci itak prej osvojijo to tehniko… starejšim pa dela malo več težav, ampak se navadiš

Tudi pri nas imamo sejaj Neo kakšne 3 tedne… Na daljinec smo se navadili, so pa nonstop neke tehnične težave – ko želiš gledati za nazaj, pa prevrtiš reklame, te vrže kar na začetek gledanja, pa moraš potem zopet prevrteti naprej, pa gre spet na začetek, in tako kakšne 5x. Ali pa se zaćnejo težave z glasom, kjer začne čudno šumeti, pa ne pomaga, da ustaviš ali prevrtiš. Pomaga edino, da ga izštekaš iz elektrike, da se resetira, pa je potem dober za nekaj časa. Pa še in še enih težav – malo mi je žal, da nismo počakali še kakšne pol leta, da se začetne težave ne odpravijo.

https://www.youtube.com/watch?v=fho_Raf-FY8&t=1m21s

voice recognition zna bit tricky zadeva, ja

Pozdravljeni, odzivi uporabnikov Smartboxa NEO so sicer zelo pozitivni. Če ste pri delovanju opazili težave, se lahko kadarkoli obrnete na naše tehnike (080 1000 ali tehnicna.pomoc@telekom.si). LP, Aljoša

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close