Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nenormalno gosti lasje

Nenormalno gosti lasje

Že od majhnega imam zelo zelo nadpovprečno goste lase, za povrh pa še valovite. Vse skupaj izgleda grozno. Zelo težko si jih posušim in oblikujem (traja cca 2 uri, z vso nego vred). Zaradi gostote si ne morem privoščiti nobene pametne modne frizure, saj čim so krajši ali srednje dolgi, se mi začnejo še bolj vihat v širino in kodrati. Pomaga mi, da so čim daljši, saj jih teža tako vleče navzol in so nekako bolj “poležani”.Čisto kratkih frizur pa itak ne maram, so mi grde na ženski, tako da vzrajam pri dolgih laseh. Najpogosteje uporabljam Tigi Oatmeal&Honey šampon in balzam, ker imam tudi precej suhe lase. Zravnam si jih z veliko okroglo krtačo, zapščitim si jih z neko kremo.Likalnika se izogibam, čeprav mi ta še njabolj pomaga pri gostem visezu las. Občasno si kot prewash – treatment privoščim oljno oblogo na laseh. Ker si puščam dolge (zelo počasi mi rastejo) si konice strižem na 4 mesece, samo za pol cm. Tudi zredči mi jih.

Rezultata pa še vedno ni, čez kake 3 tedne imam spet košaro na glavi, kljub velikemu trudi in vloženemu dnarju v svoje lase, ki mi že od majhnega predtavljajo velik križ in nadlogo. Problem je, ker so gosti, slamnati, strašljiv namreč, jaz pa sem rada urejena in to ne gre skupaj. Ti košarasti lasje mi pa vse pokvarijo.

Ali obstaja kakršnakoli rešitev za to stvar ali naj se vdam? Ker se s tem ubadam že od 11 leta, zdaj pa sem 22.

Alekseja.
Malo sem se nasmejal, ko sem prebral vaš tekst.
Bodite srečni, da imate goste lase. Mnoge ženske plačujejo velike denarce, da si jih zgoščujejo.
Skratka, frizer naj vam lase razredči pri striženju, pa bo vse v redu. Tudi sam imam zelo goste lase. Moji frizerji mi lase razredčijo z ”efilirkami”, škarjami za redčenje, pa je vse lepo in prav.
Tudi vam to svetujem.
lep pozdrav
Stevo

************************** STEVO FRIZERSKA HIŠA Trubarjeva 44 Ljubljanja Naročanje:01/431 51 38 Delovni čas:08-20 sobota:08-14

tudi jaz imam nenormalno goste lase, vendar mi isto kot praviš ti Stevo vsi govorijo bodi vesela, da imaš tako goste lase. lase sem si postrigla na paž, zelo težko jih ukrotim, težko jih barvam, porabim veliko šampona in balzama, so neukrotljivi – jih sušim na zelo debelo krtačo, pa imam kratke lase in zanj porabim 1uro časa za oblikovanje…
in ja, res lahko smo vesele, da imamo goste lase, kljub vsem težvam, ker nekateri imajo le 5 las na glavi in imajo prave rezance…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close