nemarni fant
Moja je tudi meni težila zaradi podobnega problema. Zdi se mi malo brezveze, vsak pač ima kakšno razvado, ki drugemu ni všeč.
Jaz tudi vedno pobiram njene lase iz umivalnika in zbiram njene robčke po stanovanju in jih mečem v koš. Pa brez stresanja slabe volje in netenja prepira. Nekako sva se navadila in ne teživa več eden drugemu.
Če bi rada da je vse po tvojem, ti pa res priporočam, da fanta zamenjaš za psa…
Ne, absolutnone bi rada, da bi bilo vse po moje, ker to dobro vem, da ni mogoce. Nisem neka najstiska frajla, ki verjame v pravljice. Me zanima, kako bi vam bilo vsec vedeti to, da si vas dragi (pa ceprav se vam se zdalec ne gabi) stiska mozolje in nato si kar direkt roke brise v brisaco, kjer si vi po moznosti brisete obraz.
Pepe in al., ce res mislita, da govorim samo o polulanem pokrovu skoljke in ploscicah ter kosom kruha za omaro, kjer se veselo redijo mravlje, se motita.
Vem, da vsak ima svoje napake in da v ljubezni je point to, da sprejmes nekoga, taksen kot je. Vem pa tudi, da vcasih se da vsaj dolocene razvade omiliti, ce ze ne odpraviti.
Ta post sem napisala samo s tem namenom, da bi se oglasila kaksna, ki je imela s tem izkusnje in da pove, ce je res mozno se vsaj malo spremeniti…
Ce mislite, da skacem za vsako malenkost 5 m v luft, vam povem, da izgubim zivce v redkih primerih. No, sej v tem primeru jih ne izgubljam, ampak obupujem.
imaš zelo majhne možnosti da ga spremeniš. mogoče boš dosegla kakšne manjše spremembe, kaj več pa sigurno ne. Zatorej še enkrat – če zadeve niso preveč moteče, in si drugače zadovoljna s partnerjem, potem ti svetujem, da se sprijazniš s temi motečimi fintami in greš preko.
Vseeno pa probaj, če že nisi, takole – ko bo uporabil brisačo na način, kot si napisala, jo vzemi in jo daj njemu rekoč: “nesi to v pralni stroj, saj se sedaj nihče ne more brisati s to brisačo”. Ko ti bo zasvinjal kavč s supergami, pusti da se posuši, potem pa mu podaj pregrinjalo rekoč: “Nesi to v pralni stroj …… Ko ti bo prav nemarno uriniral po pokrovu školjke, ga prosi če ti posodi njegovo srajco, majico ali brisačo, mirno obriši pokrov in mu podaj nazaj rekoč: “nesi to v pralni stroj ….”
In tako z nasmeškom iz dneva v dan. Mogoče bo pale ugotovil.
Forum je zaprt za komentiranje.