Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nelagodno se počutim

nelagodno se počutim

Kar naprej slišim, da je ena noseča, vsaka druga sodelavčeva žena, skratka veliko jih je. Se pravi folk veliko seksa, midva žal ne. Malce me zmrazi, ker midva zelo poredko seksava (morda enkrat-dvakrat na mesec). Ponavadi čakam, da on začne, ne vem zakaj, tako pač je. Včasih meni ni do tega, včasih njemu ne. Enega otroka sicer imava, za drugega ni možnosti, imam službo, pa je spet nimam. Skratka ne počutim se ok. Kako je pri vas?

pri nas tud bolj za en drek…

Tolaži se s tem,da je tričetrtine prebivlstva v ku….

Meni se ne zdi, da je količina sexa = številu otrok v družini

sploh te ne razumem…
nelagodno se počutiš zakaj?
ker premalo seksaš?
ker bi rada še enega otroka?

prvi problem se da zelo hitro odpravit…. drugi pa posledično tudi, če je želja za to.

meni se zdi, da je problem v nečem čisto tretjem.

za kaj pa ne sexata več, če si očitno želiš, če se potem ne počutiš vredu, ker nena?

Nič mi ni jasno kaj želiš povedati… ali se počutiš nelagodno zaradi drugih, ker ti ne – saj pravim nič jasno?!!

Ne vidim problema. Če ti slučajno primanjkuje seksa, potem mu pač reči. Če bi rada še enega otroka, potem ga naredi. Zelo enostavno.

Že to, da mož da povod le enkrat, dvakrat mesečno, ti povzroča slabe občutke, ni res?! Občutek imaš, da nisi ljubljena, da si te ne želi dovolj in da te nima dovolj rad, imam prav?
Rada bi še enega otroka, ampak poleg negotove zaposlitve te muči (tudi) negotova zveza, za katero se ne moreš odločiti ali vanjo še lahko verjameš, drži?
Drži se!!!

Tako je, drži.

Lahko je samo kriza. Razmisli, kaj in kako lahko sama prispevaš k (boljšemu) partnerskemu odnosu. Žal se velikokrat zgodi, da v času, ko je otrok majhen, zanemarimo partnerstvo.
Če se tvoj trud tudi na daljši rok ne bo obrestoval, imaš še vedno vsaj dve možnosti.
Ni pa enostavno.

Glej, ni pomembno, kar drugi mislijo, ali kar čitaš v časopisu, ampak kako vidva čutita drug do drugega. Tu ni predpisov, pomembno je le, da sta oba zadovoljna in se imata rada, pa čeprav seksata 3x dnevno ali 1x na mesec. Problem bi bil, če bi imel en večje seksualne potrebe kot drugi in se ne bi mogla uskladiti?

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

In zakaj se ne počutiš OK ?
Ker vidva nista zadovoljna z odnosom ali ker misliš, da ne dosegaš nekih standardov ?

Z drugimi se ne primerjaj, saj ne boš nikoli zadovoljna.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close