Nekdo je spremenil preteklost,očiten dokaz,stvar je ratala viralna na internetu.
In sicer pesem “JUMBACK” !!!
Pesem se je rolala nekje od 2008 do 2010, potem pa IZPUHTELA! Klical sem na vse radijske postaje … izvajalca nisem vedel, a naslov je zagotovo bil pravi, saj so vedno povedali, da je to nova uspešnica Jumback … in še do danes je nisem več slišal in je ne najdem!
Ej, razumem, da se kaj izbriše kot na primer ona reklama zaradi smrti deklice, a da se POPOLNOMA NIČ OD TEGA NE DA VEČ NAJDTI ….. I dont get it! Podoben slog glasbe je kot SUNRISE AVENUE ali pa HIM …. če kdo kaj ve … dobrodošlo …
za to reklamo in za to deklico se je govorilo, da naj bi umrla na korziki
http://www.slovenskenovice.si/novice/slovenija/puncka-iz-cokolesnika-ni-strmoglavila-z-letalom
Famozni Da Vincijev Vitruvijski mož je zdaj totalno mimo.
Poanta slike je bila v perfektnem krogu in kvadratu,perfektne proporcije.
Kvadrat je bil okoli kroga,zdaj je krog okoli kvadrata in kvadrat gleda ven spodaj kroga in malce na levi in desni strani.
Vaš link
J. Amerika je konkretno pomaknjena v desno.
Nikoli ni bila tako blizu Afrike.
Celotna mapa se je zelo spremenila.
Vaš link
To je geometrija/matematika na kateri je v prejšnji realnosti bil baziran Da Vincijev Vitruvijski mož.
Zdaj več nima smisla.
A vsi spite?
Vaš link
In kaj potem,če si jo študirala.
Študirati in obvladati je velika razlika.
Komaj odštudirati ali pa odštudirat z odliko je ogromna razlika.
Angl. obvladam bolje kot nekateri učitelji.[/quote]
Ponavljam, da si ne boš kaj naredil, šmrkavec. Pa dobro, da vem, da te teorije širijo pubertetniki, da se s tem niti ubadala ne bo več.[/quote]
Ti si študirala angleški jezik?
Kako pa kaj tvoje zmožnosti komuniciranje?
A si tudi na fakulteti žalila vse okoli sebe?
eh, bedaki
vi sploh ne razumete, kaj vitruvijski mož predstavlja.
vi si mislite da predstavlja simetrijo, ampak predstavlja idealne proporce, ki pa niso 50:50 simetrija.
če bi proporci štimali, tako, kot ste si vi zamislili, bi moral človek izgledati popolnoma drugače.
od popka do glave bi moral biti enako dolg, kot od popka do tal. pa roke in noge bi morale biti enako dolge
Sam res in tut enega linka ni kjer bi bila omenjena kot shannon. Ok, zdej ce je res kar pravite, bi bilo ime spremenjeno tudi v kaki stari reviji? To bi pa res rada vidla, ker se tudi jaz v vsakem primeru spomnim shannon![/quote]
V tej realnosti je Shannen.
Volvo logo si poglej,zdaj ima puščico/mars simbol na krogu.
Vedno je bila črta skozi krog in ime volvo in ne tega niso zdaj spremenili tako je od začetka.
Enako z VW logotom,zdaj je na sredini črta,imam prijatelja Nemca,ki je vse življenje obkrožen z VW avtomobili itd,tudi trdi,da ni bilo črte na sredini VW.
Sam res in tut enega linka ni kjer bi bila omenjena kot shannon. Ok, zdej ce je res kar pravite, bi bilo ime spremenjeno tudi v kaki stari reviji? To bi pa res rada vidla, ker se tudi jaz v vsakem primeru spomnim shannon![/quote]
Vedno je bila črta skozi krog in ime volvo in ne tega niso zdaj spremenili tako je od začetka.
Enako z VW logotom,zdaj je na sredini črta,imam prijatelja Nemca,ki je vse življenje obkrožen z VW avtomobili itd,tudi trdi,da ni bilo črte na sredini VW.[/quote]
Ne razumem čisto dobro v čem je fora?
… da so se določene stvari ‘spremenile’ ali da se jih mi ne spomnimo?
Zelo zanimiva tema, ampak jaz jo nekako ne razumem oz. jo ne zmorem dojeti.
Enako z VW logotom,zdaj je na sredini črta,imam prijatelja Nemca,ki je vse življenje obkrožen z VW avtomobili itd,tudi trdi,da ni bilo črte na sredini VW.[/quote]
Ne razumem čisto dobro v čem je fora?
… da so se določene stvari ‘spremenile’ ali da se jih mi ne spomnimo?
Zelo zanimiva tema, ampak jaz jo nekako ne razumem oz. jo ne zmorem dojeti.[/quote]
Stvari so se na metafizični ravni spremenile,spremenil se je prostor in čas,spremenila se je zgodovina,mape itd….filmi,imena,firme,logoti itd…marsikaj je drugače,spremenjeno.
3/4 ljudi se ne spomni,za njih je ta realnost vedno bila normalna,ostali pa se spomminjajo druge realnosti kjer so stvari bile drugačne.
V zadnjih mesecih se dogajajo velike spremembe.
Saj je tudi opaziti,da svet drvi nekam…dogaja se tranzicija…
Če bi mi kdo tole povedal še pred enim tednom bi se smejal.
Zdaj,ko sem sam videl in doživel vse te spremembe,ne samo jaz,tisoči po svetu,pa vem,da se nekaj dogaja.
opažam, da sem že vsaj 2x in povsem avtomatsko tvoj nick napisala SKUPAJ.
Pa je že ves čas narazen? Ali pa sem ga prvič videla skupaj, zdaj je pa narazen? Zakaj so moji možgani avtomatsko sklepali, da je skupaj? Zdaj, ko ga pogledam, se pa čudim od kdaj je napisan narazen.
torej, bo svet postal bolj nežen, prijazen, varen in ljubeč kraj?
Glej,tudi jaz samo živim življenje,imam cilje in zadnja stvar,ki sem si jo želel je doživeti kaj takšnega.
Sem skeptik do raznih teorij zarot,ampak pride do določenih zadev,ko jih več ne moreš zanikati.
Potem takem bi lahko zanikal samega sebe.
Zakaj se je tole zgodilo?
Nimam odgovorov.
Tsti,ki se spomnimo mogoče vibriramo na drugem,višjem nivoju,naša zavest je ostala ohranjena.
Lahko,da smo mi prestopili v drug paralelni svet,na videz skorajda identičen,skorajda…
Manipuliranje s časom,spreminjanje sveta….ne vem,iskreno povedano ne vem…
Po mojem so ljudje,ki se spominjajo starega življenja, ljudje pozitive,ki jih ne vodi egoizem,materializem,ki so po domače povedano odprtega uma.
Mnogi ,ki vibrirajo na nižji frekvenci ne prenesejo te tranzicije zato svet po eni strani drvi v kaos,ljudem se dobesedno meša,so podivjani….
Lahko samo ugibam.
mogoče pa ni od vedno, le spominjaš se ne 😉
druga stvar, praviš:
Po mojem so ljudje,ki se spominjajo starega življenja, ljudje pozitive,ki jih ne vodi egoizem,materializem,ki so po domače povedano odprtega uma.
kaj pa, če je ta trenutna resničnost od vedno in jo eni že od vedno vidijo, drugi pa prej niso imeli tega privilegija, ker so imeli bolj zapacano dušo, ko se je duša ščistila, so lahko pršli v to resničnost. Zdaj se čudijo in pravijo, kako je bilo včasih, ampak to čudenje ima višji namen – da se njim in ostalim potrdi, da obstaja nekaj večjega od nas in smo lahko hvaležni, ker bivamo v tej resničnosti.
torej, kaj si pred 3 meseci naredil ključnega, da si končno lahko prestopil v našo – višjo – dimenzijo?
Forum je zaprt za komentiranje.