Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nekdaj najboljši prijatelji

Nekdaj najboljši prijatelji

Kje sem kaj napisal o krivdi?
Če si pa že želel bi pa lahko videl, da sem jo razdelil tako da je spet 1:1….

Komu koristi?
Vsem vpletenim bi lahko koristilo, če bi vedeli zakaj se kdo tako obnaša kot se. Avtorica bi zvedela kje ga je nehote polomila, druga dva pa zakaj sta ta dva tako “vsiljiva”…..
No, če bi bili ljudje zadevi “dorasli” in ne bi bili hinavsko prijazni, v sebi pa kuhali zamero/mulo, do tega sploh ne bi prišlo tako pa je res bolje, da ne dregajo drug v drugega :([/quote]

On_, bova kar takoj nehala, da ne bo še ena tema dobila 4 ali 5 strani.

Kje sem kaj napisal o krivdi?
Če si pa že želel bi pa lahko videl, da sem jo razdelil tako da je spet 1:1….

Komu koristi?
Vsem vpletenim bi lahko koristilo, če bi vedeli zakaj se kdo tako obnaša kot se. Avtorica bi zvedela kje ga je nehote polomila, druga dva pa zakaj sta ta dva tako “vsiljiva”…..
No, če bi bili ljudje zadevi “dorasli” in ne bi bili hinavsko prijazni, v sebi pa kuhali zamero/mulo, do tega sploh ne bi prišlo tako pa je res bolje, da ne dregajo drug v drugega :([/quote]On_, bova kar takoj nehala, da ne bo še ena tema dobila 4 ali 5 strani.[/quote]Hočeš povedat, da sva dorasla in ne bova dregala drug v drugega? 😀

[youtube]HuysCTb3yA0[/youtube]

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Povem svojo izkušnjo. Sem samska malo čez 30 in veliko v okolici jih je poročenih, z otroci itd. Ni prav fajn občutek, res, tudi če bi bila v zvezi, ki ne bi imela nekega plana (otroci, družina), bi mi bilo neprijetno…
Vseskozi je pač prisoten nek neviden pritisk družbe, sebe, kdovekoga.. da nekaj delaš narobe, ker si sam. Saj verjetno je res, samo kaj pa čmo. Verjetno smo ljudje, ki zaostajamo na tem področju malo bolj ranljivi in se zato izogibamo potem stikom s takim prijatelji, ki morda niso nikoli bili tisti res čisto pravi pravi.

Verjetno imata vajina prijatelja kakšna svoja nesoglasja in ju vajin popoln svet samo še bolj spomni na njuno bedo. Ampak po moje v težkih situacijah se ponavadi izogibamo le nečisto pristnih prijateljev. Verjetno ste bili pač družba za druženje.

Keisha,

jaz imam tako izkušnjo z najboljšo prijateljico, s katero sva bili “skupaj” še iz OŠ, bila mi je tudi poročna priča. Pa se ni zgodilo nič takega, a kar naenkrat je nikjer ni bilo: ne javi se na telefon, ne odgovori na sms, na odgovori na mejl, na čestitko za RD in novo leto … Potem končno enkrat pokliče, se pogovarjava čisto ok, zdaj pa spet že nekaj mesecev nič. Tako da: jaz sem jo zdaj po dolgih mesecih “prebolela”, ker to ni najboljša prijateljica, a ne? Sem pa res rabila nekaj mesecev, da sem šla čez to in se sprijaznila, da pač iz nekega, meni neznanega razloga (po katerem sem jo spraševala, pa ni povedala nič, vse naj bi bilo ok) z menoj ne želi več stika. Tako pač je, prijateljstvo mora biti obojestransko. Mi je še zdaj žal, a nimam kaj. Tudi tebi svetujem tako: pojdi čez to, spoznajta druge priatelje in to je to.

Moj prijateljski krog se je zožil, ko sem rodila – punce, ki so imele težave z zanositvijo, so se enostavno distancirale. Na žalost. Saj po svoje razumem.
Po drugi strani pa so tudi one imele marsikaj, kar bi jaz njim lahko zavidala.
Ta najboljša prijateljica sploh se je pa poroki spremenila do nerazpoznavnosti in nama sploh ne gre več … čisto se je prilagodila svojemu počasnemu, dolgočasnemu možu brez smisla za humor in je ko ena stara mama.
Njo pa res pogrešam, ampak tisto staro njo.

Popolnoma te razumem. Tudi sama sem te dni razočarana. Prijatelju sem voščila za praznik, pa mi ne želi odpisati. Pred tem se nisva sprla. Jezna sem nase, da sem ga sploh imela za prijatelja. Zadnjih nekaj let se je zelo spremenil – do neprepoznavnosti. Avtorici se zahvaljujem za temo, ker imam tako vsaj občutek, da nisem sama na tem svetu, ki sem še verjela v pravo prijateljstvo, ki ga v resnici sploh ni bilo.

Antilopa ni rečeno da ti ne želi odpisati.Morda se je nekaj zataknilo in sporočila sploh ni dobil.Morda celo številko zamenjal.Ni izključeno niti dejstvo,ob tej krizi namreč,da nima plačanih storitev in posledična blokada odhodnih klicev in sporočil.Ne vem..Počakaj na razplet..

Kar se teme tiče glede tistih prijateljev,bi pa rekla da gre prej za foušijo ob krasnem življenju,kot pa za “ne imeti časa in interesa za klepet”..Ko sva z možem pred 4-imi leti kupila nepremičnino (pa ni razkošna da se razumemo) se je star krog malo zoožil:) Vendar na to se ne oziram in mi kratko malo dol visi:)

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close