nekaj za pošto čekirat
Uporabljala sem program PopTray, da mi je javil, kdaj sem dobila kakšno pošto in na kateri račun. Ampak pri gmailu se je pojavil problem. Se mi zdi, da sem vse prav vnesla in vse ostale račune mi je lepo preverjal, gmaila pa zlepa ni hotel.
A obstaja kakšen drug program, ki bi počel isto, pa ne bi imel težav z gmailom??
Gmail ima za ta namen prav svojo lastno aplkacijo Gmail notifier
http://mail.google.com/mail/help/notifier/notifier_windows.html
Ja, ampak ne moreš s tem čekirati nič drugega kot samo gmail. In ni mi do tega, da imam za vsak račun svoj notifier. PopTray mi podpira mejl od faksa, arnesa, podpiral mi je email in mail386 … Samo gmaila noče. Ali pa jaz nekaj nisem naštimala, čeprav sem približno stokrat preverila vse nastavitve … :((
Ne, glej: imam nekaj različnih naslovov: gmail, mail386, email, uni, arnes … Gmail čekira samo za gmail in nič drugega. Prej sem uporabljala prgramček PopTray, ki je vsakih 5 minut preveril vse moje račune in mi javil, če imam na katerem od računov novo pošto. Žal programček ne podpira gmaila. Podpira vse ostale, samo gmaila ne.
Vse kar želim je en program, ki bo delal enako kot PopTray, pa da bo podpiral gmail.
A to obstaja??
Forum je zaprt za komentiranje.