Najdi forum

nekaj za pošto čekirat

Uporabljala sem program PopTray, da mi je javil, kdaj sem dobila kakšno pošto in na kateri račun. Ampak pri gmailu se je pojavil problem. Se mi zdi, da sem vse prav vnesla in vse ostale račune mi je lepo preverjal, gmaila pa zlepa ni hotel.
A obstaja kakšen drug program, ki bi počel isto, pa ne bi imel težav z gmailom??

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Gmail ima za ta namen prav svojo lastno aplkacijo Gmail notifier

http://mail.google.com/mail/help/notifier/notifier_windows.html

Ja, ampak ne moreš s tem čekirati nič drugega kot samo gmail. In ni mi do tega, da imam za vsak račun svoj notifier. PopTray mi podpira mejl od faksa, arnesa, podpiral mi je email in mail386 … Samo gmaila noče. Ali pa jaz nekaj nisem naštimala, čeprav sem približno stokrat preverila vse nastavitve … :((

------------------------------------------------------------------- Think of how stupid the average person is. Then realise half of them is stupider than that.

Na Gmail-u moraš biti prijavljena in imeti omogočen pop3 dostop… Več o tem tukaj:

Lp, Max

Ne, glej: imam nekaj različnih naslovov: gmail, mail386, email, uni, arnes … Gmail čekira samo za gmail in nič drugega. Prej sem uporabljala prgramček PopTray, ki je vsakih 5 minut preveril vse moje račune in mi javil, če imam na katerem od računov novo pošto. Žal programček ne podpira gmaila. Podpira vse ostale, samo gmaila ne.

Vse kar želim je en program, ki bo delal enako kot PopTray, pa da bo podpiral gmail.

A to obstaja??

ehh Mouse¸, nisi vsega brala, ne :))

Sej Max ti je čisto pravilno napisal, morbit je le malo nerodno besede postavil 🙂

Odpri tisto stran, ki jo je navedel Max, namesti PopTrayPlugins, nastavi (nastavitve) in bo.

upsili, pa res …

Maxi, hvala!! Zdaj deluje :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close