Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nekaj učinkovitega za bolečine pri obrabi sklepov?

Nekaj učinkovitega za bolečine pri obrabi sklepov?

Prosim za pomoč.
Trpim zaradi hudih bolečin v stopalu, kar je posledica obrabe sklepa (osteoartroza). Tablet proti bolečinam se izogibam, ker imam občutljiv želodec.
Poslušam in berem o nekem Hondroitinu. Glukozamin že jemljem, pa ne pomaga 🙁

Pomaga kaj drugega? Prosim za kakšno pozitivno izkušnjo. Kaj je pa s tem Hondroitinom? Preverjam po spetu, vse zelo drago, pa ne vem, če pomaga… 🙁

Hvala.

Glukozamin obnavlja hrustanec in je pri hudi obrabi neučinkovit. Je bolj za blaženje manjše škode. Hondroitin dajem skupaj z glukozaminom svojemu ostarelemu psu – nabavljam pa v tujini, kjer je bistveno ceneje.
Drugače zelo pohvalijo tudi vražji krempelj. Deluje protivnetno in protibolečinsko. Se dobi v različnih oblikah. Osebno za bolečine po treningu uporabljam gel od A. Vogla, zelo dobra stvar za sklepe in mišice, samo ne vem, če je to zate, ko imaš že diagnozo.
Za sklepe je drugače dober tudi B vitamin (vsi iz te skupine), omega 3 maščobne kisline … imaš kar nekaj dodatkov, edino zaradi želodca najbrž ni pametno vsipati vse po vrsti.

Pozdravljeni,

jaz sem si sposodila tole Magus blazino in zelo pomaga. Nisem se pa še odločila za nakup.
Vaš link
Preberite še tole: Vaš link

Malo poguglaj, kako si pripraviš mazilo iz gabezovih korenin.
Čudeže dela.

Kupi kolagen, pa ne tega, ki ga dobiš v Sloveniji. Ga boš krepko preplačala. Mož mi je pred časom naročil pol kg veliko pakiranje, v spletni lekarni. Žal pa se ne spomnim ali je lekarna v Avstriji, ali pa Nemčiji. Gre se za lekarno Apons. Malo poišči na internetu.

Na embalaži je slika kolena (kosti).

Sem ga devala vsak dan po eno dozirno žlico, ki pride zraven v mleko ali kakav. Zdaj imam pavzo, ker iskreno povedano se malo naveličaš okusa. Mleka ne smeš pregret, naj bo samo malce toplo. Če ga pregreješ uničiš učinkovine, piše gor na embalaži.

Meni je kolagen pomagal.

Ala glukozamin pa je en lari fari.

Je v redu recimo kolagen od medexa?

Kaj je ta blazina?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close