Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika nekaj sladkega mi diši…ste kaj pekle?

nekaj sladkega mi diši…ste kaj pekle?

…in kaj ste,če ste?

hvala

Pekač buhtljnov… se nam jih je pač zaluštalo.

Ja

kapico.

JA ZELO DOBER JABOLČNI IN SKUTIN ŠTRUDELJ.

Rulado z malinami in smetano

Jagodni puding s prelivom gozdnih sadežev.

Čokoladni mafini.

Sem, Sacher torto za sinov rojstni dan.

Včeraj sadno torto za bratov rojstni dan, danes bo samo sladoled s prelivom iz domačih jagod in poleti nabranih borovnic … zvečer pa pečem še pizzo.

Nisem, ker imam roko v mavcu. Je pa še en pleh štrudla v skrinji, najbolje, da ga vzamem ven, nedelja brez sladkega ni nedelja;)

V čokoladni puding vmešala slatki riž. Zelo enostavno za pripravit a njamsi!

Mi imamo zelo pekarski vikend,…včeraj kruh in žemljice, dan prej skutni zavitek in čokoladne kukije z lešniki, ravno zdaj pa se spravljam delat čokoladno rulado s slivami in rumom, za otroke seveda brez.

Za jutri pa me sin že prosi za figove ruladice.

Smo pa vsi ful sladkosnedi :)))))

Zanimivo se tole sliši.

Jaz se pa še odločam, če bi spekla korenčkovo pecivo.

*********************************************************************** http://galerija.over.net/main.php/v/ustvarjanje/Vladka+K/

http://www.kulinarika.net/recepti/8100/sladice/skutino-pecivo-za-pozresne-sosede/

Tole je za na hitro odličen recept. Jaz to pecivo pečem kar naprej in moram priznati, da mi je ful dobro)

Jaz pa pehtranovo pecivo in čokoladni rižev narastek, postrežen s sladko smetano. Še nikoli ni riževega narastka tako hitro zmanjkalo.

malinov “tiramisu”…

Pri nas so bila osja gnezda, zelo dobra. Včeraj sem pa spekla 4 pekače mašinskih piškotov in sicer kar s polnozrnato moko in trsnim sladkorjem. Sem se bala , da ne bodo ratali, pa so super.

krostato. odlična je bila:)

Eno Sacher in eno Nutello torto z banano:)))
sedaj delam še sadno kupo, hahaha.

Pekla sem včeraj “umazan biskvit”, je še malo ostalo za danes.

Nič, ker imamo diabetika. Zato imamo nekaj sladkega, samo ob rd in kakšen sladoled tu in tam.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close