Nekaj novega
Najprej lep pozdrav!
Moram vam povedat da sem preiskusila novi proizvod kozmetike Avon in sem zelo zadovoljna.
Tale novi, krema za oblikovanje trebuha in stegen ANEW CLINICAL
V dveh tednih brez diete in telovadbe se mi je obseg zmanjšal za 2 cm.
Kar je pa najbolj pomembno, strije ki so mi nastale med nosečnostjo so se obarvale in se sedaj ne vidijo skoraj nič več. Res zelo dobro.
Ga toplo priporočam.
Lep dan vam želim!
Živjo Avonovke (in tiste, ki bi to rade postale)!
Naj pojasnim, kako je s to platinum kartico, da ne bo kasneje slabe volje!!!
Vsaka, ki je naročila proizvode iz kataloga 3/2006, je za vsakih 2900 sit naročila dobila eno platinum kartico, ki omogoča nakup te naše najnovejše kreme Anew clinical Lift&tuck le za 3800 sit.
Pa veste, da če naročite 3 te kreme v kampanji 4, dobite kar 40% popust? Zdaj pa si izračunajte, koliko prihranite (seveda, več platinum kartic imate, več prihranite oziroma več krem dobite zastonj). Morate razmišljati tako, da tretma traja 12 tednov, mesečno pa porabite dobri dve kremi!
Če katero zanima kaj več ali potrebuje kak nasvet, pišite na
mira.gasparic@siol.net
Avonovke, ostanimo na liniji!
Ja, pozabila sem povedati, da sama platinum kartica nič ne koristi, če nimaš naročila od prej. Ob naročilu bodo preverjali naročilo iz kampanje 3 in takoj videli, po kateri ceni lahko dobite ta zares fantastičen izdelek!
Dobivamo samo pozitivne odzive, nekateri so naravnost neverjetni. Če si boste malce namazale še vrat, boste dobile bolj napeto in gladko kožo!
MiraGP
Lepo pozdravljena!
Da ti kar odgovorim.
V enem mesecu imaš datume (3) na katere se oddajajo naročila
Ni nujno da naročiš vsak teden. Minimalni znesek naročila je lahko tut samo šminka ni važno je pa pogojeno s popustom in potnimi stroški. Večje naročilo imaš večji je tudi popust in nad 40000 sit ni potnih stroškov.
Članstvo je brezplačno in prvih 6 mesece imaš motivacijski program kar pomeni da vsak mesec dobiš nagrado ki so naprej določene.
Upam da je za začetek to dovolj.
Lp Sandra
Lp.
Če se katera želi pogovorit glede včlanitve ali potrebuje kako drugo inf. mi naj piši kar direktno na mail: issa1502@yahoo.ca pa se bova vse lepo pomenile.
Čao
Forum je zaprt za komentiranje.