Nekaj kot Angel
Pozdravljena!
Poskusi Chopard-ov Wish. Sicer je že kar stara zadeva, vendar ima zelo podoben vonj Angel-u.
Jaz osebno raje posegam po substitutih znanih vonjev, ki jih je na trgu kar precej (sploh za Angel), saj so precej cenejši, pa tudi ne razdišijo se tako hitro.
Doma sem imela “imitacijo” in original edt Hugo Woman, ki je precej svež, cvetni vonj, pa sta enako dišala, pa tudi enako dolgo, razlika v ceni pa je bila precejšnja. V moji omari s kozmetiko je že vrsto let (11) stalnica parfum Venezia, ki ga že nekaj let ni za dobiti, zato uporabljam njegov “cenejši nadomestek” (najdeš ga pod različnimi imeni kot so Verona, Gondola,…) in nihče ne opazi razlike.;)
Angel je kot sladek vonj še bolj obstojen, tako da mislim, da tudi z njegovimi substituti ne bi smelo biti težav.
To je moje mnenje, ti pa se odloči sama.
Lep pozdrav!
Pozdravljena!
Substitut v bistvu pomeni nadomestek – ko eno stvar iz nekega vzroka nadometiš z drugo, enako, npr. veliko kislo smetano Mileram, ki stane 250 Sit nadomestiš s Sparovo za 160 Sit – v tem primeru je Sparova smetana subtitut – vsebina, namembnost in okus so enaki, cena je pa nižja.;)
Po pravici povedano ne poznam imen imitacij za Angel/Wish, ker si dišavo zapomnim bolj po vonju in embalaži, kot po imenu, lahko pa jih najdeš v raznih drogerijah, Intersparu, Tušu,…
Jaz jih ponavadi kupujem v Intersparu, sploh ko je v bližini kak rojstni dan ali drugi praznik, saj imajo veliko izbiro, pa tudi cene so ugodne (od cca. 900 Sit dalje).
Sicer ne vem, od kod si, imamo pa v Mariboru v TC City trgovinico, kjer ti imitacijo željenega parfuma prelijejo v flaško (nisem sigurna za militražo) in je tudi kar opazno ceneje, kot če kupiš original.
Prijetno nakupovanje!
Lep pozdrav!
Forum je zaprt za komentiranje.