Nekaj kar tako
Spostovani gospod direktor,
Janeza Novaka, mojega asistenta pri delu, vedno vidite, kako
trdo dela v njegovi mali pisarni. Janez dela neodvisno in ne
lenari ali se pogovarja s sodelavci. Nikoli se ne zgodi, da bi
zavrnil kakega sodelavca, ki potrebuje pomoc. Do sedaj je vedno
koncal z delom pravocasno. Zelo pogosto si vzame podaljsan
delovni cas, da konca svoje delo, pri cemer vcasih preskoci
odmor. Janez je taksen delavec, ki nima absolutno nobenega
spodrsljaja pri opravljenih delih, ima visoke dosezke in je sirokega
znanja na njegovem podrocju. Moje mnenje je, da ga lahko takoj
uvrstimo med tiste najbolj vzorne delavce, ki jih nikoli ne
odpustimo. Prav tako vam vljudno predlagam, da je moj predlog
o napredovanju tega vzornega in nepogresljivega delavca
izvrsen kakor hitro je mogoce.
Pripisano cez nekaj minut:
Ta idiot je gledal kaj tipkam.
Prosim znova preberite email, vendar le vsako drugo vrstico.
Mici, vsaka cast, ti si zares prava pozivitev nase druscine. Taksne terapevtke zelo rabimo tukaj, kako samo da nas nisi ze prej nasla. Veš, zdej ko je Primoz zvedel, da je ta forum zdravilen, bo nam zajebantom veliko lazje. Saj, smo mu mi to skoz dopovedoval, pa je mislil, da znamo samo dve besede napisat. Zdaj, ko pa psiholog kaj tazga rece je pa to cist drgac…Bos vidla….
Pepi
Dragi Pepi,
najprej eno lepo dobro jutro in en lep pozdravček (sem že izpolnila bonus – štiri besede, če ne štejem dragega in pepija). Po pravici povedano, vas berem že kar nekaj časa.
In včeraj, ko se je oglasil Primož, sem se spomnila prav nate in na kopitarja – pa sem čakala, da se boš oglasil. Ti pa kar tiho… Namenoma ???
Pa še nekaj – psihologi so očitno pravi naslov. Pa si se vprašal, kaj je bil vzrok, da se je gospod oglasil pri njemu? Jaz bi verjetno šla, če bi imela sama probleme, kja praviš? (malček zlobe ne škodi)
Pozdravček,
M.
Jest mam sicer še en komentar (no, ja – vsaj še enega) na tisto pisanje, pa ga bom verjetno zadržala zase.
Me pa resnično vedno znova preseneča, kako smo ljudje obremenjeni s pomembnostjo, oziroma “mahnjeni” na pomembnost. Takoj, ko postanemo (ali na žalost največkrat samo mislimo, da postanemo) pomembni, takoj postanemo domišljavi, arogantni, visoki, ukazovalni in predvsem najbolj pametni.
Ampak – to ni tema za Tjavendan, kajne?
Vračam ti poljubček, moj je bolj sladek in ti želim še naprej pestro dogajanje, pa tvoj prijatelj naj se čim prej zjasni, da bo ZANIMIVO !!!!!
YES!!!!
M.
Seveda je to tema za Tjavendan. Mislim povsem enako kot ti, vem pa da smo sami krivi. Ko ti dan na dan nekdo slavo poje in ponizno lize jajca, ni hudic, da ti ne bo v glavo udarlo. To je cist clovesko, se posebej ce mlad.. in od visine se zvrti… Sam, ta del bom tud jaz obrzal zase.., nima smisla pluvati na karbit…
Pepi
Videla sem jo, ja. Ampak za komentar bo bolje, da vprašaš koga drugega, jaz sem ženska (na žalost?). Drugače pa kot ženska – ne bi imela nič proti, če bi prevzela kakšne njene poteze, to je pa res.
Kaj je tebi doktor na recept napisal??? Ne brani se ničesar? Take it – whatever you can find. Do not leave it – you will be sorry for that?
CMOK tudi tebi. Ne prihaja sicer od Kylie, zato ne povzroča mravljincev, je pač samo virtualen, zato pa JE.
M.
Pozdravljena,
zmeraj ko te vidim, se spomnim, tistega kar ti je bilo zagrozeno in mi je zares hudo. Sem enostavno iz drugega sveta in to presega moja pojmovanja.. Drz se in se pazi, saj ves, da ne smes pikat, ker je to smrtno nevarno…Pa bodi taka prisrcna in vesela se naprej. Takim mi pravimo terapeutke…. In bolj tu se drzi, kjer imas prijatelje…
Pepi
Forum je zaprt za komentiranje.