neizkušena
Slučajno sem zašla na vaš forum. Tako sem se odločila, da vas vprašam za nasvet. Imam 20 let in kar dobro izgledam, kar sklepam po moških pogledih. Imam vse, kar bi Dober moški želel. Pričela sem delat v firmi in me moški obletavajo z vseh strani. Prav špasno je, da jih žena in otroci nič ne ovirajo. Preden bom kateremu podlegla, bom dobro razmislila, kateri ima dovolj pod palcem. Želim si stran od staršev in malo samostojnosti, kar bi mi lahko prinesel le bogat moški. Mislim, da bi morala s tistim zanositi, da bi bil sigurno moj. Pa rad me mora imet, kar ni problem, ker so res prijazni. Kako naj izbranega princa zapeljem in ga prepričam v nezaščitene spolne odnose? Hvala za pomoč.
Me prav zanima kateri od teh moških bi se zares ločil in odpovedal družini zaradi ene pohotne smrkle, pa brez zamere! Po mojem hočejo samo avanturo, kar pa se tiče nezaščitenih spolnih odnosov, če bi šel s tabo je lohk šel še s katero drugo in kje piše, da boš zanosila. Kaj pa ljubezen ali zaljubljenost s tvoje strani? A se boš prodala za denar al kaj, punca sej ga še zapravt neboš imela časa, ker boš morala skrbet za otroka!!!!
A ne bi blo bolj enostavno(po tvoji logiki), če bi dala v časopis oglas s svojo prečudovito sliko, da iščeš zelo situiranega moškega, ki bi te preživljal – pa še zanosit ti ne bi blo treba!
Nisi neizkušena, ampak preračunljiva pleharca!
Niko, prav imaš. Res provociram. Želela sem, da vidite tudi žensko plat prevar, predvsem mladih deklic, ki jih nekateri na tem forumu oblegajo. Mislim na tistega iz OH TA MLADE. Naj kar probava. Vendar ga ta resnična ne bo opozarjala na odnose brez zaščite, ampak bo sama poskrbela za to. To je le ena možnih posledic tako brezskrbne avanture. Bok daj, da ji nisem mati, ker bo v nasprotnem primeru ostal brez tamalega.
Za vas ostale, ki ste se mi oglasili pa se opravičujem za zvijačo, a ste pošteni fantje. Prosim, če to vzamete za hec.
Ah zakaj nisem tvoj sodelavec,bi te poizkušal osvojiti in zapeljati.Imam črn BMW,denarja dovolj,šarm,sem pa pošten,a rad imam dobre bejbe.Vsi pa smo krvavi pod kožo.Na prvo mesto pa dajem spoštovanje in fer odnos,a kaj ko denar pokvarja ljudi,če ga je preveč.Ne sme ti preveč glave zmešati.Če pa ni denarja ni dobrih bejb.(NO MANY NO FUNY)
“Če ni denarja, ni dobrih bejb.”?! Halo Alf, kje si pa to slišal?! Kaj, a misliš, da se vse hude bejbe lepijo na bogataše z raznimi BMW-ji in Mercedezi in ne vem kakšnimi še jeklenimi konjički, pa debelo denarnico? Mogoče res. Ampak ta veza sigurno ne temelji na ljubezni ampak na denarju. Priznam poznam veliko “keš p…” in hvala bogu, da nisem na njihovem mestu. Tako vsaj vem, da je moj moški samo moj in da ne zapravlja za drugo kuro nekje drugje.
Ejej, Alf, Alf… cccccc…. “če pa ni denarja ni dobrih bejb” hmmmm…. kje pa ti živiš? Torej – sprehajaš se po mestu, vidiš nekaj ful dobrih in hudo lušnih punc, ki so zelo lepo oblečene pa takoj sklepaš, da letijo samo na denar? Midva se verjetno še nisva srečala… Sama sem ful lušna, dobro oblečena, dobra postavca, vse je na svojem mestu, in – ne boš verjel – denar mi ne pomeni nič. Nič. Mi je vseeno a me fant pelje na balanci kkšnga starga bicikla al pa v enmu avtu, al sediva na klopci al pa nekje v lepi restavraciji naročava eksotične jedi. S tem človekom sem, ker mi je všeč, mi nekaj pomeni, je zabaven… Delno se strinjam s teboj – opažam, da je vse več t.i. keš p…, sama ne zdržim v družbi takih deklet niti 5min, ampak prosim, ne posplošuj!!!!! In – spet ne boš verjel – prvi vtis vara. Vedno. Tako da, s tem ko takoj označiš eno hudo bejbo za “gold digger”, lahko zamudiš prijateljstvo s čisto fajn punco, ki ji je čist vseen a maš črnga BMWa al pa rumenga fičkota.
kako nakladanje in hinavščina “denar mi ne pomeni nič”
kako pa lahko danes preživiš, če ti denar ne pomeni nič
mene sploh ne more pritegnit en tip, ki je npr, star več kot 25 let in tolk neambiciozen, da ne more ali ne zna zaslužit več kot za en star kolo, pa ne gre za to, da bi jaz hotela njegov denar al karkoli, ampak kaj mi bo tak luzer???
ok sej ti je lahk en tip, ki te “pelje na stari balanci” všeč za nekaj časa, sam kaj pa na dolgi rok, ko mine romantika stare balance, ko je treba položnice plačat, ko bi bla ti “rada dobro oblečena” itd. njemu se pa jebe????
super razmišljanje ! Življenje samo ti prinese , da pač brez denarja ne gre , pa čeprav nam gre na živce da je temu tako. Recimo , da je mangob mislila takole : vseeno ji je ali tip ima kaj ali ne , torej ne pada na denar , bmw – ja ali ne vem kaj….vseeno na začetku , kasneje pa naj bi si skupaj ustvarila nekaj kar bo zadovoljilo potrebe obeh. Tko sem jaz razumela.
Kakšno nakladanje in hinavščina, Venusss? Še enkrat si preberi moj post, potem pa še enkrat če ti še ne bo jasno – komentirala sem Alfovo izjavo, da mora biti tip bogat če hoče superduper lušno žensko, KAR NI RES,vsaj pri meni je tako.
In meni res NI pomemben koliko denarja ima pa kaj vozi – če mi je ok, mu bom dala priložnost da se spoznava, zakaj pa ne? Nisem pa ciljala na to, da denar sploh ni pomemben v življenju- seveda je, treba je delat,pa jest, pa imet kaj za oblečt ipd. to je pa tudi vse. Ne bom pa delala razlike, da zdej če ima fant staro kolo, je pa totalen luzer, ker si ni mogu najdt tko dobre službe da vozi mercedesa. Halo?
In ko bom hotela biti dobr oblečena, si bom sama šla kupt oblačila – sama se lahko preživljam.
Venusss, kdo je pa rekel, da mora TIP plačat položnice in ti kupt dobre obleke? Moraš tut ti imet službo, veš, pa boš lahko SAMA plačala položnice in “bila dobro oblečena”.
Se pa strinjam z mangob. Ko pride do tega, da me nek fant povabi ven, je tudi meni vseeno, kaj vozi -“star bicikl” al pa BMW. Pa tudi ne razmišljam tko daleč, da bova skup živela pa morala položnice plačevat – je še malo prezgodaj na to mislit, če komaj spoznaš tega človeka, se ti ne zdi? Kaj vse se lahko zgodi, preden dejansko začneš živet s kom – lahko da se sploh ne bosta razumela in bosta šla vsak svojo pot, lahko pa da bosta samo prijatelja – in če bi takrat on bil z biciklom in bi ga zavrnila, ne bi imela priložnosti spoznati novega prijatelja.
Je pa res, da brez denarja v življenju ne gre – ja, treba je tut jest, ja. Ampak tut za to ne rabš met bogatega tipa.
mislim, da nisi razumela, kaj sem hotela povedat, jaz nisem “sponzoruša”, si lahko vse sama kupim in plačam in ne rabim za to tipa, ampak moški brez ciljev in ambicij, ki živi od danes do jutri me pač ne privlači in me že na začetku odbije, in ne vem kaj je narobe s tem
pa tud nisem rekla, da mora biti bogat
Ja, ja, dokler živiš pri starših in ješ njihovo hrano,te oni vzdržujejo, verjamem, da ti je vseeno, od kod denar. Ko boš šla na svoje, pa ti bo prekleto pomembno, koliko tvoj tip zasluži in s čem plača položnice. Tudi , ti več ne bo vseeno, ali ima tvoj mož star becikl, ali pa vovlota.
ne razumi me narobe, sej ok razmišljaš, vsa čast, le malo naivno , očitno si še mlada.
Forum je zaprt za komentiranje.