Nehajte necepljeni jokat, da nikamor ne morete
Tako se bo treba boriti proti fašistom in diskriminaciji.
https://www.facebook.com/100000563908456/videos/414620606771990
Slovenija je pač balkan in politiki ne morejo vzgajati balkanskega folka.
Odgovor: ne samo, da ga ne morejo, tudi nočejo ga. Saj so sami daleč največji balkanci, torej kurji tatovi, goljufi, lažnivci, sleparji itd. Preveč so zaposleni s prej omenjenimi dejavnosti, da bi se lahko ukvarjali še s čim drugim.
Robi650, 30.10.2021 ob 08:20
jonza, 30.10.2021 ob 05:38
tako je to pri nas, 29.10.2021 ob 12:22
Včeraj v enem od trgovskih centrov. Pred mano dva tipa, nekje 35 let, pokažeta unemu študentu telefon, un z nečim kao “prebere kodo” in gresta naprej, jaz takoj za njima, isto, grem naprej. Eden od unih na glas svojemu frendu, “hahaha, saj sem ti rekel, da prideva not. Od Mihata kodo imamo že štirje, pa še niso pogruntal. Sploh pa če nočeš, da te preverjajo, greš iz parkirišča z dvigalom, tam nimajo nobenga nikol, je preveč izhodov iz dvigala.”
Hudiča, grem pogledat, nekaj kupim in nesem v garažno hišo v avto, pa grem direkt iz gar. hiše v dvigalo v pritličje, pridem ven, nikjer nikogar, ki bi preverjal, tole preverjanje PCT je joke.
Vi anticepilci pa nehajte že s tem, kako cepljeni gremo lahko kamorkoli in “trosimo virus”, tudi necepljeni grejo kamorkoli in trosijo virus še toliko bolj. Tega goljufanja je ogromno celo, ko ti kodo skenirajo, kaj šele ko te samo vprašajo, če imaš PTC in nič ne preverjajo. Bedarija!
Kam smo pršl a ne,da morš met eno kurčevo kodo al pa papir,da sploh lahk hodiš okol
In to zarad enga kurčevga virusa ki nkol ni bil izoliran in ne dokazan.
Dobr nas majo v šahu ni kej.
Res je. Samo debilom pač ni pomoči.
Točn tko.Majo mal možganov,da nč ne potuhtajo,kva se gre svetovna mafija ala elita.Bojo šele,ko bo prepozn za vs.
Poslušni cucki.
pa saj, 29.10.2021 ob 13:31
dfrogpaš, 29.10.2021 ob 13:19
Tudi jaz se strinjam, da PCT ni namenjen zaščiti prebivalstev. Zaščita prebivalstva bi bila vlaganje vseh zapravljenih milijonov v zdravstvo in kader.
Dokler pa, ko vidijo, da PCT ne deluje – povečajo število testov (pa da bruhaš, no), ne me j..b.t.,, da je temle gor do našega zdravja. Samo za dobičke fantov z otokov gre.
Tako da dragi Slovenci, v tej epidemiji ste popolnoma sami – čim prej se prekužite, ker to je edino, kar vas reši.
P. S. Sem cepljena, ampak se zavedam:
– da to ni nobena zaščita pred okužbo
– da nisem nič manj nevarna za okolico kot cepljeni
Testiranje samo za necepljene naj si torej nekam vtaknejo, KER JE NORČEVANJE IZ NARODA.
Pa saj ti noben ne brani, da se ne testiraš. Pa če imaš znake, te pošljejo ravno tako na test kot necepljene. Kakšne probleme s težavami imaš že? Da si antivakser?
Sem cepljen, se vseeno testiram s hitrimi testi sam. Kdo tebi brani to?
PCT pa pri naši debilni goljufivi balkanski mentaliteti deluje samo, če bi z repetiranimi puškami stali na vhodih in vsakega, ki ne preveri in vsakega, ki goljufa, šicnili. Squid games po balkansko.
ti bi goljufe šical?potem bi v prvem tednu ostal brez polovice zdravnikov…..tok jih recimo goljufa z urami dodatki itd…hehe…strikovno skupini bi pošicali v prvem dnevu….sami goljufi hohoho
Forum je zaprt za komentiranje.