Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Nehajte necepljeni jokat, da nikamor ne morete

Nehajte necepljeni jokat, da nikamor ne morete

Odgovor na objavo uporabnika
nimaš nobene imunitete, 29.10.2021 ob 13:12

vatikanske ječe, 29.10.2021 ob 11:37

Pa kako se vi testirate, pa ne vem kaj vse. Marsikdo nceepljen mi je priznal, da se v službi sploh ne testirajo, samo vodijo evidenco da kao se. V mojem fitnesu polovica vadečih nima PCT niti testa, tudi polovica zaposlenih ne. Pridem k zobozdravnici, me sestra samo pavšalno vpraša, ali imam PCT. pridem na pico, kelnarca me samo vpraša. Grem v Europark, onemu študentu nekaj kažem na tel, on niti ne ve, ali mu kažem pravo kodo, ali kar nekaj.

PCT ne deluje, PCT je slab hec in ga je treba ukiniti. In nehajte si zmišljevati, kako živimo v diktaturi PCT. Mogoče ga striktno preverjajo le tu pa tam.

In ti kot cepljeni lahko trosiš naokoli asimptomatsko, ker se ti ni treba testirat tako kot necepljenim za določene lokacije?  Mene ne moti nič, kar se omejuje – me ni že lani, pa me letos tudi ne bo. Bo pa več denarja  na kupčku za tisto nekaj in takrat, kar pride na vrsto ko se odselim iz te države -penzjona nikakor ne mislim tukaj preživljati.

Pa res, če je cepljen in okužen, pa tega niti ne ve, pa to je zmaga! To je zmaga nad virusom!

yram, 29.10.2021 ob 12:54

Pct ni uveden zato, da bi zascitili ljudstvo, uveden je samo zaradi zasluzka s testi. Drugace jim dol visi za zdravje ljudi. Ljudje sami boste morali poskrbet zase. Prehladna sezona je tukaj, korona je v porastu, izogibajte se guzve ce se le da cepljeni, necepljeni. Ni treba verjet vsega kar trobi oblast. Oblast trdi, da te test sciti, ni nujno, oblast trdi, da te cepivo sciti, spet ni nujno. Samo nase se lahko zaneses.

Tako je, ker grozljivka je pa šele to, da je denar sfrčkan – državne blagajne so prazne, izorpane pokradene – milijone tja milijone sem, temu, onemu, denar tem in onim, da bodo govorili narodu tako, kot bomo mi rekli. Ko bo začelo zmanjkovati zalog zdravil, ker ne bo denarja za plačat nabavo, bo šele kriza. Ali pa koneckoncev rezervne baterije za telefon, prenosnik ne bo za dobit 🙂 ALi pa novega telefona ne bo za dobit  – ker je svetovna gospodarska kriza že kar globoko v živem blatu.

Tudi jaz se strinjam, da PCT ni namenjen zaščiti prebivalstev. Zaščita prebivalstva bi bila vlaganje vseh zapravljenih milijonov v zdravstvo in kader.

Dokler pa, ko vidijo, da PCT ne deluje – povečajo število testov (pa da bruhaš, no), ne me j..b.t.,, da je temle gor do našega zdravja. Samo za dobičke fantov z otokov gre.

Tako da dragi Slovenci, v tej epidemiji ste popolnoma sami – čim prej se prekužite, ker to je edino, kar vas reši.

P. S. Sem cepljena, ampak se zavedam:

– da to ni nobena zaščita pred okužbo

– da nisem nič manj nevarna za okolico kot cepljeni

Testiranje samo za necepljene naj si torej nekam vtaknejo, KER JE NORČEVANJE IZ NARODA.

dfrogpaš, 29.10.2021 ob 13:19

Tudi jaz se strinjam, da PCT ni namenjen zaščiti prebivalstev. Zaščita prebivalstva bi bila vlaganje vseh zapravljenih milijonov v zdravstvo in kader.

Dokler pa, ko vidijo, da PCT ne deluje – povečajo število testov (pa da bruhaš, no), ne me j..b.t.,, da je temle gor do našega zdravja. Samo za dobičke fantov z otokov gre.

Tako da dragi Slovenci, v tej epidemiji ste popolnoma sami – čim prej se prekužite, ker to je edino, kar vas reši.

P. S. Sem cepljena, ampak se zavedam:

– da to ni nobena zaščita pred okužbo

– da nisem nič manj nevarna za okolico kot cepljeni

Testiranje samo za necepljene naj si torej nekam vtaknejo, KER JE NORČEVANJE IZ NARODA.

Pa saj ti noben ne brani, da se ne testiraš. Pa če imaš znake, te pošljejo ravno tako na test kot necepljene. Kakšne probleme s težavami imaš že? Da si antivakser?

Sem cepljen, se vseeno testiram s hitrimi testi sam. Kdo tebi brani to?

PCT pa pri naši debilni goljufivi balkanski mentaliteti deluje samo, če bi z repetiranimi puškami stali na vhodih in vsakega, ki ne preveri in vsakega, ki goljufa, šicnili. Squid games po balkansko.

Točno!! Je pa tako, ce bi nalozili obvezo teestiranja za vse, bi bil hudd upor cepljenih. Zagotovo.

Itaq cakajo, prav dolgo ne bodo, kdaj bodo 3-jo dozo vsilili, slej kot rpej. Samo vprasanje časa…

Ne samo zaradi zaslužka s testi, ampak zaradi prisile v cepljenje. Le brezvezni testi vzdržujejo obstoj tega brezveznega koronskega cirkusa in ustrahovanja.

Če se testi ukinejo, korone ni več.

Kolikor poznam necepljenih , se ne pritožujejo, da nikamor ne morejo. Če je treba kam it, se gredo testirat in je opravljeno.Tudi cepljeni bi se morali občasno testirat, vsaj enkrat na mesec.

Na kraj pameti mi ne pade, da bi sebe goljufala, in si dovolila, da me preverjajo, ker si je nekdo izmislil zaslužkarstva s testi. Pač nikamor ne grem, ker ni potrebe, vse je na dosegu hitre pošte in spletnega urejanja opravkov. Hvala Bogu sem zdrava, do doktorja ne rabim, v službi imamo Samotestiranje pod nadzorom. Tako malo je potrebno za čudovito življenje brez komplikacij in mi na kraj pameti ne pade, da bi šla kam na, dopust in se moram testirat. To je za mene ropanje mojega dostojanstva.

Otis, 29.10.2021 ob 11:42

Se strinjam. Po lokalih kar gledajo in v soping centrih.  Po bankah , postah in firmah pa bolj slabo..

Ljubljana:  Citiypark, Aleja, Mercator center, Leclerc, Supernova, lokali (v vsaj 20 lokalih v Ljubljani, tako v centru kot drugod), picerije(bila v 4 picerijah), gostilne (Košir, Jurman, Čad, As, Golf Cubo, Portal, Valvasor, Ladjica….), pokrite tržnice (Center, Koseze)…. nikjer NE preverjajo.

Edini, ki me je do zdaj preveril (poskeniral kodo) je bil varnostnik v Merkurju v Vižmarjih.

nič ne preverjajo, 29.10.2021 ob 18:08

Ljubljana:  Citiypark, Aleja, Mercator center, Leclerc, Supernova, lokali (v vsaj 20 lokalih v Ljubljani, tako v centru kot drugod), picerije(bila v 4 picerijah), gostilne (Košir, Jurman, Čad, As, Golf Cubo, Portal, Valvasor, Ladjica….), pokrite tržnice (Center, Koseze)…. nikjer NE preverjajo.

Edini, ki me je do zdaj preveril (poskeniral kodo) je bil varnostnik v Merkurju v Vižmarjih.

Nori folk a sam po stacunah lazite, saj ni čudno, da je vse okuženo.

Trapa.

Upam, da kdo od odgovornih na vladi to bere in razume zakaj so okužbe v porastu.

Zaradi takih norcev, kot je tale ki se vlači po shopingih in gostilnah in prenaša okužbe.

pa saj, 29.10.2021 ob 13:31

Pa saj ti noben ne brani, da se ne testiraš. Pa če imaš znake, te pošljejo ravno tako na test kot necepljene. Kakšne probleme s težavami imaš že? Da si antivakser?

Sem cepljen, se vseeno testiram s hitrimi testi sam. Kdo tebi brani to?

PCT pa pri naši debilni goljufivi balkanski mentaliteti deluje samo, če bi z repetiranimi puškami stali na vhodih in vsakega, ki ne preveri in vsakega, ki goljufa, šicnili. Squid games po balkansko.

Kje sem napisala, da se ne testiram? Ampak na svetu nisem samo jaz, a ne?

Seveda ne preverjajo,do ugotovili ,da jim promet upada.

Tudi meni se zdi nadzor bolj kot ne farsa. Jaz menim, da bi poleg kode morali pokazati tudi osebni dokument. Dobro, da nisem PV.

Kdo pa ma tok gnara da bi res tok testiral. Zato folk isce bliznice…

Vsak dan druge informacije…sej ne more nic funkcionirat…

Zascitimo najbolj ranljive. Folk je naperjen…necepljeni nad prisilo , cepljeni pa se obnasajo kot da so vse rešili s cepljenjem in se behamentno obnasajo…

Ne vem ce bi se komu uspel narod spravit k zravi pameti… pa brez prisile

Saj ni res pa je, 29.10.2021 ob 18:25

Nori folk a sam po stacunah lazite, saj ni čudno, da je vse okuženo.

Trapa.

Debil, tako funkcionirajo ljudje, ki so zaposleni in to več kot 8 ur na dan, nekam je treba iti kaj pojest če delaš 12 ur dnevno, se ti ne zdi?  Aja, ne, ti kot nek nezaposlen in nedelaven izrodek sploh ne veš, da obstajajo tudi tisti, ki te futrajo, da lahko cele dneve gledaš v luft.

Mickey Mouse gre vsepovsod.

tako je to pri nas, 29.10.2021 ob 12:22

Včeraj v enem od trgovskih centrov. Pred mano dva tipa, nekje 35 let, pokažeta unemu študentu telefon, un z nečim kao “prebere kodo” in gresta naprej, jaz takoj za njima, isto, grem naprej. Eden od unih na glas svojemu frendu, “hahaha, saj sem ti rekel, da prideva not. Od Mihata kodo imamo že štirje, pa še niso pogruntal. Sploh pa če nočeš, da te preverjajo, greš iz parkirišča z dvigalom, tam nimajo nobenga nikol, je preveč izhodov iz dvigala.”

Hudiča, grem pogledat, nekaj kupim in nesem v garažno hišo v avto, pa grem direkt iz gar. hiše v dvigalo v pritličje, pridem ven, nikjer nikogar, ki bi preverjal, tole preverjanje PCT je joke.

Vi anticepilci pa nehajte že s tem, kako cepljeni gremo lahko kamorkoli in “trosimo virus”, tudi necepljeni grejo kamorkoli in trosijo virus še toliko bolj. Tega goljufanja je ogromno celo, ko ti kodo skenirajo, kaj šele ko te samo vprašajo, če imaš PTC in nič ne preverjajo. Bedarija!

Kam smo pršl a ne,da morš met eno kurčevo kodo al pa papir,da sploh lahk hodiš okol

In to zarad enga kurčevga virusa ki nkol ni bil izoliran in ne dokazan.

Dobr nas majo v šahu ni kej.

ven iz keudra, 29.10.2021 ob 23:36

Debil, tako funkcionirajo ljudje, ki so zaposleni in to več kot 8 ur na dan, nekam je treba iti kaj pojest če delaš 12 ur dnevno, se ti ne zdi?  Aja, ne, ti kot nek nezaposlen in nedelaven izrodek sploh ne veš, da obstajajo tudi tisti, ki te futrajo, da lahko cele dneve gledaš v luft.

Delam, toda se organiziram, malico si že od vedno nosjm s sabo in jem v parku in ta čas namenimo svežemu zraku. Sam ti si preveč leno, da bi si zvečer pripravilo kosilo za službo. Trapa a ješ v stacunah s cotami, ki jih zgoraj omenjaš. Jp nekam je treba it depresijo zdravit med pofl kaj pa, se ve. Trapa.

Kaj pa drugega kot noro. Cepljeni so nadzorovani huj, ko cipirani psi. Če pa necepljeni kljub testu gre mimo brez preverjanja PCT pa cepljeni v rencanje. Poglejte, kam ste cepljeni prišli. Spremenili ste se v ovaduhe, razočarane pojave, ker ste kljub cepljenju izigrani in nadzirani. Ujetniki svojega telesa in kode.

jonza, 30.10.2021 ob 05:38

Kam smo pršl a ne,da morš met eno kurčevo kodo al pa papir,da sploh lahk hodiš okol

In to zarad enga kurčevga virusa ki nkol ni bil izoliran in ne dokazan.

Dobr nas majo v šahu ni kej.

Res je. Samo debilom pač ni pomoči.

Jaz pa ne razumem smisla pct.

torej, pct ali ne – vsi miramo nositi maske in jih tudi nosimo.

kaj je maska? Maska te ne sciti, da bi zbolel, vendar sciti, da bi okuZil seugega.

torej, v kolikor vsi noakmo maske se ne moremo okuzevati.

cpt pogoj je bil uveden zakaj?

ne razumem!

ze pred uvedbo cpt pogoja smo vsi nosili maske. S pogojem cpt vsi nosimo se vedno maske. Cemu potem aluzi cpt pogoj, ce se z njim nismo resili nicesar – le dodali smo se en dodatni kriterij, ki roko na srce – ne aluzi svojemu namenu.

vsi vemo, da se ta pogoj vsakodnevno krsi. Pa tudi ce se ne bi, glede na to, da so maske obvezne, in to v 99% ljudje spostujejo, je logicno, da se vprasas od kod potem toliko okuzb.

Glede na to, da so od lani tudi odkrili, da se virus ne prenasa preko predmetov in niti ne preko asimptomatskih okuzenih, se je za vorasati, kaj konkretno delamo narobe in od kod dejansko prihajajo okuzbe.

vsekakor za to ne morejo biti krivi necepljeni, saj zbolevajo tudi cepljeni.

torej, zakaj cpt pogoj, ce ze maska in razdalja naredita svoje?

V zadnjih 10 dneh sem bila 3x v Aleji. Vedno preverjali, enako v M centru više na Celovški. Moja frizerka tudi, knjižnica tudi. Može je bil v BTC- v City Parku so preverjali.

Pa kako ne razumeš fašističnega diskriminatornega pct ?

Vse skupaj, z nagobčniki vred in testi je namenjeno le izsiljevanju in prisili v uporabo strupenega zvarka. Je način kako ljudi prisiliti, da prostovoljno sodelujejo v genocidu. Ker, če je prostovoljno, nihče ne nosi odgovornosti za zločin.

ne jamram!, 29.10.2021 ob 13:13

Nisem cepljena, testiram se, ko moram cez mejo in niti sucajno ne jamram, da ne morem nikamor!

Ce hocem kam, se testiram, res pa je tudi, da sem ugotovila, da ne potrebujem nicesar od tega, kar mi je prepovedano. Cisto lepo in zadovoljno zivim brez restavracij, trgovin, lokalov, hotelov… Zakaj bi potem jamrala?

Na žalost imam par zdravniških pregledov  prejšnji in ta mesec. Ko se za to testiram, tista dva dneva izkoristim še za frizerja, knjižnico in kak potreben nakup garderobe. Ko bodo pregledi mimo, se bom testirala res za kako nujno stvar. Mi nič ne manjka, če ne grem po gostilnah,šoping centrih ipd. Ne vem res, zakaj bi jamrala.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close