Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › NEHAJTE NABIJAT, DA MORAMO IMETI POTOMCE

NEHAJTE NABIJAT, DA MORAMO IMETI POTOMCE

Nehajte nabijat kok smo ničvredni, ker nimamo potomcev.

Nočem in niti ne želim potomca. Zakaj že?

Jaz ga nimam, ker imam 87 sestričen in 55 bratrance, v mamini družini je bilo 9 otrok v očetovi 12, 2 umrla.

Siguren sem, da je posredi tudi incestništvo, ker so si nekateri PREVEČ podobni. Prek kratkim se je to zgodilo bratrancu, ki se je zapletel s sestrično. Še dobro, da sta dovolj hitro prekinila.

Taki, kot si ti , bi samo slabe gene naprej širili.  Množili ste se kot zajci, in mislim , da si se dobro odločil. Zate je res bolje, da ostaneš sam in seveda brez otrok.

Odgovor na objavo uporabnika
K495, 05.07.2024 ob 11:58

Taki, kot si ti , bi samo slabe gene naprej širili.  Množili ste se kot zajci, in mislim , da si se dobro odločil. Zate je res bolje, da ostaneš sam in seveda brez otrok.

Se strinjam!

Katastrofa, da bi tak bedak spočel še več enakih, kot je sam!

Pa kdo ti kaj hoče.

Če ne želiš imeti otrok, super. Je že tako prav. Tudi suhe veje morajo obstajati.

Imam zelo dober talent da nimam telih debilnih mulcev. MAm mir z dretjem, brisanjem riti, rotavirusi, trmanju in cepetanju de neki noče ter sem prikrajšan za vse zabave v šoli pa nalivke pa svinčnike in podobne pizde materine. Ker sem gej. Hvala bogu, če je naslednji lajf, prosim še enkrat ! Tako pa si privoščim samo in izključno adults only namestitve in kad tad kake moške sadeže. Sej vse vtaknem v nečake, dost od mene dobijo, jim plačam sam de jih ni treba gledat. To je pa to, ne pazim jih, ne vlačim po morjih, nej kr tastari od njih to delajo, kaj pa ne znajo v Šiški dol. Ni moj problem.

In kaj zdaj?

Če ti gre na kurac, ko ti nekdo s tem najeda, ti mi povemo, da greš nam na kurac, ko najedaš s tem…

mir dej

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close