Nehajte imeti otroke
Tako je, nekateri smo si tako želeli otrok, veselja, prihodnosti, vsega novega…zdaj so našim otrokom določili maske, razdalje, ukrepe, testiranja, cepljenja …in še ni konca…in vse organizacije za zaščito , za dobrobit otrok so poniknile nekam, samo gobcanje, za otroke gre …saj tudi oni lačni v Afriki niso nikomur za mar…imaš jih zaradi lastne teže po nagonu, reprodukciji, ostalim nikomur niso pomembni…to je samo fama okoli tega.
Vsak naj po svoje presodi in ne obsojajte tistih ,ki se odločajo drugače.
Današnje generacije otrok se ne bodo znale borit, to so bile starejše generacije, ki so imele voljo po preživetju…današnjim otrokom je to odvzeto, ta prirojeni nagon po borbi, je prevzel internet, …žal. Ti otroci, mladina so samo sledilci, apatični, brez energije , volje in veselja, možgani samo na omrežje priklopljeni…taki so in bodo lahek plen nadzorovalcev…že zdaj sledijo kot ovce po raznih tik- tokih- nekdo izmisli nevaren izziv- ne manjka sledilcev, ki se ogrožajo in umirajo za en posnetek na železniških tirih…zelo redki razmišljajo s svojo glavo !
Realna ass fuck, 10.02.2022 ob 23:52
Rojevanje je sebično! Sploh v teh negotovih časih! Skrajno egoistično se mi zdi, da v ta svet spravljate otroke. Saj ste že slišali za zaščitene spolne odnose, kajne? Reprodukcija človeštva je precenjena. Se zavedate, da se svet globalno segreva? Da poti nazaj ni, ne moremo več ustaviti škode, ki smo jo naredili v tako kratkem času. Finančna kriza nam trka na vrata, politična kriza globalno, samo čaka se kje in kdaj bo izbruhnila vojna in vase potegnila cel svet. Pandemija, epidemija,… Najhujše kriza pa je moralna, ta je hujša od vseh ostalih.
Ne jezite se na moj zapis oziroma na moje realistično razmišljane. Vzemite si čas in razmislite o mojih besedah. Boste ugotovili, da ima prav, samo rožnata očala si bo treba sneti.
HAha, dj skoč iz roba zemlje prosim
Računati, da bo ravno tvoj otrok Tesla ali Einstein je nesmiselno. Večina od vseh bodo prej teslo. Dejstvo pa je, da bomo uničili vse, če bomo tako delali naprej. Pa niti ni važno, ali smo evropejci ali kitajci. Namreč kitajci imajo pa drugo miselnost: v evropi smo izkoriščali v preteklosti, zdaj so pa oni na vrsti. Če smo bili prej vzled za izkoriščanje, bi morali biti zdaj vzgled tudi, ko je treba zagrizniti v kislo jabolko in jim pokazati, da je možno dolgoročno obstajati tudi z negativnim prirastom. Ker zdaj trenutno je pozitivni prirast želja vsem narodom, vsinbi radi, da je drugih manj. In na nas je, da pogruntamo sistem, ki bo z negativnim prirastom dolgoročno vzdržen.
spravljati otroka na svet je norost, 11.02.2022 ob 20:55
spravljati otroka na ta svet je nororost brez primere, še ven ne bo prišel ti ga bodo že postrupili s epivi in ostalo mafijsko plandemijo. dajte mal razmišljat fukarji blesavi
Je bila res norost. Bi bilo bolje, ko bi šli tisti čas drva sekat.
Nisem za rinjenje v težave v najbolj kriznih časih, a nikoli ni bilo idealno. Moj znanec se je že pred 3 desetletji odločil, da jih ne bo imel iz istega razloga, da bi otrok le trpel v tem krutem in negotove svetu, da bo itak še vojna itd.
A vendar, vojne ni bilo, tudi krize smo nekako prebrodili. Če zdaj pomislim, koliko veselja in smeha je bilo z naraščanjem, koliko lepih trenutkov je doživel in jih še doživlja, kako zdaj že sam razmišlja o otroku.
Globalno krizo lahko preprečimo danes, ni nič prepozno. Samo če pogledaš zakaj imamo pomankanje hrane, vode itd ti je jasno. V ZDA porabijo 70% obdelovalne površine (žita) za hranjenje goveda, da lahko jemo zrezke. Vsaka glava živine porabi dnevno od 100-140 galon vode. Kar je pa najbolj žalostno je pa, da imajo pomankanje žita kateremu cena raste.
no, 11.02.2022 ob 08:40
Kdaj pa je bilo?
—
ko sem se jaz odločala za otroka.
niso bili težki časi, ni grozila nobena vojna,
niso otroci nosili mask in bili v izolaciji…
Ja in,sedaj pa so težki časi, in grozi vojna. Tvoji otroci so pa verjetno še vedno na tem svetu…torej si jih tudi ti rodila v vojno in težke čase…v čem je razlika??
“samo življenje za druge je vredno življenja” je dejal pokojni Marjan Novina.
Rojevanje je čudovito, plemenito, nesebično…je zakon narave.. In narava ima vedno prav. Vojne so vedno bile in bodo, tudi krizni časi so vedno. Odvisno od posameznika, kako gleda na življenje. Zato- ljubimo in množimo se in slavimo življenje.
Forum je zaprt za komentiranje.