nega za mastno kožo
Pozdravljene,
zanima me ali katera uporabla kozmetiko vichy za mastno kožo in če katere izdelke in kako ste zadovolje.
Jaz sem do zdaj uporabljala za mojo mastno kožo komzetiko garnier vendar nisem preveč zadovoljna ker mi ne pomaga in sem se odločla da bom zamenjala.
Kakšno kozmetiko oz kreme mi priporočate?
Hvala
Najbolje bo,da greste do kozmetičarke in vam pogleda kožo,so najbolj kompetentne za to.
Lep pozdrav
Priporočam Matis ali Estee Lauder. Nabavit je pa treba milo za uminvanje obraza, tonik in gel (kreme za mastno kožo ne pridejo v poštev). Matis je bil nasvet mojega kozmetičarja, Estee Lauder sem pa sama našla.
Vichy mi je pred leti odsvetoval dermatolog, ker naj bi ob daljši uporabi (kar je itak potrebno, da je rezultat) tanjšal kožo.
Poleg kozmetike, ti priporočam, da si vsako jutro in večer temeljito umiješ obraz s hladno vodo. ogromno vode na obraz, pa tudi spij je soti.
Pa še domača maska, ki je v teh zimskih dneh odlična za mastno kožo;
1/4 svežega kvasa
žločka medu
par kapljic mleka
Vse skupaj zmešaj (dobiš tekočo zmes) in enakomerno pomaži na obraz in vrat. Pusti delovat 10-15 minut. preden si naneseš masko si obraz očisti z milom za obraz. Masko temeljito speri in dodatno očisti s tonikom. Postopek ponovi 1-2x tedensko.
LP
Forum je zaprt za komentiranje.