Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Nega las – pomoč

Nega las – pomoč

Moji lasje so zelo tanki (čeprav gosti), barvani na blond. Imam ravno paževsko pričesko do ramen. Želela bi, da bi lasje dobili zdrav, sijoč in bolj polnejši videz.
Ne morem se odločiti med preparati Keune (KERATIN VOLUMIZER, Care Line sprej), Catwalk (Thickening Conditioner – regenerator za volumen), Catwalk (Strong mousse – pena), Bad Head (Small talk).
Čeprav so lasje ravni, se včasih predvsem zadaj radi malo po svoje obrnejo. Sušim jih povečini na zraku, samo proti koncu si jih malo s krtačo obrnem navznoter in polakiram. Kaj menite o uporabi zelooo velikih navijalk ?
Lepo prosim za nasvet za vsa moja vprašanja.

Hvala in lep pozrav,

Nada

Navijalke so v redu. Produkt pa Catwalk-small talk.
lp alenka

Imam podobne probleme, pa me je tak odgovor v enem stavku kar malo razočaral. Kakšna je nega tankih, gostih las. Osebno nimam beljenih. Na splošno o negi las in preparatih na splošno, ker točno tiste znamke kot ste jo navedli ne poznam, pa tudi nisem iz Lj. Zanima pa me tudi o šamponih, regeneratorjih, utrjevalcih….
Hvala za odgovor.

Moram povedati, da mi včasih zmanjkuje časa, kajti z odgovarjanjem na forumu si ne služim kruha, gre za prostovoljno delo, ki mi je v veselje, namenjeno pa je kratkim in jedrnatim odgovorom.
Zelo veliko odgovorov si je podobnih zato se ne maram ponavljati. Veliko je napisanega in treba si je vzeti čas in prebrskati že med odgovorjenim.
Verjetno imajo obiskovalci malenkost več časa kot jaz sama.
Opravičujem se, če zveni grobo ali kakorkoli že, želela sem samo pojasniti situacijo.
Menim, da sem na tvoje vprašanje že odgovarjala.
Hvala za razumevanje in lep pozdrav.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close