Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nefunkcionalna družina – zakompleksani odrasli?

Nefunkcionalna družina – zakompleksani odrasli?

Ne vem sicer kdo je prvi začel, a zdaj ste tam-tam. In počasi postaja prav nadležno res…

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

A veš da me ne zanima, če se motim. Pač smešna sta mi, in ti in on, kaj naj..[/quote]Glede na to kako se trudiš bit verodostojen v svojih izjavah bi te moralo zanimat kaj je res in kaj ni. Ampak to bi potem lahko zrušilo tvoj namišljen svet, to pa boli, a ne?
Sej bi jo ampak ne upa, ker že od duvanja skup pade in je konc za tist teden…. 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Meni je kul..:)))))

ne vem, kdo je začel, jaz najraje končam, samo ne not, ampak v kondom…he he he

Pišek, glede na to, kako si pameten, čje čist možno, da je bila katera od mojih ančk tvoja žena…

Ženske takih kot si ti me obožujejo. Ker sem sve, kar ti nisem..)))))))))))))))

Pa kaj sta tadva (ON_ & Marko) istospolno usmerjena ? Skos, ampak res čist skos si pomagata medsabo. Ko enemu odgovoriš, se takoj še drug prikaže LMAO

Pišek, glede na to, kako si pameten, čje čist možno, da je bila katera od mojih ančk tvoja žena…

Ženske takih kot si ti me obožujejo. Ker sem sve, kar ti nisem..)))))))))))))))[/quote]
Kaj sedaj? Se ti zahvalim, ker mojo lenobo podpiraš? 😀

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

To ste vsi ostali, je več kot očitno. EB, ti si kolovodja.

Oni se grejo vlakec? 😀

Oni se grejo vlakec? :D[/quote]

Ja:). Pa očitno ne vedo drug za drugega, si domišljajo, da so to vse tiste nesrečnice v zvezah:)).

Samo še ta ženska je manjkala…

Grem raj stran, preveč debilizma na kupu 🙂

Le pojdi nazaj v vlakec, to obvladaš.

Jaz nekomu, ki se v nedeljo tule z mano dribla, niti slučajno ne verjamem, da ima kakršnokoli vezo..

Le kdo bi tebi verjel, da podelaš vse osamljene, zavržene, nespoštovane, nerazumljene…ženske. Saj to mora biti noro, da se ukvarjaš s tono nerazrešenimi problemi. Meni bi se tudi skeglalo.

A veš da me ne zanima, če se motim. Pač smešna sta mi, in ti in on, kaj naj..[/quote]
Pa bi te moralo zanimat, saj si vendar resnicoljub. To je tako, kot da bi Superman pomagal roparjem. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Oprosti, s tabo se kaj drugega kot driblat itak ne da, neglede na dan v tednu….
Žal :/

Kaj pa, če bi bila sobota, torek, sreda? Na kateri dan najbolj verjameš? :))

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Jst sem si že zdavnaj nehal zastavljat ta vprašanja. Marko ne samo, da je stari maček MONa, tip je dosegel status legende tu gor. Naj se gre za katerikoli forum, starševski čvek, ljubezenski nasveti, čustvena inteligenca, adolescenca mladi… omeni to ime in bo vsak vedel za koga se gre lol

Uf, al si me zatolkel, copatar.

Dvomim da si kdorkoli jemlje k srcu, kaj ti verjames in cesa ne 😉

Jst sem si že zdavnaj nehal zastavljat ta vprašanja. Marko ne samo, da je stari maček MONa, tip je dosegel status legende tu gor. Naj se gre za katerikoli forum, starševski čvek, ljubezenski nasveti, čustvena inteligenca, adolescenca mladi… omeni to ime in bo vsak vedel za koga se gre lol[/quote]
Vidim, da si reden bralec. Saj je prav, da pišeš samo v čvek. 🙂

Dvomim da si kdorkoli jemlje k srcu, kaj ti verjames in cesa ne ;)[/quote]

In jaz si ne jemljem k srcu mnenj ljudi v razpadlih zakonih..

Dvomim da si kdorkoli jemlje k srcu, kaj ti verjames in cesa ne ;)[/quote]

In jaz si ne jemljem k srcu mnenj ljudi v razpadlih zakonih..[/quote]
Dobro ti veš, da niso razpadli, faušija te “malo” daje. Tega ti pa ne zavidam.

Kaj prida že niso, če vam je v nedeljo zvečer moja družba ljubša…he he he…malo si vi lažete, revčki..

Potemtakem je enako s tabo… nasa druzba ti je ljubsa kot karkoli drugega 😉

Jaz sem samski. tega ne skrivam. V petek in soboto sem imel prijetnejše opravke, zdaj sem pač malo tu.

Vi lažete sami sebi, ko slikate tukaj neke slikanice svojega neobstoječega družinskega lajfa…he he…

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close