Nefunkcionalna družina – zakompleksani odrasli?
Okej, kar je preveč, je preveč. Tisti “anonimnež” odkrito grozi nekomu na javnem forumu in moderatorji kaj naredijo, pustijo poste? Jaz bi ga prijavila. Eno je hec, drugo pa nadlegovanje in to kljub prošnji, naj se neha. Sam zato, ker kao nekdo ni registriran. Bruham. Pre.klet pezde brezjajčni, imej fris pa daj cifro.
Če imam do nečesa ničto toleranco, so to psihopati.
Ok. Saj bo Marko to prebral. Bo razumel, kar si želel povedat.
Čeprav si težko predstavljam Markota, da bi klel. Ali pa sebe. .[/quote]
Jaz klejem samo na igrišču, pa še tam ne na druge. :))
Potem se je pa že kar nekaj ljudi nabralo, ki ga kao narobe dojemamo. Spider, enTip, Matkić, Dater,… :)[/quote]
Vsi, ki ga še niste spoznali v reali.[/quote]
Seveda bi bil v reali drugačen, ker bi bil tiho kot miška, da ne bi kaj fasal s takim podjebavanjem………. sploh pri kakem Spiderju al pa Sadnem, al pa bi bil enak, samo bi prišo z celo vaško ciganijo. iz svojega kraja 🙂 Takrat so vsi glasni, potem pa nikjer nobenega
V kolikor je to res, torej glede neke zafrustriranosti, psihičnih težav… potem pa se sprašujem, zakaj se mi z njo sploh “pogovarjamo”, mislim, kot da bi triletniku, ki ni sposoben nekaj dojeti, začel razlagati matematične formule, a siromak še šteti do 4 ne zna.
Nima smisla.
Marko je čist druga pesem.[/quote]
Lepo si se opisala. Ravno to si mislim o tebi. Se strinjam, da narediš velik krog okoli mene, moj krog bo pa še večji.
Vsi, ki ga še niste spoznali v reali.[/quote]
Seveda bi bil v reali drugačen, ker bi bil tiho kot miška, da ne bi kaj fasal s takim podjebavanjem………. sploh pri kakem Spiderju al pa Sadnem, al pa bi bil enak, samo bi prišo z celo vaško ciganijo. iz svojega kraja 🙂 Takrat so vsi glasni, potem pa nikjer nobenega[/quote]Deca pomirte se!
Pejte raj spat, da mama ne bo huda……
Jaz ga dojemam kot nekoga, ki nima lajfa in mu niti slučajno ne evrjamem, da ima neko vezo.[/quote]…in zgolj na tem svojem “dojemanju” mu pišeš sodbe…. :/
Tvoje namišljene misli so tvoja dejstva.
Naj skromno dodam, da se motiš.
Jaz ga dojemam kot nekoga, ki nima lajfa in mu niti slučajno ne evrjamem, da ima neko vezo.[/quote]
Tisti, ki to tako radi poudarjajo, ga sami nimajo.
Forum je zaprt za komentiranje.