Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nefunkcionalna družina – zakompleksani odrasli?

Nefunkcionalna družina – zakompleksani odrasli?

Draga ribica kolk te jaz poznam to velja smo za tebe.Dej si že najdi deca,da boš imela vsaj kaj počet,kajti otroci te tak ne zanimajo.SAMO NA MONU VES ČAS VISIŠ …..Raje pri sebi pošlihtaj stvari.

Dej krastača zgoraj, utihni, ker se si pljuvaš v lastno skledo. Ona bo še vedno 10x bolj priljubljena od tebe, face it. Sploh pa s tem, ko govoriš o drugih, več poveš o sebi, multinick

Eggz, torej nisi, ajmo napolje!

Se ti sploh zavedaš kakšno sramoto si delaš s takšnimi prispevki ?

Hja, se mi je zdelo, da treniraš zgolj na papirju. Loser.

Tko no, praktično v vsem sem boljši od tebe 🙂

S tem, ko takole nesramno govoriš o drugih, največ poveš o sebi.

S tem, ko takole nesramno govoriš o drugih, največ poveš o sebi.[/quote]

Res je. Ampak kaj, ko/če te nekdo ves čas nekako “podjebava”, te kritizira, ponižuje (oz. ti to tako bereš, doživljaš)… no, takrat zelo težko tolerantno in razumevajoče govoriš o drugemu.

Se mi zdi, da je ta forum postal to. Neka preizkušnja, test, o karakterju pisočih, o njihovi (naši) človečnosti. In še več, zrcalo o nas samih, kakšni smo v različnih interakcijah z drugimi. Koliko dobrega, in koliko slabega v nas budi.

EB
edino GF je zaenkrat (kolikor mi je znano) izjavila, da želi, da odidem iz foruma oz. nekaj v tem smislu, zato sem napisala da samo na njeno željo odhajam iz foruma. To je bil prej posmeh iz moje strani, kot pa dejanje prizadetosti ali kaj podobnega.
In seveda, v istem tonu, tudi nisem napisala, za koliko časa odhajam iz foruma. No, za dolgo že ne.

S tem, ko takole nesramno govoriš o drugih, največ poveš o sebi.[/quote]

Res je. Ampak kaj, ko/če te nekdo ves čas nekako “podjebava”, te kritizira, ponižuje (oz. ti to tako bereš, doživljaš)… no, takrat zelo težko tolerantno in razumevajoče govoriš o drugemu.

Se mi zdi, da je ta forum postal to. Neka preizkušnja, test, o karakterju pisočih, o njihovi (naši) človečnosti. In še več, zrcalo o nas samih, kakšni smo v različnih interakcijah z drugimi. Koliko dobrega, in koliko slabega v nas budi.

EB
edino GF je zaenkrat (kolikor mi je znano) izjavila, da želi, da odidem iz foruma oz. nekaj v tem smislu, zato sem napisala da samo na njeno željo odhajam iz foruma. To je bil prej posmeh iz moje strani, kot pa dejanje prizadetosti ali kaj podobnega.
In seveda, v istem tonu, tudi nisem napisala, za koliko časa odhajam iz foruma. No, za dolgo že ne.[/quote]

Kaj si v stiski?

Hja, se zgodi.
O feng shui-ju nimam pojma, razen tega, da po njem velja, da v prostoru ne smeš hraniti razbitih oz. polomljenih predmetov (tudi če so zalepljeni), pa da pikapolonice baje prinašajo nesrečo. Kar se pa tistega skurjenega žajblja tiče, pa vonj niti ni bil tako zelo prijeten, ampak … tudi z aromaterapijo se še nisem ukvarjala, tako da ne vem, če je prijetnost arome njen glavni dejavnik… 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

GF, nikar si ne misli, da te imajo drugi za zmuzljivo (kot včasih kdo napiše na forumu). To je samo na lep način povedano, da si strahopetna (in ne tako zelo inteligentno spretna, da uideš), in ko ne veš, kaj bi rekla, naredila, niti ne pobegneš, ampak napadaš drugega oz. se zatečeš v posmeh, kritiko. In to takrat, ko te nekdo stisne v kot. Mislim, da je tudi to že bilo napisano.

Seveda si misliš, da si spet nekoga “potegnila za nos”, pa nisi. Samo spet si izpadla rahlo bedasto.

Sicer pa, na tvojo željo, se zdaj umikam iz foruma. Samo na tvojo željo. Uživaj.[/quote]

Na mojo željo:))). A sem si pa prišla na željo drugih?:) Tvoj problem, če si preveč zaplavala v virtualnih zgodbah, stkala virtualno mrežo in se na koncu sama ujela vanjo. Meni je popolnoma vseeno, kaj počneš. Tudi če odideš, boš še vedno z vsem na tekočem (sama veš zakaj), tako da se boš lahko še naprej hranila z zgodbicami virtualnežev.
Glede moje izmuzljivosti…ja sem, samo ti to težko sprejmeš. Zdaj mi mečeš naprej, da sem strahopetna in ne vem kaj še vse:))). Ne da se mi pregovarjat s coprnico, ker seješ negativno energijo. Ne maram ljudi, ki so krvosesi.
Ciao!

Draga ribica kolk te jaz poznam to velja smo za tebe.Dej si že najdi deca,da boš imela vsaj kaj počet,kajti otroci te tak ne zanimajo.SAMO NA MONU VES ČAS VISIŠ …..Raje pri sebi pošlihtaj stvari.[/quote]

Potem je vse jasno, ne poznaš me:).

Draga ribica kolk te jaz poznam to velja smo za tebe.Dej si že najdi deca,da boš imela vsaj kaj počet,kajti otroci te tak ne zanimajo.SAMO NA MONU VES ČAS VISIŠ …..Raje pri sebi pošlihtaj stvari.[/quote]

Potem je vse jasno, ne poznaš me:).[/quote]To ti misliš?Te v drek spravim?Veliko vem o tebi sam bom bol počasi.Ok.

Sebe spravi v drek in se globoko potisni. A prou? Ne padam na provokacije neregistriranih nickov. Brezjajčnik ali brezjajčnica.

Draga moja spet narobe misliš ,saj sem reku bol počasi te bom zjebal.

Imam prav, pravilno mislim. Samo tebi je dolgčas in hlepiš po pozornosti. Mene ne moreš z…

To ti misliš,kaj si mi pa vse zaupala po ZS,pod mojem drugem nickom je pa druga pesem A NE?Bom bol počas.

Hahahahahaha. Redko pišem ZS, da bi pa govorila o sebi…pa nisem na glavo padla:). Zelo slabo ti gre, tudi pisava šepa. Preveč Janževca, a ne?

To je velika laž !Da ti nepišeš po ZS,če pa jaz vem ,da zelo rada to počneš samo določenim in zato vem veliko o tebi zelo veliko ampak bom bol počasi.

Še sanja se ti ne o meni. In napisala sem, da redko pišem po ZS. Zdaj se mi pa spokaj, ker se mi ne da več.

Aj zdej si pa kar huda dej sanja komu si povedala po ZS veliko o sebi pa se še slišva ok .Pa lepe sanje……

Vsi vi tukaj, ki flancate kot Pahor imate majhnega tiča. Odtod zakompleksanost analogna disfunkcionalnosti, ki je je v bistvu manj kot je ljudi z devetimi prsti.

Nobenemu! In ne prodajaj buč. Ti se sliši s svojo mamico, da te potolaži.

Ne rabim mamice pri tebi pa spet laž. Bova drugič jaz grem spat ti pa še laž…A ne veš, da ima laž kratke noge?Nočko pa bober sanjaj,čes čas se spet slišno ko?

Nauči se pisati. Če si kdaj s kom izmenjam ZS je to s tistimi, ki v prvi vrsti znajo pisati. Ti si oddaljen svetlobna leta. In ne vem o katerih lažeh govoriš. Blede se ti. Midva se ne bova nič slišala.

Pa se še po ZS ob določenem času.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close