Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Nefunkcionalna družina – zakompleksani odrasli?

Nefunkcionalna družina – zakompleksani odrasli?

Ne povem:).[/quote]

Pa dobro, vsaj to povej, če si predal delim s kakšnim ali sem tam čist osamljena boga reva :)))[/quote]Take posebne primerke ima iz varnostnih razlogov, vsakega v svojem predalu…. :))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Fiška lahko prevara samo svoj dildo s kumaro.

Fiška lahko prevara samo svoj dildo s kumaro.[/quote]

Pikec, manjka ti belega v krvi:). Mene se izogibaj, ker ti lahko pustim trajne posledice.

Fiška lahko prevara samo svoj dildo s kumaro.[/quote]

Pikec, manjka ti belega v krvi:). Mene se izogibaj, ker ti lahko pustim trajne posledice.[/quote]

Zeh.

Ne ponavljaj za mano:). Idi v park. Takšno lepo vreme je, ti pa čičaš doma. Veš kaj bi jst dala za en sončni žarek:). Svojo dušo bi prodala:))).

Pišeš iz mračnih kotov pekla, na vekov veke priklenjena za računalnik?

Ne, samo želela sem vzbuditi pri tebi ta občutek, da se ti malo zasmilim:)). Imam lepo, svetlo pisarno, s prečudovitim pogledom. In nedavno nazaj sem bila na kavici, na sončku:). Si kaj fouš?:) Ampak nekaj je res, odvisna sem od dela.

Pa dobro, vsaj to povej, če si predal delim s kakšnim ali sem tam čist osamljena boga reva :)))[/quote]Take posebne primerke ima iz varnostnih razlogov, vsakega v svojem predalu…. :))[/quote]

Jaz bi bila s tabo. Sej, samo za pol urce.:)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Saj sta, v istem predalu:))). Samo je ena frka. On_ ima prijazno sosedo, ki špijonira dan in noč. To ga na momente meče iz predala:).

Pa kako hudiča jaz od tega nič ne izvem no… :)))

..... [i]Damn! I'm so good in bed. I can sleep for hours.[/i]

Slab pretok informacij:). Pišuka no, pa na vseh piknikih, čajankah si bila:))).

Ah, to pa mi pojasni, zakaj GF ne mara mojega “moraliziranja”.

Kriva.[/quote]

What? Aja, ti si popolna…ločenka:)). Dej malo se obrni vase, pa boš imela več kot dovolj dela.[/quote]

:)))

Ti pa nisi ločenka…

Res je, s sabo imaš zadosti dela. Ampak za razliko od tebe, jaz vsaj delam “na sebi”, ti pa kvečjemu delaš na drugih, na sebi pa hudo malo oz. se pač nič ne opazi, da bi kaj delala na sebi. Vedno napake pri drugih, če pa kdo tebe ožigosa, pa takoj raznovrstne slabšalne oznake, norčevanje, posmeh…

In še vedno si ti zraven tega, da si ločenka, še varala svojega moža. Ti, ti, GF. Le kako si lahko (bila takšna packa) ?

What? Aja, ti si popolna…ločenka:)). Dej malo se obrni vase, pa boš imela več kot dovolj dela.[/quote]

Ti pa nisi ločenka…

Res je, s sabo imaš zadosti dela. Ampak za razliko od tebe, jaz vsaj delam “na sebi”, ti pa kvečjemu delaš na drugih, na sebi pa hudo malo oz. se pač nič ne opazi, da bi kaj delala na sebi. Vedno napake pri drugih, če pa kdo tebe ožigosa, pa takoj raznovrstne slabšalne oznake, norčevanje, posmeh…

In še vedno si ti zraven tega, da si ločenka, še varala svojega moža. Ti, ti, GF. Le kako si lahko (bila takšna packa) ?[/quote]

v nedeljo dopoldan bom imel dan odprtih vrat in bom fukal vse ločene, razvezane, vdove, še nikoli nategnjen MONovke

rezervacije na: diskretenslo&gmail.com

Ti pa nisi ločenka…

In še vedno si ti zraven tega, da si ločenka, še varala svojega moža. Ti, ti, GF. Le kako si lahko (bila takšna packa) ?[/quote]

?

Pač ve. Ti si pa ljubosumen 🙂

Ja no, lepo se zabavate, pride še kdo mene amuzirat, ker sem na bolniški? Lep&butast bi me lahko zmasiral pa mal počistil po stanovanju, eggz bi mi plesal striptiz in narcisoidno kazal svoje 12packe, On bi mi nekaj dobrega (zdravega) skuhal, neulovljiva fišika bi me zalagala s trači, senza bi energijsko prečistila mojo sobo, skela bi pripovedovala štorije iz svoje bogate zakladnice, kdo še … noja, kar v vrsto pa ne vsi naenkrat.

Ti pa nisi ločenka…

It, kje si pa ta trač staknila?:)) Nisem ločenka, kaj bi morala biti? Si prebrala iz kart?:)) Zdaj se mi pa res smiliš. Toliko o tvojem “delanju na sebi”. Še dolga pot te čaka, vprašanje, če boš kaj spacala skupaj. Tvoj problem, če si ločena, s celo četo otrok. Aja, saj zdaj si baje nekoga ulovila. Je frka vzdrževati celo družino, a ne. Packa preračunljiva:)).

Ok, pol te ne bo. Bom Robija vpregla v gospodinjska opravila, samo najnujnejse, ne bi ga rada prevec izmucila, da ne bo doma hude ure ;))
Lustno bo. Komaj cakam. Evo se cdje pripravim pa stango postavim oujeee

Margot lahko kaj spece za lacne “delavce”.

Ti pa nisi ločenka…

It, kje si pa ta trač staknila?:)) Nisem ločenka, kaj bi morala biti? Si prebrala iz kart?:)) Zdaj se mi pa res smiliš. Toliko o tvojem “delanju na sebi”. Še dolga pot te čaka, vprašanje, če boš kaj spacala skupaj. Tvoj problem, če si ločena, s celo četo otrok. Aja, saj zdaj si baje nekoga ulovila. Je frka vzdrževati celo družino, a ne. Packa preračunljiva:)).[/quote]

Hočeš povedat, da si še vedno s tipom ki si ga varala. Pa kakšega tipa ti to maš?

It, kje si pa ta trač staknila?:)) Nisem ločenka, kaj bi morala biti? Si prebrala iz kart?:)) Zdaj se mi pa res smiliš. Toliko o tvojem “delanju na sebi”. Še dolga pot te čaka, vprašanje, če boš kaj spacala skupaj. Tvoj problem, če si ločena, s celo četo otrok. Aja, saj zdaj si baje nekoga ulovila. Je frka vzdrževati celo družino, a ne. Packa preračunljiva:)).[/quote]

Hočeš povedat, da si še vedno s tipom ki si ga varala. Pa kakšega tipa ti to maš?[/quote]

UmAzano perilo se pere v pralnem stroju.

It-ka, si ti bolna? Dobro, saj vem, da si, ampak a tako dolgo traja? Glej, ukvarjaj se z drugimi. Vem, da si že obdelala vse sosede, morda je čas, da prehendlaš na sosednjo vas. Moraš se zaposliti, ker kot vaška opravljivka potrebuješ nove in nove zgodbe, s katerimi se nahraniš. Samo mene se izogibaj, ker ne boš prišla dalje od točke a. Zaradi mene te lahko pobere od radovednosti. Ne boš prva.

Sicer nisem v newagerskih vodah, se pa spomnim, da je bivši cimer po vogalih sobe nastavil pladnje in na njih zakuril nekaj vejic žajblja, kar naj bi energetsko prečistilo prostor. Ga imam na zalogi, če bi rada preizkusila recept. 🙂

_____________________________________________________________________________________________________________ V hitlerjanskih zadnjih sobah gostiln spet udarjajo drug po drugem, ti majhni rodovi na povodcih...

GF, nikar si ne misli, da te imajo drugi za zmuzljivo (kot včasih kdo napiše na forumu). To je samo na lep način povedano, da si strahopetna (in ne tako zelo inteligentno spretna, da uideš), in ko ne veš, kaj bi rekla, naredila, niti ne pobegneš, ampak napadaš drugega oz. se zatečeš v posmeh, kritiko. In to takrat, ko te nekdo stisne v kot. Mislim, da je tudi to že bilo napisano.

Seveda si misliš, da si spet nekoga “potegnila za nos”, pa nisi. Samo spet si izpadla rahlo bedasto.

Sicer pa, na tvojo željo, se zdaj umikam iz foruma. Samo na tvojo željo. Uživaj.

Zaradi GF se boš umaknila iz foruma ? Hahahaaaaa 😀

Joj, Senza, tvoj nick mi je nekako dal slutiti, da si senzual.. senzitivna no 😀 In da bi znala delat s feng shuijem. Ne vem sicer, koliko aromaterapija deluje na samo očiščevanje prostora, bolj na človeške nosove haha

Eggz, ta “konflikt” kaže samo na to, da se osebi ne poznata in vsaka s svojega zornega kota gledata na nek dogodek. Nič katastrofalnega in neobičajnega za virtualo. Si že naredil jutranje vaje?

Jst ne vadim, ampak treniram. Samo vam nerazgledanim je to eno in isto 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close