Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nedrček, spodnje perilo

nedrček, spodnje perilo

Kateri nedrček uporabljate, katere firme in sploh spodnje perilo. Mene vsi nedrčki tiščijo ali mi pa košarice ne naredijo dobre oblike. Imam kar močne prsi in zgleda ne znam izbrati. Kupovala sem od Lisce, Skini, Triumf..
LP MONI

Različne, kupim tisto perilo, ki mi je všeč in ki zgleda seksi. Nimam vekikih prsi, zato kupujem predvsem takšne nederčke, ki povečjo in stisnejo vse skupaj, da boljše zgleda. Najbolj so mi pa všeč tisti od lisce, ki imajo silikonske vložke.

Jst mam v Domžalah eno fino štacunco s spodnjim perilom (BLU), kjer majo perilo španskih, francoskih in italjanskih proizvajalcev in sem ful zadovoljna..cene se gibljejo med 5000-10000 za nedrčke (tut ostalo je dost ugodno), kvaliteta je dobra, modeli so lepi (seksi, moderni, čipkasti, podloženi, oush-up…)..pa še prodajalka me pozna in točno ve kaj rabim, zato mi hitro najde pravo stvar…od tam sem vedno odšla zadovoljna!

Blondy, danes grem v Domžale, mi poveš kje je ta trgovina.
Hvala

Tudi jaz sem zadnjič (sicer prvič) kupovala v BLU in sigurno zdaj nekaj časa ne bom šla več drugam kot tja.

men je najbolš intimissimi, pa cene v primerjavi z ostalimi firmami, ki jih pr nas prodajajo niso ravno visoke, drugač mi je pa še fajn ena druga ita. firma sam zdele se ne spomnem imena, ampak je pr nas ni – jst sm kupvala v trstu in dobiš prav lepe modele že za 3000 sit

Blondy a mi lahko zaupaš kje je ta trgovina s spodnjim perilom. Hvala.
LP MONI

jaz mam tut več, pa sem z lisco zlo zadovoljna. FULLL mi je žal da so en model vzeli s trga, taki čipkasti so bli celi s kostjo (bela, rdeča, črna) Teh modrcov sem mela pa menda v vsaki barvi vsaj po 2. Ker so mi bli res super.

Če maš več (kolko je to) kak lahko skini navlečeš na sebe? Ti so po moje za večje številke čist mimo. Ne vem, če sem pr skini sploh kdaj vidla večji modrc kot C.

Ena znamka na P pa se zdaj ne spomnim ma tut super modrce v večjih številkah, pa še zlo lepo zgledajo.

Triumpf pa se mi zdi da ma same v Ksena stajlu. Triumpf uporabljam le pri športu (ni športni, pa vseeno ne skačejo vsaka po svoje).

Trgovina BLU je v novem Mercator centru v Domžalah (zraven Domžalskega štadiona). Taka mejhna trgovinca je.

Jaz sem do zdaj kupovala predvsem Triumf, sedaj pa sem našla dva zelo dobra modela v Schiserju (cena 6 in 9 tisoč)

oj,
za močnejše, večje prsi ti predlagam COMET (italijanski). Njihovi modrci res dobro držijo, pa še lepi so.

Jaz pa perilo kupujev v Undecollors og Benetton, pa Lisca, pa v Zari – kjerkoli mi je pač vseč. Imajo pa v Benettonu zelo luštne majčke, modrčne, hlačke – bolj mladostno in ne tako klasično, kot ima Lisca. Skrtka tam mi je všeč, pa še pižame imajo najlepše.

modrci; katerakoli firma, samo da mi je prav (beri- velike prsi). večimoma lisca, pa še ta ima le dva ali tri dobre modele zame; potem pa izbiraj! 🙁 tangice pa katere so mi všeč… ne gledam na znamko (za razliko od cene) 😉

Jaz sem imela vse vrste znamk modrckov, po kvaliteti bi rekla,da je najprej Skiny in Huber pa morda Schiesser, ti so zdrzali najdlje, nekateri so kot novi po vecih letih, perem jih v stroju. Kupim pa tistega,ki najbolj sede 😉

Meni je najboljši Palmers, samo je svinjsko drag!

udb

Poskusi s firmo Passionata (vem, da jo imajo v Emporiumu). Ne vem koliko si pripravljena odšteti, ampak po moje tukaj nima smisla šparat. Tudi Palmers ima kar nekaj lušnih modelov (in ni tako zelo drag, kot je ena omenila). Glede Skiny-a mi ni jasno, kako si ga uspela spravit nase, če praviš, da si pri bolj obdarjenih. Oni imajo bolj majhne modele. Mogoče te pa zato vse tišči, ker kupuješ premajhne? Poskusi še Triumph. Po mojih izkušnjah imajo kar nekaj vredu modelov. Lisca pa meni ni všeč, ker so košarice čudnih oblik in v ozkih majčkah izgledajo precej čudno (vsaj po mojih izkušnjah). Tudi Schiesser ni slab.

Lisca, Felina (za velike velikosti in sem full zadovoljna).
R.

Burja, kje pa imajo perilo od Cometa?

lp

Spodnje perilo večinoma kupujem v H&M v Avstriji. Komaj čakam, da bo v Sloveniji. Komplet dobim že za 6 tisoč sit in mam ogromno barvnih kombinacij. Imajo tako športne kot elegantne.

Drgače mi ustreza Lisca in kakšen model od Schisserja.

Zelo dobre modele večjih številk ima Playtex. Cene od 7-10 tisoč, modeli super, materiali dobri. Prav tako so dobri Cotton Club, sicer malo manj izbire večjih številk, vendar je kvaliteta vrhunska. Sicer so dražji, ampak kvaliteta je neprimerljiva z nekaterimi znamkami srednjega cenovnega razreda.
Oboje dobiš v emporiumu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close