nedrček, spodnje perilo
Jst mam v Domžalah eno fino štacunco s spodnjim perilom (BLU), kjer majo perilo španskih, francoskih in italjanskih proizvajalcev in sem ful zadovoljna..cene se gibljejo med 5000-10000 za nedrčke (tut ostalo je dost ugodno), kvaliteta je dobra, modeli so lepi (seksi, moderni, čipkasti, podloženi, oush-up…)..pa še prodajalka me pozna in točno ve kaj rabim, zato mi hitro najde pravo stvar…od tam sem vedno odšla zadovoljna!
jaz mam tut več, pa sem z lisco zlo zadovoljna. FULLL mi je žal da so en model vzeli s trga, taki čipkasti so bli celi s kostjo (bela, rdeča, črna) Teh modrcov sem mela pa menda v vsaki barvi vsaj po 2. Ker so mi bli res super.
Če maš več (kolko je to) kak lahko skini navlečeš na sebe? Ti so po moje za večje številke čist mimo. Ne vem, če sem pr skini sploh kdaj vidla večji modrc kot C.
Ena znamka na P pa se zdaj ne spomnim ma tut super modrce v večjih številkah, pa še zlo lepo zgledajo.
Triumpf pa se mi zdi da ma same v Ksena stajlu. Triumpf uporabljam le pri športu (ni športni, pa vseeno ne skačejo vsaka po svoje).
Poskusi s firmo Passionata (vem, da jo imajo v Emporiumu). Ne vem koliko si pripravljena odšteti, ampak po moje tukaj nima smisla šparat. Tudi Palmers ima kar nekaj lušnih modelov (in ni tako zelo drag, kot je ena omenila). Glede Skiny-a mi ni jasno, kako si ga uspela spravit nase, če praviš, da si pri bolj obdarjenih. Oni imajo bolj majhne modele. Mogoče te pa zato vse tišči, ker kupuješ premajhne? Poskusi še Triumph. Po mojih izkušnjah imajo kar nekaj vredu modelov. Lisca pa meni ni všeč, ker so košarice čudnih oblik in v ozkih majčkah izgledajo precej čudno (vsaj po mojih izkušnjah). Tudi Schiesser ni slab.
Zelo dobre modele večjih številk ima Playtex. Cene od 7-10 tisoč, modeli super, materiali dobri. Prav tako so dobri Cotton Club, sicer malo manj izbire večjih številk, vendar je kvaliteta vrhunska. Sicer so dražji, ampak kvaliteta je neprimerljiva z nekaterimi znamkami srednjega cenovnega razreda.
Oboje dobiš v emporiumu.
Forum je zaprt za komentiranje.