Nedostopnost na pogled
Zanima me, kaj si moški mislite o ženski, ki je samozavestna, ki je deloholik (delam po cele dneve, ker me delo osrečuje in mi ogromno pomeni), se redno rekreiram v naravi (tek, kolesarjenje ipd), se ukvarjam s politiko (vedno bolj aktivno). Do moških sem resna, na pogled nedostopna, čeprav sem po duši zelo nežno bitje, samo to se navzven ne vidi – niti tega ne znam pokazati. Mislim, da s tem marsikoga odvrnem od sebe.
Prosim za vaše mnenje o takšnem tipu ženske!
Lp, Bina
Premalo podatkov za mnenje, povej bolj določeno:
Kakšna je ta NAVIDEZNA nedostopnost ?
Ali imaš partnerja ?
Koliko imaš kolegov v službi ?
Ali je med njimi kakšen “zanimiv”????
Ali se rekreiraš sama ?
Kakšen tip moškega te privlači ?
Kakšen standard imaš ob toliko dela ?
Koliko si stara ?
Ali bi rada kakšen recept za pecanje?
Zadeva mi ne »štima«. Kako si lahko v službi »ves dan« in vedno bolj aktivna v politiki, pa redna rekreacija?
Že v osnovni šoli so nas učili: 8 ur spanja, 8 ur dela, 8 ur »tvojih« stvari.
Ne vem kako ti te stvari »skupaj spraviš«. Povej prostim tvoj »urnik«, potem bomo kakšno rekli.
Sicer pa vprašanje za tebe: imaš dobro službo, recimo politično kariero, dober zaslužek, svojo hišo-stanovanje, skratka vse »na mestu«
Ali si pripravljena pustiti vse (službo, politično kariero, zaslužek …) za nekoga, ki ti je enostavno všeč, oditi v nek drug kraj in tam z njim začeti na novo?
LP, Škorpjon
V redni službi nisem ves dan, ampak normalen “šiht”, preostalo je mišljeno kot delo doma na računalniku, včasih do polnoči, enih zjutraj. Vmes grem med 20. do 21.30 na rekreacijo – sama, da imam mir in se osvežim. S politiko sem se začela ukvarjati pred nekaj meseci (aktivno na občinski in kot članica strokovnega sveta stranke – na njenem sedežu).
Seveda je pomanjkanje časa problem, saj moram nenehno hiteti, v glavi zvoni, da je potrebno postoriti še to in ono. Pred kratkim sem spoznala moškega, ki mi je strašansko všeč. Naj poudarim , da me ne moti njegova izobrazba -srednja šola. Seveda mu takoj nisem povedala za stavri, ki jih počnem. A na drugem zmenku sem morala, saj praktično si nisem mogla vzeti več časa kot nekaj minut. Ni me več poklical, zato sem ga jaz. Sprva sploh ni hotel govoriti z mano, a je nato le povedal, da je uvidel, da to ni to, kar si je on predstavljal in želel.
NIsem pa za nikogar pripravljena pustiti vsega in z njim začeti na novo. Živim solidno.
Lp, Bina
Osebno ne zaupam nobenemu, ki se ukvarja s politiko: ali je tako neumen in naiven ali pa tako pohlepen in sebičen. Takšnega človeka v nobene primeru ne bi horel imeti za partnerja. Ti pa si za nameček na vseh področjih “oh in sploh” (si tako nesamozavestna, da rabiš takšno fasado ali si superwoman?), kar je še dodaten razlog negativno mnenje v partnerstvu (osebnem, v profesionalnem bi ti to štel v plus) – ne ker bi se bal takšnega partnerja, pač pa zato, ker ne bi verjel njegovi iskrenosti.
Moje skromno mnenje: delaj ti tisto kar mislis, da potrebujes. Moski, ki bo iz podobnega testa, bo to razumel. Ko se bo to zgodilo, se bosta ze dogovorila kaj kdo zeli.
Moja izkusnja: sem iz podobnega testa – nisem superwomen, sem pa ambiciozna, sposobna zenska – in moj moski tudi – in nama uspeva vse: kariera, dodatni projekti, druzina in trenutki, ki so samo najini.
Drzim pesti.
Lp
N.
Forum je zaprt za komentiranje.