nedolznost..
He he, mene je čisto ta prvi fant, še v OŠ (sva se predvsem držala za rokce, da ne bo pomote) skušal prepričati, da če nedolžnosti ne izgubiš do 18. leta, da se ti deviška kožica tako zaraste, da moraš na operacijo:):):):) Ne vem, ali mu je res kakšna na finto padla, jaz že ne. Sith, če si mojster, se beganja ni bati!!! To je spet en tak mačistični predsodek. Ženske, ki ima rada svojega partnerja, ne zanima, kako bi bilo pa s tem in s tem, ampak, kako bo naslednjič z njenim tipom.
Naj ti nebo nič nerodno!
Prijateljica mi je priznala da je pri 34 še nedolžna. Pa tudi še za druge sem tudi slišala.Ravno tako je pri fantih. Moj bivši sošolec je sam povedal da je šele pri 32 izgubil nedolžnost.
Pa kaj pol. Vsak ima svoj čas za te stvari. In vsak svoj razlog.
jaz sem bila sicer bolj zgodnja (osnovna šola) ampak se zelo dobro zavedam da sploh še nisem bila psihično zrela za to. Ker sem imela fanta sem pač mislila da sex pač zraven paše. Na srečo sva bila drug drugemu prva.Vse skupaj se mi je zdelo kot en šport ali pa igrica- čisto brez veze.
Šele pri 20-ih mi je začelo tudi pasat in da sem odkrila taprave sladkosti.
Boš že začutila takrat ko bo prišel čas zate! In nehaj se sekirat.
Jaz tudi menim, da nisi ravno osamljena. Saj veš tisto, ko punca misli, da je zadnja v radzredu, ki je še nedolžna, potem, ko jo izgubi, ker pač meni, da jo mora, pa spozna, da je edina, ki ni več nedolžna. No, v tvojem primeru to vsekakor ne velja, ampak verjemi, da je še dosti strarejših od tebe, ki še niso spali z nikomer. Pa kaj! Bo že še prišel tvoj čas, samo ne obremenjuj se preveč s tem.
Neverjetno kakšno svetinjo delate od te deviškosti!
Tiste, ki že zgodaj niso več, jim je žal, tiste, ki so malo kasneje pravijo da je tako prav, nobena pa ni napisala ali se lahko primerja prvi sex s tistim kasneje, ko si z nekom dalj časa, ko si zaupata in se ljubita in poznata..
To čakanje na tistega pravega, se mi zdi kot da čakaš na tisto pravo pojedino, najboljši koncert na svetu, najlepši dan v življenju..a se ti ne zdi to mal trapasto? A ni življenje prav to, da ŽIVIŠ, čutiš, ljubiš, vohaš tipaš, se poljubljaš, riskiraš kdaj pa kdaj, upaš, da je to tisto pravo ali da je ta tisti Pravi itd.?
Punca, začni živet in ne se bat, to ni čisto nič tako svetega (biti devica) in tudi strašnega ne (ne biti to več)!
Meni se zdi bolj strašno ostati devica, zaradi strahu, zaradi fiksne ideje v glavi, da je treba čakat na Pravega in take traparije..
To, da te skrbi kaj bo kakšen fant rekel in si mislil glede tvoje nedolžnosti pri teh letih, pa si ne delaj skrbi, ker ni omembe vredno..tisti, ki te bo imel rad mu bo čisto vseeno ali si ali nisi..
Problem je v tebi..Sprosti se, reši ga-problem in začni ŽIVET! (kar ne pomeni, da se moraš začet kar dol dajat, ampak pusti v svoje življenje možnost, da tisti ‘Pravi’ lahko sploh pride do tebe)..
p.s. sem jo izgubila pri 20.tih..in ni bilo ne slabo, ne dobro, ne bi pa spremenila nič, ker sem se sama takrat tako odločila..zdaj pri 30.-tih, ko imam ‘pravega’ že 8 let, pa je smešno neprimerljivo brezveze primerjat tisto ‘prvič’ in zdaj..kot da bi primerjala eno jed, ki jo poješ samo zato, da ne boš lačna in eno jed, od katere se ti zmeša že, ko zavohaš njen vonj.. 🙂
lp, L.
Eni pač mal kasnej začutimo,kater je tist ‘Pravi’,prej al nisi še pripravljen al pa res ni bilo nobenega kandidata.Tok izbire pa spet ni.Meni je bil mogoče na 1-2 leti kdo všeč,ne na vsak mesec trije.Pa še za večino se je pol izkazal,da niso zame.Kaj se boš pol silu spat z nekom.Drugače pa jst mojemu nisem nič povedala,da je bil moj prvi,pa še krvavela nisem,tako da ni niti posumu.Se mi zdi…
Jaz pri 24-ih, s prvim in edinim doslej 🙂 Nisem imela nobene posebne filozofije pri tem, le to, da bom seksala s tistim, ki ga bom imela rada. 10 let je že tega in še zdaj tako čutim. Preprosto si ne predstavljam, da bi si lahko bila z nekom intimno blizu samo tako za šport ali popestritev dneva, z nekom, ki ga komaj (ali sploh ne) poznam, mu ne zaupam … Vse skupaj pač doživljam preveč čustveno.
včasih je bolš, da tip ne ve. s fantom sva hodila že par mesecev, ko sva se spravila k stvari in sem mu povedala da sem nedolžna. in njegov odgovor – da te odgovornosti pa ne bo prevzel (razdevičenja). in sva šla narazen. drugi se je pa tako ustrašil, da ne bo vse prav, da je odpovedal vsakič, ko sva probala.danes sva prijatelja…seksala pa nikoli nisva 🙂
Forum je zaprt za komentiranje.