Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek nedolznost..

nedolznost..

mene pa zanima (predvsem fante), kako bi gledal na zensko ki je pri 22 letih se nedolzna. jz sm in mi je to kr mal gadno povedat ko spoznam ksnga tipa. sicer sm zato, k mi to neki pomen in bi jo rada zgubila z nekom k ga bom mela res rada. do zdej tega se ni blo. sam pol si pa kr mislm, kao da si tip misl da sm pac cudna. kako res gledate na to! lp

Čudno!???

To je super, kar obdrži nedolžnost za pravega fanta!

ABISAL

Jaz sem jo pri 21(mogoče sem bila že skoraj22). Pa ti povem, da sem jo prehitro, ker ni bil pravi. Če bi se še enkrat odločala, bi še počakala, na pravega. Nikamor ne hiti in počakaj na čas, ko boš vedela, da je pravi.

CCCccccc srečnica 🙂 Men je tud žal 🙂

Jaz sem jo še kasnej, pa še vedn ni blo s pravim, tko da tuki ni nobenga pravila. Ko boš hotla jo pač boš. Res pa je da vladajo neki predsodki, s katerimi si očitno tud sama obremenjena.

Jaz sem jo tudi še kasneje
in s pravim(še vedno je pravi) ;-))

Men se ne zdi več normalno da si pri 22 nedolžna, pač samo moje mnenje.
Ne vem kaj čakate na prince na belem konju, ali do poročne noči.
Mislit moraš tudi na to da kadar boš spoznala tapravga in bosta recimo ostala skupaj in sexala in vse, te bo čez par let začelo zanimat kako pa je z drugimi in boš hotla še kšnga drugega probat…

Pa brez zamere… samo moje mnenje

Še moje mnenje: vsaj za prvič naj bi ti fant pomenil več kot je trenutni užitek…Jaz sem nedolžnost izgubila pri petnajstih…in mi je bilo kasneje zalo žal, ker sem za njim spoznala nekoga, s katerim bi veliko raje izgubila nedolžnost. Zdaj pa že malo drugače gledam na to, kljub temu, da sem še vedno mnenja, da moraš nedolžnost zgubit z nekom ki ga maš res rad.

pri 18ih

mi ni žal, je blo s pravim (zaenkrat tako kaže 🙂 )
bi jo pa na drugačen način, sicer pa… prvič ni nikoli najlepše.

Pri 18ih s fantom, s katerim sva se vedno skupaj;)

Mislim, da je boljse da pocakas na fanta, ki mu bos zaupala in ga imela rada. Prvic zelo boli in ni cisto nic prijetno, ce si takrat z nekom, ki ga nimas rada:(

Zakaj pa misliš, da si sploh dolžna to drugim razlagat??
To je ja čisto tvoja stvar in te nihče ne more prisilit, da govoriš o svojih intimnih in osebnih stavreh, če tega ne želiš, tako da, še enkrat – tega nisi dolžna nikomur razlagat in se zagovarjat pred njimi!!! Še manj pa, da bi zaradi tega (zaradi drugih) krojila svojo usodo in prihodnost – a se sploh zavedaš tega? To pomeni, če poenostavim, da biti zdaj “na silo” spala z nekom samo zato, da ti drugi ne bi “delali problemov” oz. da bi zanje veljala “normalna”… ker ti meniš, da jim, če te karkoli vprašajo, MORAŠ odgovorit… Ampak, veš kaj, tisti, ki hočejo najt kaj slabega pri nekom, bodo našli, pa četudi bi bila popolna, medtem, ko te bodo prijatelji spoštovali zaradi tega, kar si, kar pomeni, da se ti ne splača krojiti svojega življenja tako, da bodo ta prvi zadovoljni!!

Pa to ne velja le pri tej stvari, ampak tudi nasploh v življenju – ljudje se preveč pustimo drugim in se premalo krat znamo zavzeti zase, za svojo zasebnost, svojo voljo itd. Poanta je vglavnem, da ti ničesar ni treba početi zaradi drugih, če tebi ni do tega, niti ne zato, da bi jim “imela kaj za povedat” (razen seveda če želiš živeti tako živjenje – v primežu tujih mnenj).
Lp

Se bolje,ker te bo tip,ki si ga bos zbrala…lahko vse naucil…dozivela bos nove “obcutke” in glede na to kok si stara,bi blo lahko za oba zelo zanimivo..in bi skupaj “preucevala” zelje…..

Če misliš, da se ti bo s “ta pravim” pred očmi delal ognjemet, si v veliki zmoti. Gre samo za premostitev tehnične zapreke, he he he. Če pa je to romantično….ali pa dokaz neke velike ljubezni, ali pa celo darilo/žrtev/predaja…. ne vem, ne vem. Meni se zdi vse skupaj malo prismuknjeno, še posebej, ker sklepam, da se verjetno pustiš poljubljat, objemat itd…. Se pravi, da so se moški parklji ali kaki njihovi drugi deli že dotikali tvojega telesa, he he he. Če se ti zdi kakšen del tebe tako svet, kot tabernakelj, boš pač naletela še na veliko tipov, ki se jim boš zdela čudna. Nekateri, ki bodo počaščeni, kot bi bil npr. Abisal, pa bodo taki le zato, ker vedo, da odpadejo vsakršne komparacije njihovih priključkov s priključki drugih moških.

Zelo normalna si!
Moj prvi odnos – pri 19-ih s pravim, čeprav zdaj ni moj mož.
Če bi mi nedolžnost pomenila samo “tehnično oviro” bi lahko sexala že
v osnovni šoli. Vendar sem šla v prvi sex z dušo in telesom! Ni bilo
orgazma, vendar sem bila takrat čisto njegova in on moj. In bolečino je
blažil prav ta občutek. Bilo je super.
Se mi zdi, da moraš počakati na take občutke, da je prvi odnos lahko lep.
Da se potem ne spominjaš samo bolečine.
In zapomni si: ni nujno, da je “tapravi” potem tudi tvoj mož. Samo čustva
morajo biti takrat iskrena.
Srečno!

Jaz sem jo pri 21-ih pa sem se tudi spraševala, a je to normalno. Pa če zdaj gledam nazaj (2 leti), mi ni nič žal, pa tudi tisto prvič je bilo nekaj posebnega, čeprav ni bila neka velika ljubezen. Pri tvojih 22-ih – boš pač malo kasneje zares spoznala svet spolnosti, sej časa imaš še celo življenje 😉 Pa verjetno boš bolj zrelo gledala na vse skupaj, kot bi pri 15-ih ali 17-ih. Pa še nekaj … pomoje so tudi fantje in njihove želje pri teh letih precej razlikujejo.

Je pa res pomoje – prvič je prvič, ni nikoli najboljše, si pa zapomniš, tako ali drugače.

Zdaj se pa počutim kar malo tako- hitro, no. 🙂 Jaz sem jo že(?) pri 16ih… Pa dobro, ni mi žal, ker sem fanta takrat res imela rada, čeprav ga zdaj niti pozdravim ne.
No, glede tebe pa mislim, da ni nič narobe, s tem, da je to itak tvoja stvar, zakaj bi morala komu to objasnjevat.
Pa mislim, da bi se to moškemu celo lepo zdelo, če bi spoznal kakšno žensko, ki je še pri takih letih nedolžna. Sploh, če bi potem z njim izgubila nedolžnost, po moje bi bil ful počaščen kao.
Ne se obremenjevat s takimi stvarmi, ker to ni nič napačnega! Še kaže, da znaš stat za svojimi odločitvami!

Vse je čist odvisno od posameznika.Sama sem čakala 23 let.Mi je bilo do takrat izredno neprijetno,da še nism,če pa zdaj pomislim,je bilo to edino prav.Ne predstavljam si da bi s kom drugim prej sexala kot z mojim sedanjim fantom.Pa sem mela veliko občudovalcev,a mi noben ni bil toliko pomemben,da bi se kar ‘predala’.Da pa bi kar z nekom izgubila nedolžnost,to mi je pa prav odvratna misel,se mam preveč rada,da bi se šla take stvari.Drugače pa so tudi moje prijateljice kar dolgo čakale,ena pri 20-ih,druga pa pri 22-ih,pa si tega noben ne bi mislil nikoli,bolj da imamo vsak mesec drugega.

pazi, da ne boš devica ostala; pol pa kr v kloštr

lp

pri 23-ih razdevičena 🙂

To ti ne pomaga dost s čim večimi se daš dol bolš se boš počutila ko boš srečala tapravga, nič ti ne bo žal da si kej zamudila.PA LEP POZDRAV

Ravnaj se po svojih občutkih in čustvih in zaradi tega naj ti ne bo nič nerodno. In če ima kateri fant kaj proti, te pa itak ni vreden, ker ne spoštuje tvojih čustev in odločitev (mislim seveda na fanta, s katerim bi imela resno zvezo, do takrat pa ti ni treba nič razlagati!)

pri 20-ih še nedolžna

…. no, zdaj se bom pa deprimirala, stara sem 26 let pa….

Meni ne bi bilo všeč: to pomeni, da bo verjetno potrebno skozi vse začetniške težave, pri potencialni dolgotrajnejši partnerki pa bi me skrbelo, da jo bo kasneje začelo “metati”. Mislim, da gre za (zame osebno) brezvezno kompliciranje in s tem stigmatiziranje spolnosti, kar običajno ni nič dobrega. Da ti gre nekaj dobro od rok, je potrebna mešanica talenta in izkušenj – spolnost ni nobena izjema.

Kar počakaj, ko si boš želela bo to to.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close