nedolžna – pa kaj?
Ma jaz sem se tudi take nesmisle spraševala, ampak pač, no saj ti ne bom napisala nič takega, česar po moje intuitivno ne bi vedela, namreč dosti več boš imela od prvič oziroma “po prvič”, če boš to naredila z nekom, do katerega boš kaj čutila pa četudi bo fizično full bolelo, kot pa z nekom, ki bo to ne vem kako znal. Bi rekla, da nisi tak tip, sicer tega ne bi spraševala. In pri 21 se res ne rabiš sekirati, to je najbolj neumno… samo kaj, to ti bo jasno, potem ko boš–
[code]"Nekoč bo lepo,
ko blazni bomo ob ognjih čepeli
in bomo odprte rane imeli-
takrat bo lepo..."[/i][/code]
[sup]france balantič [/sup] Meni se zdi super da odlašaš s prvim sexom. Sama sem bila 18, pa ti lahko povem da sem pri 29 imela samo 2 krat v življenju sex, oralnega je bilo malce več.
Tako da jaz sem zelo izbirčna in moram čutiti tisto pravo povezavo spiritualno predvsem z moškim in če tega ni, se ne spuščam dalje v intimo.
Tale 32 letni dečko te hoče samo položiti da se bo lahko bahal kolegom da je položil devico. Tako da stran od takih. Sex mora vključevati spiritualno, čustveno povezanost, če tega ni je tudi sex za take kot si ti in jaz slab.
So ljudje ki jim pravimo čustveni invalidi, taki ljudje lahko sexajo z drugimi brez čustev samo za telesno naslado. Sicer zase doživijo tiste orgazme samo taki nimajo potrebe po čustvenen zadovoljstvu. Kakorkoli svetujem ti da počakaš ko bo prišel pravi in ko boš zares začutila da je to to. Poslušaj intuicijo če ti notranji glasek pravi NE je to NE in počakaj.
Js mislim, da se ti ta vprašanja porajajo, ker gledaš z vidika družbe in vrstnikov. Če bi prisluhnila samo sebi, se verjetno s tem vprašanjem sploh ne bi ukvarjala, ker takoj ko začneš z velikimi vprašanji pomeni, da si moraš na njih še odgovoriti, in da še verjetno nisi pripravljena na ta korak. Js bi na tvojem mestu postopoma in zagotovo ne bi uporabila zato interneta, hodila bi ven, spoznavala ljudi, človeka najbolje spoznaš v različnih situacijah in ne prek besedičenja na chatu. Tam smo lahko vsi glavne zvezde z ne vem kakšnimi izkušnjami itd. Ni nujno, da če bi z nekom kar tako, sam da bi, da bi ti bilo to tudi všeč, morda bi te ta izkušnja čustveno še bolj ohromila. Naj se sliši še tako čudno, ampak tudi za kar z nekom, moraš biti vsaj malo zrel, če že ravno nisi čustveni invalid, ali pa najivno 13 letno dete.
Good luck
Forum je zaprt za komentiranje.