Nederček
Prosim za nasvet pri nakupu nedrčka:
Moja št. je 80 C. Težava je v tem, da težko dobim številko, pa da je modrček lep, drugi problem pa je, da mora biti ojačan, da mi jih gor drži (si jih v rolco zvijem v modrc – posledica velikosti in dojenja).
Tiste podložene ne maram, ker imam še enkrat večje kot v resnici, tisti push up bi bili ok, če ne bi bili tako plitki, da mi ven lezejo.
Kje in kakšen modrc mi priporočate tiste s podobnimi težavami?
Minimizerji so nedrčki, ki ti optično zmanjšajo prsa, izbira je velika malo poglej po trgovinah (Nama, BTC, Emporium…), če pa se ti ne da naroči kakšen katalog. Za Lisco vem, da jih lahko tudi pokličeš in si naročiš model v svoji št…to, da si jih zvijaš v rolco si ravno ne predstavljam, no ja upam, da ti bo uspelo najti modrc v katerem bodo tvoje “punce” bolj pokončne:)
Daj, ne pretiravaj. Tudi jaz imam to številko, pa ne vidim problema. Najbolj mi ustrezajo Liscini, ki jih dobiš povsod. Modelov kolikor hočeš. Je pa res, da so dragi.
Najbolje, da greš v kakšno veliko trgovino, kjer je večja izbira in poskusiš več modelov.
Jaz imam vse s kostjo. Naramnice pa so lahko tudi ozke, če so širše izvedbe, pa kupim takšne, ki so lepše oblikovane.
Izogibam se pa podloženim ali push up ali tistim za zmanjševanje. Res, vzemi si čas in poskusi več modelov. In vsake naramnice se dajo nastavit…ne vidim problema!
Forum je zaprt za komentiranje.