Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style nečista koža- help

nečista koža- help

Lepo pozdravljeni!

Začne čase opažam na obrazu ogromno majhnih podkožnih mozoljev. Čeprav me ne boli, mogoče sploh niso?Ogerci niso, ker ni črnih pikic.Še sama nevem kaj je.Če se ob strani pogledam proti svetlobi je videti , drugače ne.Če gres z prsti preko kože, je čutiti majhne izboklinice. Če je katera izboklinica malo večja, je možno iz nje izstisniti in pride ven prozorni črv. Se opravičujem, če sem tako smotano napisala.Kako bi se tega znebila? To se mi je začelo pojavljati zanji mesec in me res moti.

S čim bi se lahko tega znebila?Imam mešano kožo, masto nekoliko bolj v T predelu. A obstaja, kakšna kozmetika srednjega razreda, ki učinkuje in ni predraga? kaj vse si naj nabavim?

Ali naj te ogrce, ali bilo kaj je, probam izstisnit, ali naj pustim na miru?

Hvala za bilo kakšen nasvet.

Pozdravljena!

Na vaše uprašanje, pa bi lahko odgovorila, ko bi vas videla!Zato vas vabim na nego obraza, kjer se kožo globinsko prečisti, določi tip kože in svetuje za nego doma!Vsekakor pa ne delajte tega doma, saj ne vemo kaj je!

LP!

****************************** Petra Hojak s.p. Kozmetični salon - Cosmetic line Masarykova cesta 14, 1000 Ljubljana Tel. za naročanje: 031-598-828 01-4323301

Pozdravljeni!

Bi prišla z veseljem, pa sem nažalost in Maribora.Kam bi lahko šla v Mariboru na nego kože? Hvala

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close