Necepljenje – nagajanje J ansi
Tudi drugi bi se tako cepili in bo konec fašizma.
https://www.facebook.com/groups/744145912372133/posts/4115197515266939/
Dillara, 09.10.2021 ob 08:58
A sploh veste kolikokrat ste bili v otrostvu ze cepljeni ? Na sreco. Takrat se ni nihce bunil proti cepivu. Zdaj pa se je enum cisto odpeljalo.
Jaz vem, da me niso cepili proti ošpicam, noricam, rdečkam, škrlatinki, mumpsu, gripi, ker sem vse to prebolela. Oziroma pri mumpsu so me izpostavili bolnici, skupaj s 4 drugimi otroci, a noben od nas ni zbolel. Vse ostalo nasteto smo dali skozi.
Kamal, 10.10.2021 ob 09:29
ops, 09.10.2021 ob 21:39
yram, 09.10.2021 ob 20:19
Mislim da nima veze s samim janso. Tudi ce bi bil kdo drug na njegovem mestu bi bila precepljenost enaka. Ljudje niso tako omejeni kot zgleda, pridejo do informacij na razlicne nacine in pri razlicnih virih. Cepljenje je neucinkovito oz ucinkovitost traja kratek cas. Celo zivljenje (na pol leta ali manj) se pa nihce noce cepit za eno in isto, ne tako za clovestvo nevarno bolezen, ki bo scasoma izvenela ali se ji bo clovek prilagodil. Ne recem, ce bi bila v igri ebola, bi ljudje pristali na nonstop ceplenje, tako od tega na koncu ne bo nic.
Po tem razmišljanju boste tudi vi prišli na vrsto, samo mogoče v drugi obliki. A mislite živeti večno. To čakanje par let nima veze, saj če bi hoteli, bi vam lahko dali različne stvari v navaden lekadol, ki ga nekateri tako radi jemljejo ali pa v hrano.
Bo pa do konca leta prišlo na trg tradicionalno cepivo za vse vas. Me zanima kakšen izgovor bo takrat. Je pa res, da je svetovnega prebivalstva že zdavnaj preveč in bi morali že davno ukrepati – to je res neizpodbitno dejstvo. Kako se boste pa takrat borili za svobodo.
Za Kamal: Z ničemer se ne mislim cepit. Proti virtualni pandemiji se cepi virtualno, ne v mišico!
O prenaseljenosti le toliko, da nekateri verjamete manipulativnim mafijcem, drugi pač ne. Zemlja bi prenesla 3x toliko ljudi kot jih je zdaj! Obstaja tehnologija, s katero so zgrajena cela podzemna samooskrbna mesta. Na isti način bi lahko ozelenili vse puščave sveta in tudi Antarktiko bi usposobili za bivanje. Tesla je že pred debelim stoletjem izumil zastonj elektriko, tako da odpadejo vsi drugi energenti. Še en pogoj je: pravična delitev dobrin, za kar pa mora biti človeštvo dovolj zrelo. S sedanjo stopnjo egoizma ne pridemo iz gnojnice, v kateri smo.
Forum je zaprt za komentiranje.