Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Necepljenje – nagajanje J ansi

Necepljenje – nagajanje J ansi

Ocitno nekateri mislijo, da ce se ne cepijo, s tem nagajajo vladi.     To je glavni razlog anticepilske sekte

Tilka, ne bo tako, ne razmišljate v pravi smeri. Vaš veliki nima s tem veliko, ker tudi ne razmišlja v….. .

Niti slucajno se nisem cepila iz tega razloga, ker sem prepricana, ce bi bil bilo kdo drug na oblasti, bi bilo isto.

Cepila se zaenkrat se nisem, ker sem mlajsa, sem prebolela, ker iz tedna v teden dajejo ven nove informacije glede cepljenja, pa prepoved astre, jansena, potem sedaj v tujini se moderna. V kolikor se ne bi ze prej srecala z virusom, bi se 90% cepila.

Vlada je s svojimi nesposobnimi nastavljenci a la Kacin, Kadič in Krek najboljša antireklama za cepljenje.

Pustite vlado, poslusajte znanstvenike, strokovnjake, zdravnike.

Ta bi se sedaj rada cepila, pa nima več možnosti za to!!

https://www.blic.rs/vesti/hronika/ovo-je-porodilja-koja-je-umrla-od-korone-ana-je-radila-kao-gradevinski-inzenjer-iza/eeyh7g0

Katere strokovnjake naj zdaj poslušamo? Naše? Skandinavske? Izraelske? Kritične do metod, ki jih priporoča WHO? Katere?

Ne mislim iti pod šus, ker na pravi način poskrbim za svoje zdravje. Ta zvarek je namenjen naivnežem, ki padejo na reklamo in lažnive besede kvazi avtoritet. Janša samo čuva svojo r’t. Vse vlade morajo izvajati program svetovne mafije, če ne, bi jih pofrkali kot ene tri afriške predsednike, ki niso sprejeli te umazane igre. Naloga človeštva pa je, da vemo, za kaj gre in se izognemo njihovim neštetim pastem!

Jaz se nisem cepila zato, ker ne zaupam cepivom ( poročajo o hudih stranskih učinkih-številke so prirejene). Vladi tudi ne zaupam  in je absolutno ne podpiram. Nima pa to s cepljenjem nič.

Odgovor na objavo uporabnika
poskrbim za zdravje, 09.10.2021 ob 08:33

Ne mislim iti pod šus, ker na pravi način poskrbim za svoje zdravje. Ta zvarek je namenjen naivnežem, ki padejo na reklamo in lažnive besede kvazi avtoritet. Janša samo čuva svojo r’t. Vse vlade morajo izvajati program svetovne mafije, če ne, bi jih pofrkali kot ene tri afriške predsednike, ki niso sprejeli te umazane igre. Naloga človeštva pa je, da vemo, za kaj gre in se izognemo njihovim neštetim pastem!

Ti pa imaš zanesljivo doktorat, opravljen na Facebooku…. ha, ha, ha

Ja,ja, 09.10.2021 ob 07:31

Tilka, ne bo tako, ne razmišljate v pravi smeri. Vaš veliki nima s tem veliko, ker tudi ne razmišlja v….. .

Debili niso sposobni razmišljanja. Zato pa so debili.

Robi917, 09.10.2021 ob 08:47

Debili niso sposobni razmišljanja. Zato pa so debili.

Odkar imam facebook mi ni več treba razmišljati!

A sploh veste kolikokrat ste bili v otrostvu ze cepljeni ?   Na sreco.  Takrat se ni nihce bunil proti cepivu.     Zdaj pa se je enum cisto odpeljalo.

Med nami in dobro precepljenimi drzavami je bistvena razlika v nastopu vlade, nasa vlada dela na principu razdvojevanja naroda, grozenj in kaznovanja, tam kjer so pa dobro precepljeni, vlada deluje na principu sodelovanja in zdruzevanja moci.

Dillara, 09.10.2021 ob 08:58

A sploh veste kolikokrat ste bili v otrostvu ze cepljeni ?   Na sreco.  Takrat se ni nihce bunil proti cepivu.     Zdaj pa se je enum cisto odpeljalo.

Cepljeni smo bili s preizkusenimi cepivi, ki so bila ze dolgo na trgu ali pa, ko je recimo prislo cepivo za otrosko paralizo, je bila ta tako nevarna bolezen, da je bilo spet bolje otroke precepiti, kot da bi zboleli.

Kovid pa ni neka huda bolezen, vsaj za 96% ljudi ne.

bistvena razlika, 09.10.2021 ob 09:01

Med nami in dobro precepljenimi drzavami je bistvena razlika v nastopu vlade, nasa vlada dela na principu razdvojevanja naroda, grozenj in kaznovanja, tam kjer so pa dobro precepljeni, vlada deluje na principu sodelovanja in zdruzevanja moci.

Se strinjam.

Cepljeni smo bili s preizkušeni cepivi. O teh novoscimpranih cepivih, ki niso šla v uporabo po običajno predvidenem protokolu, pa resnica prihaja počasi ven tudi v uradnih medijih, ne le na FB. Naši podkupljeni strokovnjaki pa seveda hočejo še preden se ljudem odprejo oči, spravit v promet vso zalogo cepiv, ki jim bo kmalu pretekel rok.

Sama se nisem cepila po lastnem premisleku in predvsem po nasvetu zdravnika in farmacevta, ki se ukvarja z razvojem zdravil (res pa ne samih cepiv). Sprva sta bila oba prepričana, da je tveganje kljub znanim dejstvom, da gre za cepiva v eksperimentalni fazi, ki imajo dovoljenje za promet pod točno določenimi pogoji, le majhno. Sčasoma je bil en od njiju vedno bolj dvomeč v razmerje koristi in potencialnih neželenih posledic, kasneje tudi drugi.

Sicer imam nekaj v štumfu, a vseeno ne toliko, da bi mi bilo vredno predčasno pomagati na oni svet, sploh ker sta oba  lepo preskrbljena in se tudi v prihodnje ni bati, da bi jima dedovanje po meni bistveno izboljšalo materialno stanje. Tako da jima kar zaupam. Svoji intuiciji pa tudi.

Jahno, 09.10.2021 ob 07:54

Vlada je s svojimi nesposobnimi nastavljenci a la Kacin, Kadič in Krek najboljša antireklama za cepljenje.

So pa odlična reklama za abortus….

Ma daj zaletite se nekam s tem podpihovanjem! Dežurni ki odpirate teme, zavihajte raje rokave pa delat. Pustite ljudem da živijo.

ja pa kaj še!

Cepim se ne zato, ker ne vidim smisla za zdravje-ker bolezen v 95%poteka v nenevarni obliki od neznakov do malo hujšega prehlada.

da pa bi se cepila zato, da grem na bus ali v sitiparka ali v lokal-hahahahahaha! Saj niste zdravi!

Pač svinjamo okolje z dodatnimi izpuhi, pa bo še več gužve po lj.

Se že pozna na cestah več avtov in na busih manj ljudi. No penzionisti imajo pa itak đabe, dijaki ugodneje.

wd40a, 09.10.2021 ob 09:24

So pa odlična reklama za abortus….

Ti tudi. Ali pa za alternativne načine uporabe štirka.

Zartrose izven profila, 09.10.2021 ob 09:47

ja pa kaj še!

Cepim se ne zato, ker ne vidim smisla za zdravje-ker bolezen v 95%poteka v nenevarni obliki od neznakov do malo hujšega prehlada.

da pa bi se cepila zato, da grem na bus ali v sitiparka ali v lokal-hahahahahaha! Saj niste zdravi!

cepljenje pa v 99,999%…. kaj je zdaj več 5% ali 0,0001%?

Otilija560, 09.10.2021 ob 07:28

Ocitno nekateri mislijo, da ce se ne cepijo, s tem nagajajo vladi.     To je glavni razlog anticepilske sekte

@Otilija560

Bogi Janša. Zopet mu vsi drugi nagajajo in razmetavajo lego kockice.  ?

.https://www.youtube.com/watch?v=yFE6qQ3ySXE

Jahno, 09.10.2021 ob 09:57

cepljenje pa v 99,999%…. kaj je zdaj več 5% ali 0,0001%?

Lej, mene ne rabiš prepričevat, jaz smisla v tem cepljenju za zdravje ne vidim. To niso ošpice ali črne koze!

da pa ljudi tretirajo tako kot jih samo zato, da se gredo cepit-ma fujj ej! pa kje si kaj takega videl pri obveznih cepljenih? Komu ki ni cepljen proti ošpicam so prepovedali vstop v trgovino? AHA moment!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close