Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Necepljenim vstop prepovedan

Necepljenim vstop prepovedan

Odgovor na objavo uporabnika
šteffkka, 09.07.2021 ob 16:34

Odgovor na objavo uporabnika
Prej to, 09.07.2021 ob 16:28

Prej bi verjela, če bi bil vstop dovoljen samo z maskami, ne glede na to, ali je posameznik cepljen ali ne. S cepljenjem namreč ogroženi zaščitijo sebe, medtem ko se kroženje virusa ne zaustavi.

Že spet bedarije, še enkrat: če imam jaz prehlad, pa sploh nisem prehlajena in ne kiham in kašljam, TE NE MOREM NALESTI, PA ČETUDI BI MI TEST POKAZAL, DA SEM PREHLAJENA. Še če ti pljunem v usta, se po vsej verjetnosti ne boš nalezla, ker če sem sama premagala bolezen ne da bi zbolela, nimam toliko virusa v svojih izločkih, da bi te lahko ogrozili- no, razen če imaš imunski sistem čisto na psu. Ampak v tem primeru te ogroža res že navaden prehlad, ne rabiš kovida.

Čemu pa potem takšna panika okoli covida? Čemu so morali ljudje po svetu zunaj, na samem, da ne bi ujeli kakšnega aerosola, hoditi v maskah? Morda, ker stroka nima pojma? Ali ker tako ustreza, iz kakršnegakoli razloga že, oblastem?

Vedeti je namreč treba, da so se že prvi trije vali zgodili z okužbami, ki so bile v vsaj 50% asimptomatske. Pri delti bo takšnih 80%.

In strokovnjaki pravijo, da se ravno v tem skriva grozovita nevarnost delta seva, ker asimptopatiki nevede širijo virus. Se sploh zavedaš, Štefka, kakšne nebuloze so to? Človek ima občutek da ali stroka nima blage veze o čem govori, ali pa je zadaj dejansko nekaj in nekdo, ki hoče uveljaviti nov svetovni red.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close