Necepljenim vstop prepovedan
Amebba, 09.07.2021 ob 11:52
Tako pametno so se odlocili v Kanadi. Kako bo pa drugje ?
Nekoč v 30-ih letih je marsikje v Nemčiji pisalo: “Židom vstop prepovedan”.
Pa Japonci si med vojno tudi imeli napise: “Psom in Kitajcem je vstop prepovedan”.
Tako, da se bomo navadili tudi na to, če necepljeni ne bomo imeli vstopa… Človek se marsičesa navadi in čudne stvari začne sprejemati kot običajne in normalne.
Dillara, 09.07.2021 ob 12:14
Verjetno necepljeni neprimerno bolj sirijo virus, kot pa cepljeni ?!?
…adaj ga lomt – repliciram slednji, ki pravi “da necepljeni bolj širijo virus, kot cepljeni” (v priemru, da mi ne prikaže, komu odg.):
Četudi bi držala tvoja predpostavka – pa ni dokazano, da je res temu tako, povej, koga ogroža človek, ki se drži vseh osstalih rpeventivnih ukrepov (ne zaradi tega, ker so zapovedani, ampak ker tako živi ..) ..
No?
Sam res, 09.07.2021 ob 12:35
Koga lahko pelcovani ogroza?
Ogroža najprej sam sebe, ker mRNA sploh ni nedolžna stvarca. Povzroča, da celice izdelujejo spike virusne beljakovine, zato je neprestano kužen in ob stiku z naravnim virusom zboli. A povzroča tudi kap, raka, znižanje trombocitov na nulo, nevrološke poškodbe, pa tudi smrt. Nepodkupljeni strokovnjaki so vse raziskali in proizvajalce že tožijo. Beri stran: Dr. Leonard Horowitz.
cepljeni, 09.07.2021 ob 12:54
Ogroža najprej sam sebe, ker mRNA sploh ni nedolžna stvarca. Povzroča, da celice izdelujejo spike virusne beljakovine, zato je neprestano kužen in ob stiku z naravnim virusom zboli. A povzroča tudi kap, raka, znižanje trombocitov na nulo, nevrološke poškodbe, pa tudi smrt. Nepodkupljeni strokovnjaki so vse raziskali in proizvajalce že tožijo. Beri stran: Dr. Leonard Horowitz.
A zdaj boš tega norca ven povlekel, ko človek gleda njegove teorije, mu slabo rata.
niti pod razno.
Zakaj pa bi cepljeni manj prenašali? Saj cepivo ne uniči strukture DNKja virusa, ostane nedotaknjen na cepljencu, enako, v enaki moči in meri, kot na necepljencu.
Inja, cepljeni so “Potuhnjeni in prikriti” prenašalci, saj pogosto imajo zelo oslabele simtope okužbe, ai pa sploh nimajo opaznih zakov okužbe- prenašajo pa kapljično še vedno virus, prikrito naprej.
Pa od kod vam te nebuloze, kako so cepljeni prenašalci brez simptomov?? Od kod vam to? Eden tu na monu povedal? Pa saj so že dokazali, da tisti, ki nimajo nobenih simptomov, imajo minimalno možnost prenosa, ker se virus širi kapljično. Ker ne kihaš in na kašljaš, saj nimaš simptomov (in takih je zgolj slabih 10 % vseh okuženih, pa še določen procent od teh so tisti, ki jim je test prikazal napačen rezultat), nimaš kaj prenašat ob normalni komunikaciji. Morda z zalizovanjem in spolnim odnosom, drugače ne. Res, od kod vam ta super ideja? Cepljeni pa imajo že itak od 60 do 90% manj možnosti, da fašejo kovid ob isti izpostavljenosti kot tisti, ki se ni cepil – to so že dokazi in raziskave. Če oboje upoštevaš, kje dobiš vso tisto maso ljudi, ki cepljena bojda prenaša kovid asimptomatsko?? Ne me basat, no…
Prej to, 09.07.2021 ob 16:28
Prej bi verjela, če bi bil vstop dovoljen samo z maskami, ne glede na to, ali je posameznik cepljen ali ne. S cepljenjem namreč ogroženi zaščitijo sebe, medtem ko se kroženje virusa ne zaustavi.
Že spet bedarije, še enkrat: če imam jaz prehlad, pa sploh nisem prehlajena in ne kiham in kašljam, TE NE MOREM NALESTI, PA ČETUDI BI MI TEST POKAZAL, DA SEM PREHLAJENA. Še če ti pljunem v usta, se po vsej verjetnosti ne boš nalezla, ker če sem sama premagala bolezen ne da bi zbolela, nimam toliko virusa v svojih izločkih, da bi te lahko ogrozili- no, razen če imaš imunski sistem čisto na psu. Ampak v tem primeru te ogroža res že navaden prehlad, ne rabiš kovida.
šteffkka, 09.07.2021 ob 16:25
Pa od kod vam te nebuloze, kako so cepljeni prenašalci brez simptomov?? Od kod vam to? Eden tu na monu povedal? Pa saj so že dokazali, da tisti, ki nimajo nobenih simptomov, imajo minimalno možnost prenosa, ker se virus širi kapljično. Ker ne kihaš in na kašljaš, saj nimaš simptomov (in takih je zgolj slabih 10 % vseh okuženih, pa še določen procent od teh so tisti, ki jim je test prikazal napačen rezultat), nimaš kaj prenašat ob normalni komunikaciji. Morda z zalizovanjem in spolnim odnosom, drugače ne. Res, od kod vam ta super ideja? Cepljeni pa imajo že itak od 60 do 90% manj možnosti, da fašejo kovid ob isti izpostavljenosti kot tisti, ki se ni cepil – to so že dokazi in raziskave. Če oboje upoštevaš, kje dobiš vso tisto maso ljudi, ki cepljena bojda prenaša kovid asimptomatsko?? Ne me basat, no…
No, te raziskave bi pa rada videla. Pa ne mislim tistih, ki so jih izdelali sami proizvajalci. O učinkovitosti cepiv imamo namreč le raziskave proizvajalcev, zato jim prav nič ne verjamem. Zlasti, ker gre za podjetja, ki so morala zaradi lažnih oz prirejenih podatkov, podkupovanja zdravnikov in ostalih nepravilnosti na podlagi sodb plačati že več milijard odškodnin.
Verjamem pa podatkom. In ti kažejo, da so najbolj precepljeni države pred 4. valom epidemije, čeprav bi moralo cepivo glede na to, da so virusne variante med seboj do 0,3% različne, učinkovati tudi zoper njih. Je pa med smrtnimi žrtvami zaradi covida v VB skoraj 50% polno cepljenih.
Forum je zaprt za komentiranje.