Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Necepljeni, vas je kaj sram ?

Necepljeni, vas je kaj sram ?

B

B

B

B

B

B

B

B

B

B

B

B

B

B

BB

U

U

U

U

U

U

U

U

U

U

U

U

U

U

U

R

R

R

R

R

R

R

R

R

R

R

R

R

R

E

E

E

E

E

E

E

E

E

E

K

K

K

K

K

K

K

K

K

K

K

K

K

K

K

K

K

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

..

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

Odgovor na objavo uporabnika
Če ste padli na limanice, 13.11.2021 ob 07:28

majhna ribica, 13.11.2021 ob 07:22

fakmi…, 13.11.2021 ob 07:15

majhna ribica, poglejte, ne morete potiskati vseh nas v isti kos.

Niti enkrat samkrat nisem ne zalil in ne zmerjal ljudi.

Zarotniki, po vase cepilci, pa me zmerjate po dolgem in pocez. Ces, da nimam pojma, zmerjate mojo osebnost ne glede, da sem skorajda vsa moja pisanja podprl z dokazi.

Na zalost pa prav cepilci nikoli in nikdar nicesar ne dokazete(jo). Resnicno, zelel bi videti raziskave, da je booster shot nujno potreben in ne skoduje.

A naj vam prilepim prevod iz tujega obvestila, ko FDA, ameriska organizacija, trdi, da zaradi stranskih ucinkov, predvsem na moskih, booster shot ni primeren?

Prosim, a se lahko predamo odprti in podprti debati brez zmerjanj in karikiranih prispodob?

Jest prav nikogar ne  zmerjam. Ti si samo masko natakni in se hodi testirat trikrat na teden (saj sedaj imate zastonj spet) , upoštevaj vsa pravila, dokler vas ne bodo popolnoma zaprli. Tako delam tudi jaz, čeprav sem trikrat cepljena. Aja, pa če bi se mogla hodit testirat, bi se tudi šla. Ne poznam necepljenega (trenutno),  ki je zbolel in pristal v bolnišnici, da mu ni žal.

Znanka, necepljena seveda, ji je pred kratkim za kovidom umrl oče (brez pridruženih bolezni), trenutno je v komi tudi njena mama. Kaj bi dala, da bi čas lahko zavrtela nazaj? Z verigam bi jih vlekla cepit!

Zdaj mi je jasno zakaj se s tabo nihče ne druži, nestrpna rekla kazala.

Daj laži, no. Pokaži mi eno starejšo osebo brez vsaj ene pridružene bolezni.

Dejstvo je, da trenutno umirajo za covidom zvečine osebe s pridruženimi boleznimi, pri katerih tudi cepivo slabše prime. In smo ravno izgubili nekoga zaradi covida – cepljenega.

Cesa tocno naj bi me bo sram?

Da se drzim ukrepov in izogibam druzbi, sploh cepljenim?

Da v vsem tem casu nisem se zbolela?

Koga jaz ogrozam?

majhna ribica, 13.11.2021 ob 06:49

Pa s toliko vroče krvi, grdega govorjenja, žaljenja,…Ne morem verjeti kakšna je to mentaliteta ljudi. Sama se tudi z določenimi stvarmi ne strinjam in se ravno tako ujezim, pa nikogar ne žalim, ne govorim grdo,….

Sedaj smo na prelomni oz. kritični točki, zaradi….ma ne ne bom se spuščala na njihov nivo.

tvoj sarkazem j bolj zajdljiv od kletvic.

Imaš srečo, da je bil v ruski ruleti zate prazen naboj; kaj č bi bilo potm takole? Mene je strah tega:

.https://www.youtube.com/watch?v=hNAwxOrTYYU

.https://www.youtube.com/watch?v=J03kE18zUhs

Ni lepsega kot da si pijan kot krava.

Dacko890, 13.11.2021 ob 06:25

Anticepilci , imate kaj vesti, vas je kaj sram, da ste nas vse spravili v taksno situacijo. ?   Zdravstvo, gospodarstvo, solstvo, vse je v hudem sranju.     Zaradi vas, ki trmarite, se upirate vsemu in vsakomur.   Posledice bodo dolgorocne, za vse.    Resitev pa je tako preprosta: samo cepljenje je potrebno, pa bo vse drugace. Ni se prepozno, cepite se.

Tisti ki so  cepljeni v začetku leta je vseeno pametno it po tretjo dozo če vmes niso bili okuženi. Čeprav tudi če ne gredo po tretjo dozo in niso bili po cepljenju okuženi so še vedno na veliko veliko boljšem kot tisti, ki niso nikoli preboleli ali pa so preboleli z blagimi simptomi. S časom nivo protiteles pada, čeprav so še na rezervni t celice.

Komentar enega zdravnika:

https://www.delo.si/sobotna-priloga/kaj-bi-storil-sokrat-me-pravzaprav-ne-zanima/

yram, 13.11.2021 ob 08:28

Gospodarstvo, solstvo, zdravstvo so unicili nenasitni stari prdci pri koritu. Necepljeni in tudi cepljeni nimajo s tem nic. Zdaj pa hitro pojej tisti sendvic, da ne bos lacen.

Mogoče res, a nastrada osebje v bolnicah, ki dela petke in svetke brez dneva odmora za male pare. Prav privoščila bi jim eno stavko, da si malo oddahnejo.

Zakaj že naj me bo sram? Ker pazim na higieno, se redno testiram, držim bolj doma oziroma stran od ljudi, tudi med počitnicami nisem rinila povsod naokoli?

Ne nazadnje, naj me bo sram, ker sem skoraj dva meseca opravila kar nekaj dodatnega dela namesto cepljenih na bolniški, ki niso niso upoštevali ostalih ukrepov, ker so misli, da so zaščiteni? So se hvalili, da oni lahko gredo povsod, se posmehovali nam, ki smo se v službi testirali, na koncu pa se okuževali med sabo na kofetkanjih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close