Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Necepljeni ne smemo nikamor, cepljeni širijo virus brez omejitev

Necepljeni ne smemo nikamor, cepljeni širijo virus brez omejitev

Cepljeni se neodgovorno gibajo in premikajo po rizičnih območjih (Hrvaška), nasankali bomo pa necepljeni!

Se iz izjav po ulicah vidi, da cepljeni mislijo, da ne prenašajo bolezni!

Če ti je tako hudo, pa se cepi.

Men je najbolj smešno ko pravijo, da se ne morjo okužit zdaj ko so cepljeni. Cepit cepit pa pojma nimajo za kaj sploh cepivo je. :))

Odgovor na objavo uporabnika
Karel veliki, 05.07.2021 ob 08:56

Če ti je tako hudo, pa se cepi.

Eni se ne smemo! Eni se nočemo, ker cepivo še ni dovolj raziskano!

baje da nisi kriv dokler ti krivda ni dokazana.. razen za covid..

zdrav človk, ne sme nikamor, … kaka je to sedaj pr,uknjenost, da nekaj OK v osnovi, NI OK!?

kot bi reku… da POŠTEN/NEZAPRT človk NI OK, če si pa prestal zapor, al pa si že kradu, pol si pa OK??, čeprav so vsi trobli da se je potrebno držat pravil/zakona..si zdej če si se tega držal..GRDI RAČEK..

Pojdi se cepit in ne bos imel teh neumnih vprasanj. PARAZIT!

Avtorica, pojdi se cepit pa ti ne bo treba po monu jokat. Ja, cepljeni se smemo potepat. Jaz recimo po Nemčiji, Avstriji, Sloveniji. Hrvaška pa mi ne potegne.

Tudi ti imaš to možnost. Lahko pa še naprej jokaš na monu kako si uboga.

V tipkaj na YT iskalnik:
Komentar na ZNBc in d

Pa kako znate eni travmirat. Sem necepljena pa se gibam naokrog. Sem tudi ( po vaše) na rizičnem območju. Tudi za prvomajske smo bili naokrog.

Drugače pa mislim da pišeš o aroganci cepljenih. Mislijo da so bogovi, da za njih ne veljajo nobeni zaščitni ukrepi. Počakte jesen ko bodo padli na realna tla, ko bodo začeli zbolevati. Kajti cepiva, ki se uporabljajo pri nas so max. 60% učinkovita.

V Sloveniji je kar nekaj cepljenega medicinskega osebja, ki so zboleli. Prav tako zbolevajo cepljeni v DSOjih. Samo o tem se ne piše oz. se ne govori. Ker je v planu zopet kazanje mišic (beri zapiranje).

Scenarij je pa znan, širjenje virusa bodo naprtnili necepljenim, tako bodo sprli narod. Na tak način bodo ohranili moč in mesta pri koritu, da si bodo lahko še naprej polnili svoje žepe.

MArios, 05.07.2021 ob 10:31

Pojdi se cepit in ne bos imel teh neumnih vprasanj. PARAZIT!

In kaj točno je v prvem postu vprašanje?

Ja, cepljeni zbolevajo, a z blažjim potekom.

Ja, cepljeni lahko širijo virus, a precej manj kot necepljeni.

Zato je prav, da cepljeni vseeno spoštujejo ukrepe.

Zato je vseeno smiselno, da se cepimo. Ker s tem zmanjšamo možnost obolevanja in širjenja. Nihče ne trdi, da ga 100% prepreči.

Tudi spoštovanje prometnih predpisov bistveno zmanjša število nesreč, a ne prepreči vseh. So zato brezveze?

Neprijavljena, 05.07.2021 ob 10:58

Pa kako znate eni travmirat. Sem necepljena pa se gibam naokrog. Sem tudi ( po vaše) na rizičnem območju. Tudi za prvomajske smo bili naokrog.

Drugače pa mislim da pišeš o aroganci cepljenih. Mislijo da so bogovi, da za njih ne veljajo nobeni zaščitni ukrepi. Počakte jesen ko bodo padli na realna tla, ko bodo začeli zbolevati. Kajti cepiva, ki se uporabljajo pri nas so max. 60% učinkovita.

V Sloveniji je kar nekaj cepljenega medicinskega osebja, ki so zboleli. Prav tako zbolevajo cepljeni v DSOjih. Samo o tem se ne piše oz. se ne govori. Ker je v planu zopet kazanje mišic (beri zapiranje).

Scenarij je pa znan, širjenje virusa bodo naprtnili necepljenim, tako bodo sprli narod. Na tak način bodo ohranili moč in mesta pri koritu, da si bodo lahko še naprej polnili svoje žepe.

Se popolnoma strinjam, cepivo je zgleda daleč od 95 procentne učinkovitosti. Poznam tudi jaz cepljene, ki so zboleli. Pa na Tour de France so tudi npr. zboleli cepljeni kolesarji.

Sploh pa Delta sev, v VB je v eni raziskavi podatek, da je od 42 umrlih kar 12 bilo polno cepljenih.

“Of the 42 deaths recorded in England within 28 days of a positive test involving the Delta variant, 23 were in unvaccinated people, with 12 among those who were fully vaccinated and seven among people who had had one dose.”

Link: https://www.theguardian.com/world/2021/jun/11/delta-variant-is-linked-to-90-of-covid-cases-in-uk

Jaz še vedno mislim, da bi se pač morali vsi dovolj pogosto testirati. Tako so npr. počeli Nemci že od oktobra ’20 v domovih upokojencev in niso sprožili gerontocida, v nasprotju z našimi.

Pri nas pa vse upe polagajo v precepljenost, namesto da bi predvideli tudi kaj drugega oz. da bi vsaj preučili dosedanje napačno postopanje (ki je bilo definitivno napačno, saj smo vodilni v smrtih/milijon).

Necepljeni, 05.07.2021 ob 08:51

Cepljeni se neodgovorno gibajo in premikajo po rizičnih območjih (Hrvaška), nasankali bomo pa necepljeni!

Se iz izjav po ulicah vidi, da cepljeni mislijo, da ne prenašajo bolezni!

Se boš pa cepilo, ne? V čem je težava?

Jonc nepr, 05.07.2021 ob 11:17

Se popolnoma strinjam, cepivo je zgleda daleč od 95 procentne učinkovitosti. Poznam tudi jaz cepljene, ki so zboleli. Pa na Tour de France so tudi npr. zboleli cepljeni kolesarji.

Sploh pa Delta sev, v VB je v eni raziskavi podatek, da je od 42 umrlih kar 12 bilo polno cepljenih.

“Of the 42 deaths recorded in England within 28 days of a positive test involving the Delta variant, 23 were in unvaccinated people, with 12 among those who were fully vaccinated and seven among people who had had one dose.”

Link: https://www.theguardian.com/world/2021/jun/11/delta-variant-is-linked-to-90-of-covid-cases-in-uk

Jaz še vedno mislim, da bi se pač morali vsi dovolj pogosto testirati. Tako so npr. počeli Nemci že od oktobra ’20 v domovih upokojencev in niso sprožili gerontocida, v nasprotju z našimi.

Pri nas pa vse upe polagajo v precepljenost, namesto da bi predvideli tudi kaj drugega oz. da bi vsaj preučili dosedanje napačno postopanje (ki je bilo definitivno napačno, saj smo vodilni v smrtih/milijon).

No pa spet lahko noriš na polno zabita kot si, zavoženka. Si dobilo futer smrdljiva odcvetela pizda.

Tako mimogrede kako se obnašajo necepljeni:

Delam v turizmu, dvakrat sem cepljenja, nosim masko, ko govorim, razlagam ljudem. Ti ljudje pa nočejo nosit maske, nočejo spoštovati distance. Se gužvajo med sabo, se drenjajo okrog mene.

Če jih opozorim na korona ukrepe izjavijo, da so itak ena skupina in se ne menijo za ukrepe. Ni jim mar, ko kihajo, smkrajo vame. Ni jim mar, da imam jaz na obrazu masko, ko govorim (in ne ni enostavno), oni pa je nimajo. Ni jim mar , če me okužijo.

Pa vem, da še zdaleč niso vsi cepljeni.

Najslabše so pa familije. Mali otroci pogosto dobsedno vame rinejo, kihajo, kašljajo. Ta stari pa nič.

simpl, 05.07.2021 ob 10:29

baje da nisi kriv dokler ti krivda ni dokazana.. razen za covid..

zdrav človk, ne sme nikamor, … kaka je to sedaj pr,uknjenost, da nekaj OK v osnovi, NI OK!?

kot bi reku… da POŠTEN/NEZAPRT človk NI OK, če si pa prestal zapor, al pa si že kradu, pol si pa OK??, čeprav so vsi trobli da se je potrebno držat pravil/zakona..si zdej če si se tega držal..GRDI RAČEK..

Boli njih đoko za neokužene, ki se znajo tudi pazit, ali pa se namerno pazijo. Ker je nekaterim  odločujočim samo za visoke mamljive  “koronske dodatke”.

koronski dodatki so ključni, 05.07.2021 ob 12:05

Boli njih đoko za neokužene, ki se znajo tudi pazit, ali pa se namerno pazijo. Ker je nekaterim  odločujočim samo za visoke mamljive  “koronske dodatke”.

Kdaj se boš pa slovensko naučilo pisat pritepenec socialkarski klošar, diplomata, majmun?

Zajeta-slika241

zato noriš, 05.07.2021 ob 12:12

Kdaj se boš pa slovensko naučilo pisat pritepenec socialkarski klošar, diplomata, majmun?

Zajeta-slika241

dej umiri se polarno viharni – nisem ta, ki ga lepiš v odgovor pod moj post…

Sem znotraj vas samih.

smešni so, 05.07.2021 ob 08:58

Men je najbolj smešno ko pravijo, da se ne morjo okužit zdaj ko so cepljeni. Cepit cepit pa pojma nimajo za kaj sploh cepivo je. :))

Jasno je, da cepljeni enako prenašajo virus, kot necepljeni. Edino zbolijo bolj poredko in tudi bolezen poteka v lažji obliki. Za ostale pa so enako nevarni.  Ni pa res, da necepljeni ne morejo, ne smejo nikamor. S testom se povsod pride.

jasno je da, 05.07.2021 ob 12:41

Jasno je, da cepljeni enako prenašajo virus, kot necepljeni. Edino zbolijo bolj poredko in tudi bolezen poteka v lažji obliki. Za ostale pa so enako nevarni.  Ni pa res, da necepljeni ne morejo, ne smejo nikamor. S testom se povsod pride.

Zakaj bi se pa testirali, če ni pošteno to do njih? Očitno neokuženi in necepljeni delajo očitno nekaj še kako prav, da niti ne zbolijo ( pravilno umivajo rokice, pridno nosijo maske, se ne izpostavljajo, ne žurajo in niso žurali po zaprtih kleteh in zidancah :). In zato naj se kazensko še “posvajpa” zdej, da bo imel test, nad njim pa kontrolo preko aplikacije?

Še vedno grem, kamor želim. Na Hrvaško recimo si ne želim, ker bi se moral testirat ali cepit. To pa ne pride v poštev.

tukaj se pa novačenje ovc konča, 05.07.2021 ob 12:47

Zakaj bi se pa testirali, če ni pošteno to do njih? Očitno neokuženi in necepljeni delajo očitno nekaj še kako prav, da niti ne zbolijo ( pravilno umivajo rokice, pridno nosijo maske, se ne izpostavljajo, ne žurajo in niso žurali po zaprtih kleteh in zidancah :). In zato naj se kazensko še “posvajpa” zdej, da bo imel test, nad njim pa kontrolo preko aplikacije?

Ja, nepismeno, kar je zančilno za vse anticepilce. Ne zbolijo vsi naenkrat, sicer  bi bila vsaka epidemija zelo kratka, pa nikoli ni temu tako. Enkrat boš zbolelo in se dušilo, takrat ne boš moglo prismodovat. Ali bo to letos, prihodnje leto, zaobšlo te ne bo. Marsikateri anticepilec je že nehal lajat, potem ko je bil na kisiku in ima trajne posledice.

Jao no avtorica. Leto in četrt, sem kot necepljena hodila v službo. Z avtobusom. Sedaj sem 14 dni cepljena. Kot necepljena ali cepljena, še vedno upoštevam uporabo naske, kjer je potrebno, umivanje rok, da ne tišim nosu v druge ljudi.  Ni potrebe po posploševanju. Preveri najprej svojo odgovornost, predno posplošeno kažeš s prstom ali jezikom na druge.

s enim odmerkom, 05.07.2021 ob 13:24

Ja, nepismeno, kar je zančilno za vse anticepilce. Ne zbolijo vsi naenkrat, sicer  bi bila vsaka epidemija zelo kratka, pa nikoli ni temu tako. Enkrat boš zbolelo in se dušilo, takrat ne boš moglo prismodovat. Ali bo to letos, prihodnje leto, zaobšlo te ne bo. Marsikateri anticepilec je že nehal lajat, potem ko je bil na kisiku in ima trajne posledice.

polarno viharni – nehaj noret po forumu – če si s ti tako odločilo, da se pošpontaš, nimaš nobene pravice tistih, ki se (še) niso cepili, žaliti kakor počneš v svojih pismenih skropucalih.  Ker očitno nekaj zelo prav delajo, da se ne okužijo, še niso preboleli, se jim še ni bilo niti treba testirati, ali pa koneckoncev – če tudi zato, ker nimajo “opičje krvi” – ker imajo npr. rhesus faktor neg. Jasno?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close