NECEPLJENI IN DELOVNO RAZMERJE V BLIZNJI PRIHODNOSTI
Pa Nemčija naj bi tudi febrauarja uvedla obvezno cepljenje. Avstrija in Nemčija bosta prej pripravili ustrezno zakonodajo, da bodo to izvedli.
Slovenija pa bo to napovedala tik pred zdajci, v stilu sedanjih ukrepov, ko čez noč nekaj spreminjajo. Ampak itak ne bo zakonodaja štimala. Tako, da antivakserji, ni panike.
Recimo testiranje otrok so uvedli skoraj eno leto kasneje kot Avstrija. Tako, da ni panike. Sloevnija je še daleč od Avstrije.
pri nas je tako, 06.12.2021 ob 12:41
Niso še točno dorekli kako in kaj. Ampak zaenkrat je napovedana samo kazen 600€ na 3 mesece. Da bi odpuščali, ni bilo nič omenjeno.
Edino za zdravstveni sektor se je omenjalo, da bo obvezno in da bo odpuščanje, samo tudi še niso dorekli.
Je pa tako, da učitelji so recimo tam okrog 85% precepljeni. Zdravstveni kader je skoraj v celoti precepljen. Tako, da ti niso problem.
Najslabše so precepljeni pač v raznih proizvodnjah. Pa pristaši svobodnjakov pa južnjaki.
Ja prav smešno, ker svobodnjaki ne marajo tujcev v Avstriji. Zdaj pa ravno svobodnjaki in priseljenci skupaj protestirajo.
Kar pa poznam Avstrijcev v svoji okolici so vsi po vrsti cepljeni.
Hvala za hitre odgovore.
Čeprav ne vem, zakaj so tako negativno naravnan do sorojakov … Eni pač zelo dvomimo v to cepivo. Imamo res slabe izkušnje. Poleg tega je cepivo eksperimentalno in sploh ni cepivo, ampak genska terapija, ki se do sedaj ni uveljavila prav zaradi dvomov v genske terapije. Sami zdravniki dvomijo v varnost genske terapije že dolgo časa – zdaj naj bi pa plačevali mi kazni, ker je ne sprejmemo?
To je zame absurd, ki ima korenine v manipulaciji. Ne zaupam vladi, niti stroki. In zelo dosti ljudi splih ni več zdravih, od kar so se cepili.
Raje to poglejte in se nehajte ukvarjati z nekim virusom, pa sds debilnimi provokatorji, pa našimi fašističnimi mediji, ki so plačani za cepilno genocidno propagando. Fašizem lahko ustavimo, če se za to odločimo.
https://www.facebook.com/soncerumeno11/videos/695890694644408
Resno vprašanje, 06.12.2021 ob 13:02
Hvala za hitre odgovore.
Čeprav ne vem, zakaj so tako negativno naravnan do sorojakov … Eni pač zelo dvomimo v to cepivo. Imamo res slabe izkušnje. Poleg tega je cepivo eksperimentalno in sploh ni cepivo, ampak genska terapija, ki se do sedaj ni uveljavila prav zaradi dvomov v genske terapije. Sami zdravniki dvomijo v varnost genske terapije že dolgo časa – zdaj naj bi pa plačevali mi kazni, ker je ne sprejmemo?
To je zame absurd, ki ima korenine v manipulaciji. Ne zaupam vladi, niti stroki. In zelo dosti ljudi splih ni več zdravih, od kar so se cepili.
NIsem negativno nastrojena proti sonarodnjakom. Sem pa negativno nastrojena proti nesramnim, žaljivim slovenskim anticepilcem v AT. Zmerjajo cepljenje, žalijo, grozijo. Potem pa celo pričakujejo našo pomoč, da bi jih podprli pri njihovih bojim proti avstrijskim ukrepom. Ha, dobra. Najprej te zmerjajo, potem pa te fehtajo za pomoč.
Genska terapija? Hja, to lahko izjavi samo nekdo, ki je skrajno nerazgledan.
Hja, južnjaki še kar prihajajo na veliko v Avstrijo, Nemčijo. Tako, da ni panike, da bi jih zmanjkalo. Pa včasih so samo Bosanci, Kosovarji, Srbi… množično hodili v Avstrijo, Nemčijo, sedaj pa tudi Slovenci.
Tako, da Avstrijcev pa res ni strah, da bi zmanjkalo južnjakov. Pa seveda so še Romuni, Bolgari… če da en Slovenec odpoved, bo takoj v vrsti 10 Romunov za njegovo delovno mesto. Tako pač je.
samo povem, 06.12.2021 ob 12:40
to sploh ni mogoče, že zdaj manjka 100.000 delavcev, gostincev praktično ne dobiš več, medicinske sestre manjka 1500, zdravnikov manjka. kuharjev, natakarjev in še polno poklicev, gradbenih delavcev. Sploh pa to ne bi šlo skozi, tudi v Avstriji ne bo šlo, nič bati, je to samo propaganda, da bi se ljudje cepili. Pri nas npr. že montirajo na bankomate qr kode in bodo baje denar lahko dvigali samo s covid potrdilom – ta potrdila pa bo ustavno sodišče zavrnilo, evropsko sodišče za človekove pravice jih je že!
Ta bnada fašistična gre h koncu, v Nemčiji že 20 dni poteka sojenje proti zločinom proti človeštvu, samo še malo zdržimo, ker bo vsega konec. Te pedofile fašistične lovijo že 1 leto nekaj jih je že po zaporih, ostali še pridejo na vrsto, brez skrbi. Sodišča točno vedo kaj se dogaja in tudi sodniki, tožilci, policajo, vojaki- vsi imajo otroke, katerih ne bodo kar tako dali cepit
A se ti to hecas??o kod ah na bankomati???
pri nas je tako, 06.12.2021 ob 12:46
resje974, 06.12.2021 ob 12:39
prav je tako, 06.12.2021 ob 12:32
Prav je tako kar delajo Avstrijci. Bodo vsaj red naredili.
Hja, je pa tako tudi sedaj: kdor ima visoko plačo, bo komot pokril kazen, če bo vozil 200km/h skozi naselje. Revež bo pa to težko plačal.
Hja, stvar glede podpore je pa enostavna: cepi se pa dobiš podporo.
ne moreš verjet … kazen za 200 e na uro je nekaj drugega… ker tisdti, ki pelje toliko se sam odloči zavestno za to dejanje in ker je ogrožujoče do okolice je prav da plačaš kazen…
oni, ki se za to ne odloči – ni s tem nič prikrajšan…
da ti to napišeš – da je ok, da milijonar divja po cesti, ker ima pač kazen da to plača… pa kaj če te ubije milijonar ta na cesti – ti bo tudi ok…
glede cepiv je pa to sploooh nelogično – kaj če te bo okužil cepljeni in boš umrl… boš rekel pol je ok, ker si cepljeni, me smeš okužit in četud umrem, ker si ceopljeni to smeš početi – me smeš legalno ogrožati in tudi mi povzročiti smrt…
necepljeni zdrav pa bog ne daj da stoji zraven tebe, čeprav te z ničemer ne ogroža… a to je red? To ti podpiraš?
mater eni imate reees zasukane možgane,da je neverjetno.
Pismenost pa ni tvoja vrlina, a ne?
Nikjer nisem pisala, da je prav, da bogataš divja. Nikakor ni prav.
Je pač tako dejstvo, da bogataš bo kazen komot plačal, revež pač ne. Je pa kazen za oba enaka.
Tako pač je. Tako, da ne skači vame kot podivajan cucek.
Lahko predlagaš, da se kazni pišejo glede na dohodke. Da bodo bogataši za enak prekršek plačevali več. Samo ne meni, jaz nisem pravi naslov.
nisi dobesedno napisala, si pa to povedala z zapisani… tako da očitno bralna razumevanost nio tvoja vrlina…
in tudi v ostalem ne premoreš očitno širine razmišljanja… gre za zdravje ane v tem primeru- vsaj tako ti politiki, ki to uvajajo tukijo – torej če gre za zdravje – v čem bo zdaj oni necepljeni, ki bo plačal mastne dnarje bolj zdrav od onega, ki dnarja nima, da bi plačal – oba sta enako necepljena… in še huje zakaj tretiraš cepljenega kot bolj zdravega – če DOKAZANO TE LAHKO ENAKO OKUŽI IN TE HIPOTETIČNO TUDI UBIJE, plačal pa ne bo nobene kao kazni… ŠE ENKRAT ZA ZDRAVJE GRE
in če gremo na tvojo primerjavo z divjanjem – oba plačata – ker sta oba prekršila pravila varnosti – zavestno in z lastno odločitvijo in s tem ogrožala okolico… torejkazen je namenjena temu,da bosta naslednjič morebiti premislila preden bosta zavestno in namerno ogrozila okolico…
pri cepljenih pa – te cepljeni enako ogroža ali še bolj (saj dokazano zbolevajo pogosteje) kot pa necepljeni, ki nima niti pildka o prebolelosti in je 2 leti že uspel ostati zdrav – potem očitno nekaj dobro dela za svoje zdravje in imunski sistem… no tega boš colala, ker po tvoji čudni logiki te ogroža, oni cepljeni, ki pa dejansko dokazano tudi te ogroža, pa ne bo plačal nič, povsod ima dostop in te bo lahko mirno okužil in mirno tudi ubil…
res gre za zdravje… NOT! kje je vam logika reeees ne vem
pri nas je tako, 06.12.2021 ob 13:16
NIsem negativno nastrojena proti sonarodnjakom. Sem pa negativno nastrojena proti nesramnim, žaljivim slovenskim anticepilcem v AT. Zmerjajo cepljenje, žalijo, grozijo. Potem pa celo pričakujejo našo pomoč, da bi jih podprli pri njihovih bojim proti avstrijskim ukrepom. Ha, dobra. Najprej te zmerjajo, potem pa te fehtajo za pomoč.
Genska terapija? Hja, to lahko izjavi samo nekdo, ki je skrajno nerazgledan.
Debilno prizadeto, samo to lahko rečem.
joooj a boš spregledalo – ti nisi cepljena in trajno varna pred finančnimi kaznimi – tudi ti boš plačevala, če ne bo skočila tako kot si bodo birokrati izmislili in dali termin za nov šot… si nastrojena… in če kdo koga zmerja ste to cepljeni necepljene – preberi svoje poste no…
mene ti kot cepljena prav nič ne motiš – zagovarjam,da cepivo je na voljo za vsakega, ki v to verjame, naj ima možnost se cepiti – prav je tako…
samo pustite ostale, ki so se odločili drugače in jih ne zmerjajte, zasmehujte, ne bodite nesramni… da se ti slučajno ne bo kdaj zgodilo, da ti bo kak necepljeni pomagal, ko boš nujno rabila
resje974, 06.12.2021 ob 13:23
joooj a boš spregledalo – ti nisi cepljena in trajno varna pred finančnimi kaznimi – tudi ti boš plačevala, če ne bo skočila tako kot si bodo birokrati izmislili in dali termin za nov šot… si nastrojena… in če kdo koga zmerja ste to cepljeni necepljene – preberi svoje poste no…
mene ti kot cepljena prav nič ne motiš – zagovarjam,da cepivo je na voljo za vsakega, ki v to verjame, naj ima možnost se cepiti – prav je tako…
samo pustite ostale, ki so se odločili drugače in jih ne zmerjajte, zasmehujte, ne bodite nesramni… da se ti slučajno ne bo kdaj zgodilo, da ti bo kak necepljeni pomagal, ko boš nujno rabila
Hm, kje pa zmerajmo cepljeni vas necepljenje?
Od cepljenih slovenskih gastarbajterjev tule v AT pa dnevno prebiram žaljivke na naš račun.
ALi pa samo Robija poglej. Enega posta ne zmore, da ne bi žalil cepljenih.
Aja, ko že omenjaš pomoč: daruješ kaj kri, delaš kot prostovoljka (recimo gasilka, gorska reševalka…), pomagaš živalim brez doma…? Zakaj imam občutek, da nič od tega?
Pa Resje974, jaz za razliko sem že ogromnokrat dala kri, in več kot 20 let delam kot prostovoljka in dejansko rešujem življenja živali in ljudi. Preko 20 let v Sloveniji, sedaj pa naprej v AT. Pa seveda kri nas cepljenih gre tudi za necepljene.
Se mi zdi, da se čutiš izjemno pomembno, ker boš mogoče nekoč nekomu pomagala. Nekateri to že leta in leta prakticiramo. Brez vprašanj ali je človek bogat ali reven, je cepljen ali necepljen, je črn ali bel, je veren ali neveren…
da ne boš opletala z nerazgledanostjo in podobnimi žaljivkami, ko praviš hkrati,da ti nisi žaljiva… si še kako si – poglej si vrhunskega strokovnjaka, ki ti jasno razloži, preverjeno vse da gre za gensko terapijo in kakšne nevarnosti, posledice vse se možno lahko pričakujejo od tega početja, ki se zdaj izvaja s cepljenjem z mrna cepivi
argumentirano vse, z dokazi, preverjeno – strokovno natančno razloženo:
Dr. rer. nat. Tomislav Domazet Lošo: mRNA cjepiva – Zašto se ignorira biologija retropozicije?
mogoče ti pomaga,da si tudi ti bolj pozorna na svoje zdravje in posledice, ki bi jih utegnila zaradi cepiva utrpeti – ti želim,da jih ne, ampak toliko v vednost,da boš bolj pozorna, pa morebiti prej razmisli predno boš letela po nove in nove šote
Resno vprašanje, 06.12.2021 ob 13:35
Ja kaj je pa torej po tvojem tkim. cepivo, ki vsebuje umetno RNK, ki ti jo lansirajo v celico, kjer ta umetna RNK manipulira produkcijo beljakovin v procesu repliciranja s tvojo naravno dnk???? To so me v osnovni šoli že dobro naučili, kaj je genetika!
Če drugega ne, si preberi vsaj Wikipedio. kaj so genska cepiva, idiot neizobraženi!!!
Forum je zaprt za komentiranje.