Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek NECEPJENI

NECEPJENI

Bi morali ostati doma zaprti. Ne pa, da ogrozate nas cepljene.Upam, da boste imeli se vec prepovedi kot mi cepljeni…CAV

Kakšen debil. 🙂

Še provokacije debilno ni sposobno logično napisati. Debili se cepite zato, da ste potem ogroženi od necepljenih. 🙂

Odgovor na objavo uporabnika
robi445, 12.08.2021 ob 23:01

Kakšen debil. 🙂

Še provokacije debilno ni sposobno logično napisati. Debili se cepite zato, da ste potem ogroženi od necepljenih. 🙂

Cepivo očitno deluje.???

Dobro nas pa 60% ostane doma, da bo vas 40% cepljenih delalo 3x več za naše socialne.

Nam je prav 🙂

V Slo so že vsi precepljeni. Če ne proti covididi pa proti ošpicam, kozam itd itd. Tako, da naslavljaš temo na nekoga, ki verjetno skoraj da ne obstaja več. Sicer bi bilo morda pametno narest cepivo proti neumnosti ampak kaj ko so pa vsi, ki izdelujejo cepivo tudi že sami kako cepivo fasal in so tako cepleni in je cepivo proti neumnosti le utopija. Nekako, kot tvoj zapis in moj komentar nanj.

Darwin ti odgovarja, 12.08.2021 ob 23:04

V Slo so že vsi precepljeni. Če ne proti covididi pa proti ošpicam, kozam itd itd. Tako, da naslavljaš temo na nekoga, ki verjetno skoraj da ne obstaja več. Sicer bi bilo morda pametno narest cepivo proti neumnosti ampak kaj ko so pa vsi, ki izdelujejo cepivo tudi že sami kako cepivo fasal in so tako cepleni in je cepivo proti neumnosti le utopija. Nekako, kot tvoj zapis in moj komentar nanj.

Komentar je bil namenjen @NECEPLJENI

najbl smešn je pa to d goreči anticepilci po svetu cepajo kot muhce. le zakuga nek.

Zelim, da se ti izpolni zelja.

NECEPLJENI, 12.08.2021 ob 22:58

Bi morali ostati doma zaprti. Ne pa, da ogrozate nas cepljene.Upam, da boste imeli se vec prepovedi kot mi cepljeni…CAV

Cepljni, necepljeni An ban pet podgan.

Kaj delajo iz nas?

Sedaj so nas pričeli deliti.

Hvala Bogu sem v okolju, kjer spoštujejo mojo odločitev in jaz njihovo.

Moj poseg v moje telo moja odločitev, vaš poseg v vaše telo, vaša odlocitev.

Je tako prav?

Prav je tako.

Saj bomo vsi ostali doma, cepljeni in necepljeni. Jajo muslimanski izrode se boji protestov.

Bednik, a vidiš, da nimaš nobenih ugodnosti glede na to da si cepljen? Le dodatne probleme si si nakopal, ker si s tem dokazal kak bedak naiven si??

Prisežem, da ste tisti cepljeni še bolj vsiljivi kot tisti necepljeni 😀 Zaenkrat mi še nihče, ki ni cepljen ni vsiljeval svojega mnenja in poniževal, vedno sem to doživela samo od cepljenih, češ kako upajo, da mi, ki se nismo cepili(pa sem prebolela korono marca) nebi smeli  iti nikamor, in da upa, da bomo kaznovani. Smeh 😀 Vsak ima svojo odločitev, kaj bo delal s svojim telesom. Mene briga a se ti cepiš ali ne, to je tvoja odločitev in kdo sem jaz, da bi komu pametovala kaj je dobro in kaj ne? Živi in pusti živeli.

Pandemije bi bilo za davno konec, ce bi se Vsi cepili !!   Zdaj se je izkazalo, koliko debilov premore Slovenija. ;takih, ki se upirajo cepljenju.

???

Haha, dobra ti je tale ??

Stella884, 13.08.2021 ob 08:58

Pandemije bi bilo za davno konec, ce bi se Vsi cepili !!   Zdaj se je izkazalo, koliko debilov premore Slovenija. ;takih, ki se upirajo cepljenju.

Dobr je zdej ovčka 😀

Teslo glupo. Zakaj pa potem cepljeni zbolevajo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close