NEBOJ SE ❤
NE SE BATI
Razodetje 3:20
Glej, stojim pri vratih in trkam: če kdo sliši moj glas in odpre vrata, pridem k njemu in večerjam z njim in on z menoj.
Janez 6:47 “Resnično, resnično, povem vam: Kdor veruje vame, ima večno življenje.”
težko je biti krsčan ker te vedno hoče hudič te ven iz tega vedno te hoče stran vedno pride v glavo vedno prinese ljudje ki nimajo vere in te obrnejo BORIŠ SE VSAK DAN TO JE TAK VELIK TEST DA MORAMO NARAŠČATI DA VIDIMO RESNICO . HUDIČ NEBI NAPADAL PRAZNO BAJTO POMISLI
https://www.24ur.com/popin/tuja-scena/sin-nicka-cannona-izgubil-bitko-z-rakom.html
Naj ta tvoj jeben bog naslednjič otroku pusti živet. Ne rabi sploh bit večno.
Janez 15:18-27 Različica kralja Jamesa 18 Če vas svet sovraži, veste, da je sovražil mene, preden je sovražil vas. 19 Če bi bili od sveta, bi svet ljubil svoje; ker pa niste od sveta, ampak sem vas jaz izvolil iz sveta, vas zato svet sovraži. 20 Zapomni si besede, ki sem ti jo rekel: Hlapec ni večji od svojega gospoda. Če so preganjali mene, bodo preganjali tudi vas; če so se držali mojega izreka, bodo ohranili tudi tvoje. 21 Toda vse to vam bodo storili zaradi mojega imena, ker ne poznajo tistega, ki me je poslal. 22 Če ne bi prišel in jim govoril, ne bi imeli greha; zdaj pa nimajo plašča za svoj greh. 23 Kdor sovraži mene, sovraži tudi mojega Očeta. 24 Če ne bi med njimi storil del, ki jih ni storil nihče drug, ne bi imeli greha; zdaj pa sta oba videla in sovražila tako mene kot mojega Očeta.
Forum je zaprt za komentiranje.