Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Neapelj turistična naselja

Neapelj turistična naselja

Dan

ker vas je veliko tukaj me zanima, če je katera že bila na dopustu okoli Neaplja, najti moram kako dobro obalo in po možnosti kamp z mobilnimi hišicami, pa ne najdem nič pametnega.
Lansko leto smo bili na Kalabriji in je bilo super, letos smo sicer mislili Sicilijo, pa nam še ne bo zneslo, tako da bi rada nekaj okoli Neaplja ali malenkost bol južno.

Hvala za vsako informacijo in lep dan!

Ne vem kako si iskala, tega je dol za 196,5 kroacij….

Codename za iskanje:

Sorrento
Amalfi
Salerno

itd…

google dela čuda:
http://www.google.si/search?num=100&hl=sl&rlz=1G1GGLQ_SLSI263&sa=X&oi=spell&resnum=0&ct=result&cd=1&q=%2Bcamping%2Bsorrento&spell=1

Sej sem našla vse kampe in to, najboljše je na , ti res ponudijo vse, samo želela sem kako izkušnjo iz prve roke, če je kdo že bil in da je preverjeno OK.

Hvala

Mi hodimo vsako drugo leto v Salerno. To je malenkost nižje. Sicer nikoli v kampe ipd.
Če imaš kakšna imena kar vam odgovarja pa načeloma lahko vprašam domačine kaj mislijo.

Na netu pa išči costiera amalfitana. Ne vem če so na tem delu kampi ampak definitivno so to sanjski kraji:)

Bili v Sorrentu v hiškici v kampu. Kopalnica in WC skupna- od kampa. Je bil pa Sorrento izhodiščna točka za celo obalo Amalfija, Capri, Ischio.V kampu je tudi plaža (do plaže kar nekaj stopnic),internet,…Pred kampom ustavi bus, ki te pripelje do Sorrenta.Midva sva v sorrentu rentala skuter in tako prevozila celo obalo Amalfija. Ah, zdej si mi lušte zbudila ;)))
lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close