Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style Ne znam se oblečt

Ne znam se oblečt

Povsod vidim mlade punce, ženske, ki so lepo urejene, niso dolgočasne za videt, imajo lepo kožo, njohova oblačila so živahna, z okusom izbrana… Jaz pa sem tako dolgočasna… Pred porodom je bilo še nakako ok, pač kavbojke, majčka, … Toda zgledala sem bolj kot kaka pubertetnica. Imam 30 let.
Nikakor ne najdem barve, ki bi ustrezala moji polti, prav tako ne vem v kakšno barvo naj pobarvam lase.

Imam zelooo svetlo polt, sem popolnoma bela (poleti na plaži je grozno, vsi me gledajo). Kostanjevo rjave lase, rjave oči, pege. Tanke, rjave obrvi. an paža postrižena, vendar mi vse nekam štrli, pa par sivih las sem dobila v paketu z dojenčkom.
Po porodu se počutim malo bolj odrasla, pa ne bi več nosila samo kavbojk in majčke,… Visokih pet nisem še nikoli obula. Po karakterju sem bolj nežna.

kakšne barve se lepo podajo na tako svetlo polt? Všeč mi je bela barva, rdeča, roza. Bež mi je všeč,a mpak vsak kos oblačila, ki je v tej barvi, ostane v omari, ker je dobro videt samo dokler visi na obešalniku.

Kako pa bi ve oblekle mlado mamico, ki bo morala marca v službo? (sicer se v službi na srečo preoblečem v uniformo). Rada pa bi prišla v službo urejena, lepo oblečena, da me bodo tudo jemali malo bolj resno in nekot eno mlado frkljo. (baje bi mi dali 10 let manj).

Moja prijateljica ti je podobna; njej zelo ustreza turkizna barva, pa svetlo modra/zelena in oranžna/marelična.
Mislim, da bele ona ne nosi, bež pa tudi ne, nosi pa rumeno.

Na tvojem mestu bi šla v Zaro, kupila dvoje malo boljših hlač in nekaj bluzic, dve jopici, kakšen plašček in to je to.

Roza, svetlo modra, turkizno zelena, pogojno črna, v glavnem nežne barve in tak naj bo tudi make up.

Izogibaj je rjave, rdeče in ostalih živih barv.

Šminka naj bo v nežnem odtenku ali pa lip gloss.
Oči naj bodo v skladu z oblačili.

Lasje : malo se pobarvaj, boš imela vsaj bolj svetleče lase, naravni , sploh če so v mišji rjavi, so sila dolgočasni.
Pa malo nakita nase, v skladu s priložnostjo in oblačili seveda, pa boš zelo dobra mačka.

Kupi kakšne hlače, h katerim lahko kombiniraš vse barve in modele… zraven bluzico ali puloverček, mogoče kak šal okrog vratu.. možnosti neomejeno, in taka si lahko vedno in povsod.

Za kakšne elegantne kostime si pa vseeno še premlada.

Visoke pete so vedno pika na i – ampak če kupiš kakšno srednjo peto, bo tudi vredu.

Na tako polt in lase super pristoji petrolej barva, tudi nežna roza, ampak tak bolj pudrast odtenek. Črna in bordo tudi verjetno, morda še bolj temno modra. Ko se jo enkrat navadiš kombinirati, je prav super. Prav tako poskusi s kakšnim koralnim odtenkom, znalo bi biti ok. Bež se je treba res žal izogibati. Če ti je kakšen kos v šampanj, bež, kamelji in podobnih barvah zelo všeč, ga obleci, okoli vratu pa si nadeni kakšen bolj masiven nakit ali pa vsaj temnejši šal, tako da svetel odtenek ne bo prišel diekt na obraz. Tako lahko porabiš tudi kose, ki ti ležijo v omari.

Glede oblek pa čisto za začetek predlagam kakšne nove srajce. Pa ne iskati klasičnih in po telesu krojenih, ampak malo bolj dodelane, lahko jih potem nosiš na jeans in morda prepasaš, pa izgleda zelo stajliš.

Dodaj še vsaj eno obleko za začetek, lahko navadno enobavno. Zraven goste žabice in jopico, če je mraz.

Morda si omisliš še moško krojen blejzer za preko t-shirtov in hlač, pa si urejena.

LP,
Lenka

********************************************************** http://www.Fashionista.si [url=http://www.fashionista.si/si/brskamo-po-omarah/poslji-nam-svojo-omaro]Kaj naj oblečem?[/url]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close