Ne znam poudariti oči in se naličiti!
Zanima me, kako lahko poudarim svoje oči oz. kako naj se namažem, ker s tem pravzaprav nimam prakse. Vse kar naredim je to, da si s korektorjem poskušam nekako skriti podočnjake (pa se še vseeno opazijo), na veke nanesem nekaj sence in namažem trepalnice. S svinčnikom sem si poskusila zarisati črto na zgornji veki pa mi sploh ni ratalo. kljub temu, se mi zdi na na očeh nekaj manjka (imam pa sivo-zelene oči). Prosim, če mi svetujete, kako naj se tega lotim.
Pa še ena prošnja: mi lahko svetujete kakšen puder za normalno do mešano kožo (dostikrat se svetim), recimo kakšnega vlažilnega ki dobro prekriva, ker imam tudi kar nekaj mozoljčkov. (stara sem 24 let)
Kako me jezi, ker se ne znam naličiti, prosim pomagajte mi.
Lep pozdrav……Neli
Pravijo da vaja dela mojstra. Predlagam, da se čim večkrat vsedeš pred ogledalo in vadiš…
Probaj s svetlimi pastelnimi ličili, brez strogih obrob (letošnjo pomlad je takšno ličenje zelo modno), barve izbereš glede na oblačila, uskladiš z barvo šminke na ustih, malo poudariš lička in to je to.
Za dobro prekrivanje mešanega tipa kože Lasting performance od MF.
LP Jadranka
Če želiš, si lahko obrobiš oko spodaj in zgoraj. To lahko narediš kar z senčkami, rabiš le tanek aplikator oz. čopič. Nato ne preveč debelo lepo obrobiš oko – vaja dela mojstra…
Jaz ne delam v salonu, se pa cene make upa gibljejo pri nas na štajerskem od dva do sedem tisoč, odvisno kdo te liči in za kakšno priložnost. (lahek dnevni make up do ti tisočake).
LP Jadranka
Oči najbolj povdariš, če uporabiš nasprotno barvo-kontraste. Za začetek probaj z zeleno.
Nikoli ne uporabljaj samo ene barve. Vnotranjosti očesa uporabi svetlejši odtenek, na sredini nad zenico pa temnejše.
Črne barvide ni treba uporabljati na celi veki, začne se naj pri zunanji strani očesa do sredine, ves čas naj se oža.
l.p.
Tud MB ima tista Katja Fašink šolo ličenja, ampka je treba čakt na vrsto, kar mene ful mot. Več dobiš na strani ************.net ampak je ta stran tuki cenzurirana in je ne morm napisati. Njen gsm je pa 031691753. Mene je pedenala za poroko in je fenomenalna, bla pa sem tud na šoli ličenja. Blo je kul.
LP-Erika
Forum je zaprt za komentiranje.