Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ne zadovolji me :/

ne zadovolji me :/

Neumna je tolk,ker mu je šla na javno pisat.Pisala bi mu na ZS.Tako sem jaz naredila pa mi ni žal….)))[/quote]
Ne vem kdo ali kaj si… ampak nisi dojel/a poante.

Naravna barva las ni odvisna od frizerja, če je blond je lepše, da kar ostane blond.

Jaz sem mu tudi hotla pisat ampak vem, da je poročen in se ne da kar tako.
Škoda truda:)

Mogoče pa ima že vse kapacitete polne. 🙂 Ne sodit vedno po sebi Sadni.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Revček bo spet moral božat tiste kosmate noge in na željo svoje drage, potem še prisiljen gledat novo sezono x-factorja.

Ja no … je pač v srečni vezi. Ona je srečna on pa v vezi. Kaj se čudite? Zarad ene bejbe, ki se norčuje po forumu, namesto, da bi se registrirala in mu privat pisala, pa menda ne bo to idilo kvaril.

Pa dobro, ni vsak tip, ki zgleda kot bejba, bejba. Ne bit tako požrešen. 😉

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Če bi res veliko brala bi razumela zakaj, tako pa…. več sreče prihodnjič. :)[/quote]Priznam ne vem dlih kolk časa pišeš tle gor. Kadar jaz malo pobrskam si ti na monu, kar veliko časa tudi pozno v noč in sem te tut rada prebrskala in prebrala.Tako,da dlih nebi verjela, da imaš ženo,kot pravi Matkic.Mi je žal,da sem se ti sploh oglasla te hotela spoznat tut osebno imet stike ne sam prek branja.Vidim,da te je sam jezik,korajža…. na ekranu v realnem pa rep med noge.Moje mnenje ni več tako o tebi.Ti pa povem da ti je lahko žal,da si me tako odklonil.[/quote]Eh, daj kaj se sedaj opravičuješ, naj ti ne bo žal da ne bo (mojega) repa med (tvojimi) nogami, izberi kakega drugega, saj jih tu kar nekaj opleta s svojimi repi…. :))))

:))) Saj za to se pa gre, da koga v dobro voljo spravimo, a ne? :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Priznam ne vem dlih kolk časa pišeš tle gor. Kadar jaz malo pobrskam si ti na monu, kar veliko časa tudi pozno v noč in sem te tut rada prebrskala in prebrala.Tako,da dlih nebi verjela, da imaš ženo,kot pravi Matkic.Mi je žal,da sem se ti sploh oglasla te hotela spoznat tut osebno imet stike ne sam prek branja.Vidim,da te je sam jezik,korajža…. na ekranu v realnem pa rep med noge.Moje mnenje ni več tako o tebi.Ti pa povem da ti je lahko žal,da si me tako odklonil.[/quote]Eh, daj kaj se sedaj opravičuješ, naj ti ne bo žal da ne bo (mojega) repa med (tvojimi) nogami, izberi kakega drugega, saj jih tu kar nekaj opleta s svojimi repi…. :))))

:))) Saj za to se pa gre, da koga v dobro voljo spravimo, a ne? :)))[/quote]

Ja. Paše mal se nasmejat….

Eh, daj kaj se sedaj opravičuješ, naj ti ne bo žal da ne bo (mojega) repa med (tvojimi) nogami, izberi kakega drugega, saj jih tu kar nekaj opleta s svojimi repi…. :))))

:))) Saj za to se pa gre, da koga v dobro voljo spravimo, a ne? :)))[/quote]

Ja. Paše mal se nasmejat….[/quote] :))))
https://www.youtube.com/watch?v=8EqPBCbtQn0
:)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close