Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ne zadovolji me :/

ne zadovolji me :/

Če bi malo bolj pozorno prebral bi lahko dognal, da ne gre za stiskanje jajc….
Ti si samo gledal kaj je napisano, prebral nisi, a ne? Pol ti pa kar naj jajca trpijo…. :D[/quote]Čist dober sem prebral in VEM zakaj se gre.Drugače je, če sam to počneš kot,da ti to nekdo drug ker pri teh stvareh moraš bit tut previden nežen, kako držiš,kje stiskaš….MI JE ČIST JASEN NE ME UČIT!!!!Punce pa to mal drugače jemljejo.Očitno jih nisi velik sprobal.[/quote]
Madona, to je že kot tista “ameriška” navodila, ko morajo zraven navodila za kuhinjski mešalec napisat, da se ne sme mešat betona in tekočega železa z njim. Zaradi določenih izjem, ki navodila ČIST DOBER RAZUMEJO.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ja, amerikanci rabijo tudi navodila za uporabo avtodoma. Namreč med vožnjo šofer naj ne zapušča vozniškega sedeža, da bi si skuhal kavo….

Mene je mama ucila, da kdor nima v glavi, ima pa v nogah, lol.

punce pa med nogami…

Mene je mama ucila, da kdor nima v glavi, ima pa v nogah, lol.[/quote]
Pravilno, noge trpijo. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Čist dober sem prebral in VEM zakaj se gre.Drugače je, če sam to počneš kot,da ti to nekdo drug ker pri teh stvareh moraš bit tut previden nežen, kako držiš,kje stiskaš….MI JE ČIST JASEN NE ME UČIT!!!!Punce pa to mal drugače jemljejo.Očitno jih nisi velik sprobal.[/quote]
Madona, to je že kot tista “ameriška” navodila, ko morajo zraven navodila za kuhinjski mešalec napisat, da se ne sme mešat betona in tekočega železa z njim. Zaradi določenih izjem, ki navodila ČIST DOBER RAZUMEJO.[/quote]Mogoče bi moral še dopisat, da je pomembno komu zaupaš svoje “premoženje” in da je pri nekaterih bolje, da čim prej izliješ svoj “tekoči kapital” in…. pobegneš… 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

]Mogoče bi moral še dopisat, da je pomembno komu zaupaš svoje “premoženje” in da je pri nekaterih bolje, da čim prej izliješ svoj “tekoči kapital” in…. pobegneš… ;)[/quote]On_A bi ti men zaupal svoje premoženje in se poigral me podučil, pokazal kako do dobrega seksa jaz bi rada dobro in dolgo.Sem pripravljena te stvari deliti s tabo.ZAKAJ?Veliko te berem si mi zelo všeč in te jemljem resno.NE ME RAZOČARAT..

On_A bi ti men zaupal svoje premoženje in se poigral me podučil, pokazal kako do dobrega seksa jaz bi rada dobro in dolgo.Sem pripravljena te stvari deliti s tabo.ZAKAJ?Veliko te berem si mi zelo všeč in te jemljem resno.NE ME RAZOČARAT..[/quote]Moram te, hočem te…… razočarat 😉

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

On_A bi ti men zaupal svoje premoženje in se poigral me podučil, pokazal kako do dobrega seksa jaz bi rada dobro in dolgo.Sem pripravljena te stvari deliti s tabo.ZAKAJ?Veliko te berem si mi zelo všeč in te jemljem resno.NE ME RAZOČARAT..[/quote]Moram te, hočem te…… razočarat ;)[/quote]Prosim zakaj moraš, hočeš me…..razočarat ???(((

Moram te, hočem te…… razočarat ;)[/quote]Prosim zakaj moraš, hočeš me…..razočarat ???((([/quote]Če bi res veliko brala bi razumela zakaj, tako pa…. več sreče prihodnjič. 🙂

Prosim zakaj moraš, hočeš me…..razočarat ???((([/quote]Če bi res veliko brala bi razumela zakaj, tako pa…. več sreče prihodnjič. :)[/quote]
Topli brat.

Prosim zakaj moraš, hočeš me…..razočarat ???((([/quote]Če bi res veliko brala bi razumela zakaj, tako pa…. več sreče prihodnjič. :)[/quote]

A je ne bi odrešil? Meni si že svetoval tako?

Z drugimi besedami… piši mu na privat, ker njegova žena bere tudi MON pa ne sme kaj preveč rečt….

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Če bi res veliko brala bi razumela zakaj, tako pa…. več sreče prihodnjič. :)[/quote]

A je ne bi odrešil? Meni si že svetoval tako?[/quote]To pa ne, sem samo fprašal, ko to gre 😉 :)))

Sam sebi si pljunil v skledo. Sedaj boš pa stradal fuka do konca življenja.

Lp

Enostavno Bog

Kolk si ti beden!

Prosim zakaj moraš, hočeš me…..razočarat ???((([/quote]Če bi res veliko brala bi razumela zakaj, tako pa…. več sreče prihodnjič. :)[/quote]Priznam ne vem dlih kolk časa pišeš tle gor. Kadar jaz malo pobrskam si ti na monu, kar veliko časa tudi pozno v noč in sem te tut rada prebrskala in prebrala.Tako,da dlih nebi verjela, da imaš ženo,kot pravi Matkic.Mi je žal,da sem se ti sploh oglasla te hotela spoznat tut osebno imet stike ne sam prek branja.Vidim,da te je sam jezik,korajža…. na ekranu v realnem pa rep med noge.Moje mnenje ni več tako o tebi.Ti pa povem da ti je lahko žal,da si me tako odklonil.

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

umeram od smeha 😀

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

hehe.. evo On.. pa je šel f.u.k po gobe oz je splaval po vodi… zdaj je že nekje na meji… še malo pa bo pri Slavonskem brodu…

Kolk ste navdušeni nad ženskico (ali moškim, to nikoli ne bomo vedeli), ki je napisala par stavkov, ki ste jih v bistvu VI želeli slišati in zdaj mislite, da je On_ na slabšem, ker ni šel njene igre? Kolk ste naivni in padate na forumski trač.

Keri vrtec….

Ampak smešno je pa vseeno :-))))

Kako so eni naivni, ki mislijo, da so drugi nasedli… ampak ja… kar je blond ostane blond, ne glede na frizerjev trud..

Neumna je tolk,ker mu je šla na javno pisat.Pisala bi mu na ZS.Tako sem jaz naredila pa mi ni žal….)))

keri trolčki… bogi On_ upam da žena bere… spet bo moral kazat vse ZSje… itak ne sme brisat… MORA pokazat, drugač ne bo fuka 😛

@ŽELIM TE, če bi imela resne namene, bi človeka žicala prek ZS ne javno, torej se norčuješ, nekaterim pa je to celo smešno…kako mičkeno rabite nekateri, da vam je polepšano življenje.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close