ne zadovolji me :/
Ej, a teb lahko pride z vsako žensko? :)[/quote]
Jaz bi pa vprašala? Ali moškim sploh kdaj ali s kako ne pride? To je bolj žensko-moški problem, ker smo ženske anatomsko in čustveno bolj zapletena bitja. 🙁 On?[/quote]
Hmmmm…. tu bi lahko bil celo problem, ker bi ona mislila kako je dober, ko njemu ne pride v bistvu bi mu bilo pa tako zanič, da mu tudi prišlo ne bi….. iz tega se lahko izpelje, da ste lahko srečne tiste ob katerih vašim dragim (čim)prej pride, ker to pomeni da ste res top…. 😉
Jaz bi pa vprašala? Ali moškim sploh kdaj ali s kako ne pride? To je bolj žensko-moški problem, ker smo ženske anatomsko in čustveno bolj zapletena bitja. 🙁 On?[/quote]
Hmmmm…. tu bi lahko bil celo problem, ker bi ona mislila kako je dober, ko njemu ne pride v bistvu bi mu bilo pa tako zanič, da mu tudi prišlo ne bi….. iz tega se lahko izpelje, da ste lahko srečne tiste ob katerih vašim dragim (čim)prej pride, ker to pomeni da ste res top…. ;)[/quote]
Hja, mogoče pa res. Mojemu (pre) hitro pride in znajo biti težave. Če je pa še luč odprta je še huje. Mogoče to res nekaj pomeni. Hvala On 🙂 Pa sem se izdala.
Hmmmm…. tu bi lahko bil celo problem, ker bi ona mislila kako je dober, ko njemu ne pride v bistvu bi mu bilo pa tako zanič, da mu tudi prišlo ne bi….. iz tega se lahko izpelje, da ste lahko srečne tiste ob katerih vašim dragim (čim)prej pride, ker to pomeni da ste res top…. ;)[/quote]
Hja, mogoče pa res. Mojemu (pre) hitro pride in znajo biti težave. Če je pa še luč odprta je še huje. Mogoče to res nekaj pomeni. Hvala On 🙂 Pa sem se izdala.[/quote]V bistvu imaš enostavno rešljiv problem: ugasneš luč in kovter čez glavo…. 😀
Načeloma se ne, ker ker jih ni malo, ki jim pride s takim, ki ga ne ljubijo in ni malo tudi takih, ki ograzem hlinijo – menda iz globoke ljubezni (da partner ne bo užaljen).[/quote]
Verjetno sem razmišljala na daljši rok. Hlinjenje ne pripelje nikamor, samo v prikrito nezadovoljstvo, ki sčasoma postane odkrito.
Hja, mogoče pa res. Mojemu (pre) hitro pride in znajo biti težave. Če je pa še luč odprta je še huje. Mogoče to res nekaj pomeni. Hvala On 🙂 Pa sem se izdala.[/quote]V bistvu imaš enostavno rešljiv problem: ugasneš luč in kovter čez glavo…. :D[/quote]Spomnil sem se še ene možnosti…. 😉
Da vzameš stvari v svoje roke – dobesedno.
Da lahko “samček” doživi vrhunec, da izbrizga seme, mora dvignit testise. Za ta namen obstaja mišica, ki se sproži samodejno predno doživi vrhunec, drugače so testisi spuščeni v mošnji, kjer je nekoliko nižja (za 1/2c) temp. kot v telesu, ker za tvorbo semenčec je to nujno potrebno.
Po domače povedano, če ga boš prijela za jajca tako, da jih ne bo mogel dvignit mu ne bo prišlo…. dokler ga boš tako držala.
Če mu vseeno pride ga nisi držala pravilno in več sreče prihodnjič. :))
Ej ne jo hecat, da mu jih ne bo še podrobila, pol bo šele žalost…. 😉 !
Ne smeš ga direkt za testise stiskat, zgolj za tisti del mošnje, da jih mišica ne bo mogla povleč k telesu – morajo ostat v spodnjem delu mošnje, s prsti naredi kot en obroč med telesom in ostalim “premoženjem”.
Ok? 🙂
Pa še kaj se oglasi 😉
[/quote]Ej ne jo hecat, da mu jih ne bo še podrobila, pol bo šele žalost…. 😉 !
Ne smeš ga direkt za testise stiskat, zgolj za tisti del mošnje, da jih mišica ne bo mogla povleč k telesu – morajo ostat v spodnjem delu mošnje, s prsti naredi kot en obroč med telesom in ostalim “premoženjem”.
Ok? 🙂
Punce ne nasedajte temu,kar vam On predlaga,uči pač kakor koli že,ker se, da to tudi na drugačne lepše načine izvest,da je dlje lepo. Ne pa na tak način.On_ si kar naj stiska jajca pa tut, če mu oči ven padejo…Ne nasedajte to je za nas moške ZELO BOLEČE NEPRIJETNO…Mogoče On_ sam to izvaja in ve kolk lahko stisne svoja jajca.BODITE PREVIDNE!!!
Ej ne jo hecat, da mu jih ne bo še podrobila, pol bo šele žalost…. 😉 !
Ok? :)[/quote]
Punce ne nasedajte temu,kar vam On predlaga,uči pač kakor koli že,ker se, da to tudi na drugačne lepše načine izvest,da je dlje lepo. Ne pa na tak način.On_ si kar naj stiska jajca pa tut, če mu oči ven padejo…Ne nasedajte to je za nas moške ZELO BOLEČE NEPRIJETNO…Mogoče On_ sam to izvaja in ve kolk lahko stisne svoja jajca.BODITE PREVIDNE!!![/quote]Če bi malo bolj pozorno prebral bi lahko dognal, da ne gre za stiskanje jajc….
Ti si samo gledal kaj je napisano, prebral nisi, a ne? Pol ti pa kar naj jajca trpijo…. 😀
Punce ne nasedajte temu,kar vam On predlaga,uči pač kakor koli že,ker se, da to tudi na drugačne lepše načine izvest,da je dlje lepo. Ne pa na tak način.On_ si kar naj stiska jajca pa tut, če mu oči ven padejo…Ne nasedajte to je za nas moške ZELO BOLEČE NEPRIJETNO…Mogoče On_ sam to izvaja in ve kolk lahko stisne svoja jajca.BODITE PREVIDNE!!![/quote]Če bi malo bolj pozorno prebral bi lahko dognal, da ne gre za stiskanje jajc….
Ti si samo gledal kaj je napisano, prebral nisi, a ne? Pol ti pa kar naj jajca trpijo…. :D[/quote]Čist dober sem prebral in VEM zakaj se gre.Drugače je, če sam to počneš kot,da ti to nekdo drug ker pri teh stvareh moraš bit tut previden nežen, kako držiš,kje stiskaš….MI JE ČIST JASEN NE ME UČIT!!!!Punce pa to mal drugače jemljejo.Očitno jih nisi velik sprobal.
Forum je zaprt za komentiranje.