ne zadovolji me :/
Glede na to, da mu je to prvič in glede na to da je zate popolen (samo sex ne štima) bi mu lahko dala še nekaj časa da natrenira saj ne more biti kr od enkrat dober jebač če prej ni nikoli treniral…boš mogla bit z njim malo bolj potrpežljiva ali si pa enga dobrega jebača najdi pa bodi z njim.
Ja tik preden se ga dotakne, se umakne. Ti si pa tud… neiznadljiv. Timing je važen in trening. :)[/quote]
Kdo se naj umakne, preden se ga dotakne? A on naj se umakne preden se ga ona dotakne? aha no zato pa si ti toliko bolj iznajdljiv res… :)[/quote]
Pomembno je medsebojno sodelovanje v takem primeru. Komunikacija, besedna ali z gestami. Lahko jo recimo debelo pogleda, ko je tik pred. Ona se umakne, on pa skuša zadržati. Če je bilo prepozno, ve za naslednjič. Simpl je. 🙂
Daj ti pa poskeniraj, kar si napisala, da še mi vidimo. Bo vsaj mogoče kaka korist od tega. 🙂
Če on noče videti, da ima težave, kakor tudi ona raje naslavlja intimna vprašanja na anonimne forume, namesto da bi oba zbrala pogum in se pogovorila, se ne bosta premaknila iz mrtve točke. Zato situacija res zgleda brezizhodna…[/quote]
Mislim, da se vsak svoje težave kar dobro zavedata, ampak vsak na svojem bregu. Problem je, ker pri tem “mežita” (se ne pogovarjata o njej) oziroma upata, da drugi ne bo opazil. On upa (misli) da bo njej tako ok, ona pa upa, da bo on sam na brzino nekaj popravil, spremenil. Tako se pa težko kaj reši.
Mah nevem model je okoli 30 star če sem prav prebral pa ni tolko izkušen in je čisto normalno, da jo nemore dobro nategnit saj nima pojma kako.
Ona pa zgleda ne upa nič rečt daj ma mal tako al pa tako…naj mu ga vrže na roke ali pa mu ga malo fafne, da mu pride ali pa naj si ga model zaćne drkat enkrat ali dvakrat na dan tako, da bo recimo ko bosta seksala dalj časa zdržal in v procesu zadovoljil svojo žensko pa bo problem rešen.
A mi kdo razlozi, kaj pomeni “zadovoljiti svojo zensko”? A ce “bosta seksala dalj casa” bo pa ze kar “zadovoljena”?? Cisto ste me zmedli. :)[/quote]
Če žensko dražiš 2 sekundi, ali pa, če jo 5 minut, bo pri zadnjem gotovo čutila večje zadovoljstvo. Kar pa še ne pomeni, da bo problem rešen. Ampak nekje je treba začet. Ne moreš iz rookija v casanovo čez noč.
Res pa je, da se da žensko zadovoljiti tudi drugače, kot s penetracijo, ampak to je že druga tema (v tej temi). Če je volja seveda. :))
Forum je zaprt za komentiranje.