Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek ne zadovolji me :/

ne zadovolji me :/

Zanimivo je tebi, ki ne vidiš niti razlik v pristopu avtorja, niti marsikaj drugega. Kaj pa, če je slab seks posledica slabega odnosa? Sicer dvomim, da si ti sposoben to razumeti, ker izkušenj takih kolikor vem nimaš, seks pa ti je še vednona prvem mestu.

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Problem je, da je vse bolj mlačno že tako ali tako, pol pa še dobrega seksa ni, da bi zadevo malo pogrel.[/quote]Mlačna je ona, ki pričakuje nekaj oh in sploh za kar se menda niti potrudila ni. Zgolj ležanje na hrbtu in čakanje, da bo on odlično opravil…. ne vem. A to je za vas dovolj, da se uležete?[/quote]

A bejž no. Tipu pride, še predno ga notri dobro da….in glej glej, spet je ona kriva, kdo pa :-)))
Da ne govorimo o temu, da se tip nič ne sekira….njemu je prišlo, ona naj pa zase poskrbi :-)))

Pa res… Dater ni registriran.. nisem opazil do sedaj 🙂

Zanimivo je tebi, ki ne vidiš niti razlik v pristopu avtorja, niti marsikaj drugega. Kaj pa, če je slab seks posledica slabega odnosa? Sicer dvomim, da si ti sposoben to razumeti, ker izkušenj takih kolikor vem nimaš, seks pa ti je še vednona prvem mestu.[/quote]

Kaj pa če je slab seks enostavno posledica tega, da ženska nima ”skilla” oz po slo sposobnosti….

Strinjam se da če tipu pride prej kot v 10 minutah je nekaj narobe z njim, ampak zanima me kaj pa je ona do sedaj naredila, da bi to popravla?

Razen da jamra na MONu seveda…..

Je tipu rekla, se je pogovrla?

Dvomim

Ja Marko, seks mi je na prvem mestu, zdaj pa povej, kaj drugega pa je tej ženski na prvem mestu, če bo dala tipa stran zaradi (preslabega) seksa?

Če je baje drugač taki dober srček pa vse pa ”idealen” v vsem razen v seksu…

Ker jaz ne najdem drugega odgovora kot to, da je tudi njej pol seks na prvem mestu…. pa še ženska je…. šokantno!

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Problem je, da je vse bolj mlačno že tako ali tako, pol pa še dobrega seksa ni, da bi zadevo malo pogrel.[/quote]Mlačna je ona, ki pričakuje nekaj oh in sploh za kar se menda niti potrudila ni. Zgolj ležanje na hrbtu in čakanje, da bo on odlično opravil…. ne vem. A to je za vas dovolj, da se uležete?[/quote]
Jaz mislim, da je še bolje, da se ne premika, v dotičnem primeru. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ti si se pa čudil, zakaj ti nikoli ni odpisal na privat a ne. 🙂

Mislim, da je v tem primeru slab seks izključno zaradi njegove neizkušenosti. Morda tudi njene. Glede na to, da mu pride takoj, bi rekel, da ima ona super “skill”. 🙂

Mlačna je ona, ki pričakuje nekaj oh in sploh za kar se menda niti potrudila ni. Zgolj ležanje na hrbtu in čakanje, da bo on odlično opravil…. ne vem. A to je za vas dovolj, da se uležete?[/quote]

A bejž no. Tipu pride, še predno ga notri dobro da….in glej glej, spet je ona kriva, kdo pa :-)))
Da ne govorimo o temu, da se tip nič ne sekira….njemu je prišlo, ona naj pa zase poskrbi :-)))[/quote]Če je pa tako potem je pa očitno predobra zanj in tip prehitro “pregori” …. :)))
Samo če njemu uspe prit do konca, njej pa ne… kdo je potem kriv, da se ni potrudil? 😉 On je dobil kar je iskal/rabil….. :))))
Hudič je če ona njemu ne pove, da jo je pustil na pol poti oz njemu ni mar za to, da je ostala na suhem. Drugače pa obstajajo neke vaje s katerimi si moški lahko poveča kontrolo nad tem kako in kdaj bo “končal”. Podobno kot Kegljeve vaje pri ženskah.

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Mislim, da je v tem primeru slab seks izključno zaradi njegove neizkušenosti. Morda tudi njene. Glede na to, da mu pride takoj, bi rekel, da ima ona super “skill”. :)[/quote]

mene je bolj zanimalo tole:

Torej še enkrat, če tale ženska da tega tipa za katerega TRDI, daj e drugač super ”idealen” tip z dobrim srcom VSTRAN, pomeni da je seks prevagal, vse te ”silne” pozitivne lastnosti………

Kaj je drugega potem to kot da ji je seks na prvem mestu 🙂

.............................................................................................. [b]''Your time is the greatest gift you can give to someone.'' - Rick Warren[/b]

Ti si se pa čudil, zakaj ti nikoli ni odpisal na privat a ne. :)[/quote]
A ne moreš da ne bi.. Spravil si me v zadrego 🙂

Saj je registriran, pod drugim nickom:).

No pol pa povej kam mu ti to že ves čas pišeš?

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

No pol pa povej kam mu ti to že ves čas pišeš?[/quote]

Verjetno meni, ker sem še edini registriran od veličastnih štirih 😛

No pol pa povej kam mu ti to že ves čas pišeš?[/quote]

Verjetno meni, ker sem še edini registriran od veličastnih štirih :P[/quote]

Kateri so/ste veličastni štirje? Razsvetli me:).

Ja saj pravim, da je slab seks lahko posledica slabega odnosa. Če ni bilo niti pogovora okrog tega, je to zame zelo slab/površen odnos. Pri takih pa običajno res izpade, da je seks na prvem mestu (ker je tako najlažje krivdo, odgovornost preložiti na drugega). Rešitev je torej morda v spremembi odnosa, kar pomeni, da je na prvem mestu morda odnos, k čemur pa bo morala tudi sama prispevati.

To bi pa se jaz rad zvedel. Ti kar z besedo na plano, lol.

To bi pa se jaz rad zvedel. Ti kar z besedo na plano, lol.[/quote]

A ti pošljem kar ZS?:))))

Ja saj pravim, da je slab seks lahko posledica slabega odnosa. Če ni bilo niti pogovora okrog tega, je to zame zelo slab/površen odnos. Pri takih pa običajno res izpade, da je seks na prvem mestu (ker je tako najlažje krivdo, odgovornost preložiti na drugega). Rešitev je torej morda v spremembi odnosa, kar pomeni, da je na prvem mestu morda odnos, k čemur pa bo morala tudi sama prispevati.[/quote]
Se strinjam, vendar ne v tem primeru. Če tipu pride ko mu ga ona pogleda, potem sexa sploh ni.. so neke vrste igric lahko namesto tega… ampak samo s temi nadomestki se ne da živet. Vsaj nekateri ne bi mogli, da ne bom rekel za vse. In ta “njegov” problem nima nobene veze z odnosom samim.

Njen stil natepavanja prazne slame… znano in dolgočasno…

Verjetno meni, ker sem še edini registriran od veličastnih štirih :P[/quote]

Kateri so/ste veličastni štirje? Razsvetli me:).[/quote]

Tebe ne bom nič razsvetljeval, ker morš it v modre globine, tam pa ni svetlobe, vsaj ne kaj dosti 🙂

Srž težave je njegova nezainteresiranost zadovoljit partnerko in njeno ne poskušanje reševati težavo….

Jaz dvomim da mu je karkoli nedvoumnega rekla v stilu

”mene ne zadovolji najin seks, daj probajva tak…..”

In zato sta kriva oba….. je pa njegova težave v mojih očeh bistveno bolj problematična.

Ja saj pravim, da je slab seks lahko posledica slabega odnosa. Če ni bilo niti pogovora okrog tega, je to zame zelo slab/površen odnos. Pri takih pa običajno res izpade, da je seks na prvem mestu (ker je tako najlažje krivdo, odgovornost preložiti na drugega). Rešitev je torej morda v spremembi odnosa, kar pomeni, da je na prvem mestu morda odnos, k čemur pa bo morala tudi sama prispevati.[/quote]
Se strinjam, vendar ne v tem primeru. Če tipu pride ko mu ga ona pogleda, potem sexa sploh ni.. so neke vrste igric lahko namesto tega… ampak samo s temi nadomestki se ne da živet. Vsaj nekateri ne bi mogli, da ne bom rekel za vse. In ta “njegov” problem nima nobene veze z odnosom samim.[/quote]
Ja, na začetku smo vsi bili zelo podobni a ne. Morda je potrebno le malo potrpljenja, da se tip privadi in bo potem prava veselica v postelji. Njena odločitev pa je, če je tega “čakanja” vreden.

Njen stil natepavanja prazne slame… znano in dolgočasno…[/quote]

Tolk kot ti natepavaš prazno slamo….mislim, da ga ni tebi podobnega junaka. In dej me že enkrat pozabi, ker si nadležen.

Njen stil natepavanja prazne slame… znano in dolgočasno…[/quote]

Tolk kot ti natepavaš prazno slamo….mislim, da ga ni tebi podobnega junaka. In dej me že enkrat pozabi, ker si nadležen.[/quote]

Saj ti si tudi nadležna, pa te moramo prenašat, pa jaz sem komu nadležen, pa tak dalje pa dalje…. 😀

Tolk kot ti natepavaš prazno slamo….mislim, da ga ni tebi podobnega junaka. In dej me že enkrat pozabi, ker si nadležen.[/quote]

Saj ti si tudi nadležna, pa te moramo prenašat, pa jaz sem komu nadležen, pa tak dalje pa dalje…. :D[/quote]

Ja, tako to gre, enim bolj sedeš in oni tebi, drugim pač ne. Samo enTip ima posebne travme zaradi mene, pa mu želim, da se pozdravi, zato sem to izpostavila.

Meni pri eni tudi skoraj vedno “prehitro” pride. Ima pac tako zajebano anatomijo, da si ne znam pomagati. Ampak zacuda se me niti po dveh letih se ni navelicala. Ce bo vse po sreci bova ze naslednji teden vajo ponovila. Se mene zanima kako bo. 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close