Ne visoka ženska, srednja leta, dolgi ravni lasje do sredine hrbta?
Ravno obratno od tvojih naštetih- višina okoli 180cm, nespuščeni, speti vedno v kakšno kito alli čop domiselno, svetla barva; hmnja, se obračajo za menoj, ustavljajo in me vabijo na “kavo” – pa tega nočem. Mi je to prav moteče včasih. Ne hrani to mojega ega inker imam tega že preko glave dovolj še iz mladostnih let. Sem navajena, utrjena.
Postriči in pogršati se pa tudi nočem, sem kar in kdor sem , tudi po 40em- zakaj bi naravno lepoto oziroma darilo matere narave uničevala, če ni treba? IN ja, sem hvaležna tudi genetiki, da se je tako dobro in lepo porazporedila. Nekatere smo še vedno zelo zadovoljne nad tistim, kar vidimo vsak dan v ogledalu, z nasmeškom na obrazu. In da ne zapravljamo minut in uric svojega življenja za dnevno pretirano stanje pred ogledali za pleskanje, prikrivanje, zakrivanje, poudarjanje. Je pa res, da ni vse samo v laseh, barvi oči – tudi poteze obraza, pa celotna postava je pomembna – in da skrbiš za svojo psihofizično kondicijo, da se ne zapustiš.
Tako da – če je ženska samozavestna, zakaj pa ne – saj se zase ureja, da njo to osrečuje – ali pa nekatere počnete to samo zato, da bi ugajale drugim, bile opažene, usmerjale pozornost tako nase, želite tudi drugače sice izstopati iz povprečnega?
nepreusmerjanje pozornosti nase, 29.10.2021 ob 16:30
Ravno obratno od tvojih naštetih- višina okoli 180cm, nespuščeni, speti vedno v kakšno kito alli čop domiselno, svetla barva; hmnja, se obračajo za menoj, ustavljajo in me vabijo na “kavo” – pa tega nočem. Mi je to prav moteče včasih. Ne hrani to mojega ega inker imam tega že preko glave dovolj še iz mladostnih let. Sem navajena, utrjena.
Postriči in pogršati se pa tudi nočem, sem kar in kdor sem , tudi po 40em- zakaj bi naravno lepoto oziroma darilo matere narave uničevala, če ni treba? IN ja, sem hvaležna tudi genetiki, da se je tako dobro in lepo porazporedila. Nekatere smo še vedno zelo zadovoljne nad tistim, kar vidimo vsak dan v ogledalu, z nasmeškom na obrazu. In da ne zapravljamo minut in uric svojega življenja za dnevno pretirano stanje pred ogledali za pleskanje, prikrivanje, zakrivanje, poudarjanje. Je pa res, da ni vse samo v laseh, barvi oči – tudi poteze obraza, pa celotna postava je pomembna – in da skrbiš za svojo psihofizično kondicijo, da se ne zapustiš.
Tako da – če je ženska samozavestna, zakaj pa ne – saj se zase ureja, da njo to osrečuje – ali pa nekatere počnete to samo zato, da bi ugajale drugim, bile opažene, usmerjale pozornost tako nase, želite tudi drugače sice izstopati iz povprečnega?
Saj hočes biti opažena nisi samozavestna ampak si sama sebi všeč. Take pravi moški niti ne pogleda, ker že tvoja energija žali druge ženske kaj šele moške.
Ženske so vse lepe. Jaz imam dolge in nikoli več se ne mislim postriči na kratko. Toliko več možnosti je z dolgimi, da si lahko vsak dan drugačna. Spuščene imam le ko mi ni treba delati, kuhati, torej ko gremo kam na sprehod ali na lepše. Drugače pa vedno speti, v kitkah in raznih čopih ter kombinacijah. Barvani, ker mi ta barva paše bolj kot moja naravna.
Če so negovani, čisti, lepo postriženi in ženski pašejo na obliko obraza, starost in višina ne igrajo vloge.
Neprivlačno, 29.10.2021 ob 16:53
Neprivlačno in oklepanje mladosti. Zoprna ženska.
Oklepanje mladosti… Kot da si ne bi vsi želeli ohranjati mladosten videz, dokler ga lahko.
Dolgi lasje na starejši ženski, so lahko zelo lepi. Morajo pa biti potem zares negovani, vedno čisti, brez razcepljenih konic. Štrenasti,redki lasje, žensko še bolj postarajo. Če ima take lase, je bolje, da se ostriže. Če pa ima bujne, čudovite lase kot kakšna šestnajst letnica, potem ne vidim razloga, zakaj bi se jim odrekla. Ravno tako, če ima lepo postavo, zakaj bi jo skrivala v vrečastih oblačilih.
Zakaj bi možje starejših dam, ki so ravno tako starejši moški, bili prikrajšani za tak lep ženski okras, kot so dolgi in bujni lasje? Zakaj bi ga morali občudovati drugje, pri mlajših ženskah, če imajo lahko to tudi doma?
Če imaš krasne dolge lase, jih nosi. Ne poslušaj predsodkov nekaterih. Nikoli nisi prestara, da bi bila lahko ženstvena in lepa.
razpuščeni lasje, 29.10.2021 ob 16:17
Izgleda lepo, privlačno? Visoka 1,60m, srednja leta, od 45 do 55 let, dolgi ravni spuščeni lasje do sredine hrbta. Nosi katera? Ne speti v čop, temveč razpuščeni. normalno negovani.
V teh letih si dovolj stara, da nosiš to s čimer se TI najbolje počutiš.
Evo, tu imate eno lepo starejšo dolgolasko, ki se celo barva ne…
bedarija333, 29.10.2021 ob 16:34
Saj hočes biti opažena nisi samozavestna ampak si sama sebi všeč. Take pravi moški niti ne pogleda, ker že tvoja energija žali druge ženske kaj šele moške.
iz katere jame si pa ti prilezlo danes?
Preberi si še 1x mojprvi odstavek, pa pametuj. Kako ti razumeš, citirano… “pa tega nočem”…. ? Ne posplošuj in ne lepi neke etikete v stilu kamor gre bik, gre še štrik. Nismo vse enake tistim, s katerimi imaš ti morda take izkušnje.
Vsaka ženska je drugačna. Če ima ženska lepe lase, čiste, urejene, negovane, ima lahko tudi daljše lase. Moja soseda je imela čudovite, dolge lase, ponavadi je nosila kito. Ko si je lase razpustila, je bila resnično čudovita. Mislim, da je imela dolge lase nekje do 50. leta, potem se je ostrigla.
Jaz bi bila z dolgimi lasmi kot čarovnica. Že nekaj let sem ostrižena na kratko in sem čisto zadovoljna.
Bivša, 29.10.2021 ob 17:29
Evo, tu imate eno lepo starejšo dolgolasko, ki se celo barva ne…
Ima ogromno blond pramenov na sive lase in izgleda čudovito.
Barva, 29.10.2021 ob 19:48
Ima ogromno blond pramenov na sive lase in izgleda čudovito.
Nisem poznavalka barvanja las… Najbrž so res prameni, ja. Ampak nič hudega, saj tu je govora o dolgih laseh pri starejši ženski. Barvajo se pa itak tudi mlade.
Ja, se strinjam, čudovito izgleda
Forum je zaprt za komentiranje.