Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › Ne verjamem več,da je omikron tako nalezljiv

Ne verjamem več,da je omikron tako nalezljiv

Odgovor na objavo uporabnika
neprijetna dejstva, 23.01.2022 ob 12:57

Dr. Avčin: “Že cepljenje z enim odmerkom otroka glede na študije razmeroma dobro zaščiti pred večorganskim vnetnim sindromom…. Po mojem mnenju za nobeno drugo otroško bolezen ne bi čakali, če bi bili soočeni s tako številko.” https://t.co/Oj3uF1tEEW

— Roman Jerala (@rjerala) January 22, 2022

Doslej smo imeli že za dva šolska avtobusa otrok z večorganskim vnetnim sindromom, pravi otroški imunolog dr. Avčin. “Glede na število prebivalcev smo v svetovnem vrhu.” Večina teh otrok ni imela nobene predhodne kronične bolezni, bili so zdravi otroci. https://t.co/nBJivZ1jTM

— N1 Slovenija (@n1slovenija) January 22, 2022

Otroški imunolog Tadej Avčin: Skrbi me nepredvidljivost virusa

se opravičujem, ampak jaz tem izjavam nič več ne verjamem, četudi so izrečene s strani zdravnikov, spomnimo, tudi 19 letnika na intenzivi so si izmislili…

mi zares ne vemo ali je vse to res, čisto možno si take cifre izmislijo samo zato,da propagirajo cepljenje… da ga propagirajo povsem nekritično in z vsemi možnimi sredstvi tako politika, mediji kot tudi medicina – pa vemo.

Torej doktor sporoca, cepivo sciti pred vecorganskim vnetjem, ampak vecorgansko se dobi od korone, proti kateri cepivo ne sciti.

Jap jaz sem pa po zupi priplavala. :))

Pa kdo jim se verjame.?

yram, 23.01.2022 ob 13:11

Torej doktor sporoca, cepivo sciti pred vecorganskim vnetjem, ampak vecorgansko se dobi od korone, proti kateri cepivo ne sciti.

Jap jaz sem pa po zupi priplavala. :))

Pa kdo jim se verjame.?

Kaj pa če cepljenje ne preprečuje okužbe, preprečuje pa hujši potek, long covid in VVS? Je v tvojem enostavnem črno-belem svetu to možno?

Verjamejo jim debili. V glavnem so to janšistični debilni kletni troli.

voila, 23.01.2022 ob 13:02

se opravičujem, ampak jaz tem izjavam nič več ne verjamem, četudi so izrečene s strani zdravnikov, spomnimo, tudi 19 letnika na intenzivi so si izmislili…

mi zares ne vemo ali je vse to res, čisto možno si take cifre izmislijo samo zato,da propagirajo cepljenje… da ga propagirajo povsem nekritično in z vsemi možnimi sredstvi tako politika, mediji kot tudi medicina – pa vemo.

paranoja je tudi bolezen, ki se da zdraviti

Katerega 19-letnika so si izmislili? A ko poročajo, da je nekdo umrl zaradi posledic cepljenja pa verjameš?  In okuženim politikom, ki so 3x cepljeni tudi verjameš?  Gojcu, ki je cepljen pristav v bolnici, verjameš? Zakaj, če pa itak vsi lažejo? Aja, verjameš tistim novicam, ki pašejo v tvoje prepričanje, ostalim pa ne. Zelo priročno.

Jahno, 23.01.2022 ob 13:38

Kaj pa če cepljenje ne preprečuje okužbe, preprečuje pa hujši potek, long covid in VVS? Je v tvojem enostavnem črno-belem svetu to možno?

lepoooo prosim no – to so si izmislili, zato da še naprej promovirajo zanič cepiva…

ni nobenih dokazov, da to preprečuje – ker če bi bili potem v bolnici NE BI SMELO BITI CEPLJENIH SPLOH IN TUDI TI NE BI SMELI BITI NA INTENZIVNI, SPLOH PA NE UMIRATI… vemo, da vse to lahko doživljajo tudi cepljeni žal.

in ne mi z oslabelimi, pa pridružene bolezni – še posebej, ker so ti isti dohtareji najprej pocepili prav vse te,da bi jih cepivo varovalo…

robi9, 23.01.2022 ob 13:41

Verjamejo jim debili. V glavnem so to janšistični debilni kletni troli.

niti slučajno nisem Janševka, preziram njegovo politiko. JJ se mi gnusi.

je  pa res, da sem naravoslovno izobražena in ne nasedam facebook “dohtarjem” in nisem paranoik.

raje verjamem številkam kot govoricam.

Neprijavljena, 23.01.2022 ob 12:46

Pri nas je zbolel necepljen otrok. Je bil par dni kar bogi. Oba testa +. Ostali na hitrem testu -. Po enem tednu še nismo zboleli, niti ne smrkamo in nimamo nobenih simptomov. Doma ne nosimo mask in se ne razkužujemo. Otrok je brez dodatnih ukrepov hodil po hiši. Je pa en odrasel cepljen, drug odrasel in drug otrok pa ne. Niti ne vemo da bi preboleli že prej.

Pri nas so nekateri člani družine zboleli šele 9. dan od potrjene okužbe prvega člana, ki je zbolel. Za omicronom. Tako da je dosti od imunskega sistema odvisno

Nitine, 23.01.2022 ob 13:43

Katerega 19-letnika so si izmislili? A ko poročajo, da je nekdo umrl zaradi posledic cepljenja pa verjameš?  In okuženim politikom, ki so 3x cepljeni tudi verjameš?  Gojcu, ki je cepljen pristav v bolnici, verjameš? Zakaj, če pa itak vsi lažejo? Aja, verjameš tistim novicam, ki pašejo v tvoje prepričanje, ostalim pa ne. Zelo priročno.

tistega ki se je najprej začel pojavljati v zgodbah sdsovcev na twitterju, potem ga je omenil tudi sam minister na konferenci –   a tega človeka sploh v resnici ni bilo hospitaliziranega… potem so se nekaj ven vlekli tudi minister,da  je šlo za napačno razumevanje…

dejstvo je da lažejo, da prilagajajo info, za namene njihovega zastraševanja… spomni se unega  carote ali kaj je, ki je bil odgovoren za postelje oz. štetje njih po bolnicah – jamral kako da je grozno, grozil necepljenim, da ne bodo obravnavani enako, pa kako da so vsi prekurjeni, da so prostovoljci nujno… sam pa je ta cajt lepo delal v privat ambulanti…

oprostite ampak jaz jim ne verjamem nič več –  nimamo nobenih dokazov,da lahko bi preverili njihove zgodbice… lahko da so resnične, alhko pa še kako zelo mogoče je vse laž… glede na to kako peljejo to sago in kako imajo lastne finančne interese v tem – in kako očitno lažejo glede drugih stvari – mojega zaupanja nimajo popolnoma nič…

če je neki dohtar tako prekurjen, da mora prostovoljec delat namesto osebja… potem oprostite nima cajt delat dodatno v privat ambulanti za zaslužek…

Za neprijavljeno, 23.01.2022 ob 13:47

Pri nas so nekateri člani družine zboleli šele 9. dan od potrjene okužbe prvega člana, ki je zbolel. Za omicronom. Tako da je dosti od imunskega sistema odvisno

aja – pri nas pa se skrajšujejo karantene in vse te zadeve – to je še en dokaz,da je ves ta teror s pct in karantenami brezveze – ukiniti vse to – in bolne domov v postelje,da se pozdravijo, in k zdravniku, če potrebujejo, ostali pa normalno živeti brez kod, testov in vseh teh nesmislov.

Sej ne vem a si trol ali pa je tvoj iq 12

Navkljub lazjemu poteku kovida ali celo asimp. trdijo da se lahko pojavi vecorg.vnetje pri otrocih. Torej, ce bi bilo to tako potem bi to pomenilo, da obstajata 2 kovida, eden napada necepljene recimo da ga prebolijo bp in potem dobijo vecorgansko vnetje. Drugi kovid napada cepljene in recimo da ga prebolijo pb ampak glej ga no, ti ne dobijo vecorganskega, ker jih sciti cepivo. Zakljucek imamo 2 kovida in eno cepivo, ki sciti pred vecorganskim vnetjem ampak pred kovidom samim pa ne sciti. Sedi 5

Pa dober no a si res toliko glupa.?

Za jahno

Midva sva oba trikrat cepljena, do sedaj nisva zbolela za drugimi sevi, a je omikron prinesel mož iz službe, kjer sicer nosijo maske. Oba zbolela, jaz še bolj dva dni za njim, visoka vročina več dni, kašelj, lije iz nosu, razbolelo celo telo, prav grozno. Upam, da nama ne pusti posledic in res ne gre na pljuča, jaz še kašljam kot jetičar. Še ne vem kako se bo končalo.

zimsko sonce, 23.01.2022 ob 17:32

Midva sva oba trikrat cepljena, do sedaj nisva zbolela za drugimi sevi, a je omikron prinesel mož iz službe, kjer sicer nosijo maske. Oba zbolela, jaz še bolj dva dni za njim, visoka vročina več dni, kašelj, lije iz nosu, razbolelo celo telo, prav grozno. Upam, da nama ne pusti posledic in res ne gre na pljuča, jaz še kašljam kot jetičar. Še ne vem kako se bo končalo.

Omikron je baje omejen le na smrkanje inzgornje dihalne poti.

kako veš, da je omikron in ne delta?

za zimsko sonce:
kako veš, da je omikron in ne delta?

yram, 23.01.2022 ob 15:14

Sej ne vem a si trol ali pa je tvoj iq 12

Navkljub lazjemu poteku kovida ali celo asimp. trdijo da se lahko pojavi vecorg.vnetje pri otrocih. Torej, ce bi bilo to tako potem bi to pomenilo, da obstajata 2 kovida, eden napada necepljene recimo da ga prebolijo bp in potem dobijo vecorgansko vnetje. Drugi kovid napada cepljene in recimo da ga prebolijo pb ampak glej ga no, ti ne dobijo vecorganskega, ker jih sciti cepivo. Zakljucek imamo 2 kovida in eno cepivo, ki sciti pred vecorganskim vnetjem ampak pred kovidom samim pa ne sciti. Sedi 5

Pa dober no a si res toliko glupa.?

kaj je tukaj čudnega? Marsikatera okužba lahko mine asimptomatsko in se posledice pokažejo šele kasneje – borelioza, hpv, epstein-barr… se vidi, da nisi ravno domača v tem, pametuješ pa kot doktor znanosti.

Nitine, 23.01.2022 ob 18:05

kaj je tukaj čudnega? Marsikatera okužba lahko mine asimptomatsko in se posledice pokažejo šele kasneje – borelioza, hpv, epstein-barr… se vidi, da nisi ravno domača v tem, pametuješ pa kot doktor znanosti.

Se enkrat za zabite

Posledice pusca kovid (bil asimpt.ali pa hud)

Torej ni kovida, ni posledic. Ali cepivo prepreci okuzbo s kovidom.?

Ne

Ali je cepivo namenjeno preprecevanju vecorg. vnetja.? Ne

Edino kar prepreci posledice oz vecorg. vnetje je da ne dobis kovida. Bo zdaj slo ali ste res taki zabitki.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close